Selçuk Özdağ Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili olan Selçuk Özdağ, 1958 yılında Ankara'nın Keskin Konur köyünde doğmuştur. Babasının adı Halil, annesinin adı Hatice'dir.
Selçuk Özdağ Kimdir

Selçuk Özdağ’ın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu bitirdikten sonra yüksek lisansı ve doktorasını Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında yapmıştır. Eğitim bilimleri ve öğretmen yetiştirme alanında doçent oldu.

Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu Genel Sekreterliği Keçiören Vakıf Müdürlüğü ve beden eğitimi öğretmenliği yaptı. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi ile Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda öğretim görevlisi oldu.

2010 yılında Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürlüğüne atandı. 2011'de yardımcı doçent oldu. Badminton, basketbol, atletizm antrenörlüğü, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kickboks Hakemliği bulunmaktadır. Birçok makalesi ve 4 kitabı yayınlanmıştır.

Selçuk Özdağ,  25. ve26.  Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili olarak meclise girmiştir

Özdağ, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.