Seks Robotlarının Hangi Ünlüye Benzemesi İsteniyor

Bir şirket, ilk defa cinsel ilişki robotlarını satışa sundu. Bu şirket sayesinde seks robotları evlere girmeye başladı. Bu oyuncakları isteyenler bakın en çok hangi ünlüye benzemesini istiyor?
Seks Robotlarının Hangi Ünlüye Benzemesi İsteniyor

Teknoloji geliştikçe her şey yapılıyor. Şimdi de seks robotları yapıldı!

Son teknoloji ürünü bu oyuncaklar için yeni bir tartışma gündeme geldi. Ürünlerin satışını yapan True Companion isimli şirketin yaptığı açıklamaya göre, kullanıcılar en çok Marilyn Monroe görünümlü robot istiyor. Ancak bu robotları yaratan isim olan Douglas Hines, kesin bir şekilde bu isteğin reddedildiğini, anonim olmak kaydıyla robot tasarladıklarını belirtti.

Hines'a göre kişinin izni olmadan benzer 'oyuncak' tasarlamak söz konusu olamaz fakat eski sevgilisine ya da ünlü bir isme benzeyen robotlara ilgi son derece yoğun.

monroe

İlk kez cinsel ilişki robotlarını satışa sunan RealDoll şirketi, ürünler hakkında bilgi veriyor. Aynı zamanda kullanıcılar da aldıkları bu oyuncakların görüntülerini teker teker internette yayınlıyor.

Mirror'ın haberine göre şirketin satışa sunduğu bu özel seks robotları, kişilik türünü belirlemeye izin veren ayarlara sahip olacak. Robotların 18 ayrı kişiliği olacak. Ayrıca yapay zeka ile sahibinden de zaman içerisinde bir şeyler öğrenebilecek.

robot

Harmony AI isimli özel bir uygulama geliştiren şirket, seks robotlarının yapay zekadan gücünü alarak sahibiyle ilgili önemli bilgileri zamanla öğrenmesini sağlıyor.

Robotların kişilik özellikleri ‘akıllı’, ‘naif’, ‘seksi’, ‘iyi kalpli’ ve ‘mütevazı’ gibi seçenekleri barındırıyor. Her bir seçeneğin de kendi ölçeği var. Bu ölçek, oyuncağın ‘duygularına’ ayar verecek. Diğer yandan ayarlara göre konuşan ve hareketleri de yine ayarlara göre olan robotlar, sahiplerine aşık olabiliyor.

Robotların fiyatları 12 bin Euroyu (Yaklaşık 50 bin TL)buluyor. İşte kullanıcıların paylaştığı bazı görüntüler…

1

robot-002.jpg

2

robot-003.jpg

3

robot-004.jpg

3

robot-005.jpg

5

robot-006.jpg

6

robot-007.jpg

7

robot-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.