Selçuk Alibaz Kimdir

Selçuk Alibaz, 3 Aralık 1989 tarihinde Almanya’nın Bretten kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve bir dönem yer aldığı Türkiye Genç Milli Takımı’nda orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Selçuk Alibaz Kimdir

Selçuk Alibaz Biyografisi

Selçuk Alibaz’ın Kulüp Kariyeri

Selçuk Alibaz, futbol kariyerine ilk olarak 2000’li yıllarda SV Sandhausen takımının alt yapısında başladı. 2008 yılın kadar alt yapıda mücadele ettiği takımında sezon sonunda ayrıldı ve yolunu Türkiye’ye çevirip Eskişehirspor ile sözleşme imzaladı. Bu sayede profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. 2 sezon yer aldığı takımda genel olarak B takımda forma şansı elde edebildi ve as takımda sadece 1 maçta yer aldı.

selçuk alibaz karlsruher

2010 yılında kendisini geliştirmesi için Afyonkarahisarspor’a kiralık gönderildi. Kiralık oynadığı süre içerisinde 12 maça çıkıp 4 kez fileleri havalandırdı. Kiralık süresi bittikten sonra 2010 yılında Pederborn’a transfer edildi. Ardından gelen yıllarda ise sırasıyla Jahn Regensburg, Karlsruher Aue, Erzgebirge Aue ve Konyaspor gibi takımlarda yer aldı. 

selçuk alibaz konyaspor

Geçen yıllar içerisinde Karlsruher ile Almanya 3. Ligi’nde şampiyonluk yaşadı ve takımı ile 2013-2014 sezonunda Almanya 2. Ligi’nde sahne aldı. 2015-2016 sezonu itibariyle Konyaspor’da forma giymeye devam eden Selçuk Alibaz, ilk haftalarda itibariyle kadro oyuncusu olarak 4 karşılaşmada görev aldı.

Selçuk Alibaz’ın Milli Takım Kariyeri

Selçuk Alibaz, milli formayı kariyerinde ilk ve tek olarak 2009 yılında Türkiye U-21 Genç Milli Takımı’nda giydi. Kariyerinde bu şansı bir kez elde eden Selçuk Alibaz, daha sonrasında milli takımın herhangi bir kademesinde görev alamadı.

Selçuk Alibaz’ın Başarıları

Karlsruher

Almanya 3. Ligi: 2012-2013

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.