Seda Tetik Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Survivor 2016 ‘’ isimli yarışmaya katılan Seda Tetik, 10 Ocak 1989 tarihinde Ankara’da doğdu.
Seda Tetik Kimdir

Seda Tetik’in Biyografisi

Profesyonel judocu olarak kariyerini sürdüren Seda Tetik, Bebek Eğitim Merkezi’nin Eğitim Şubesi’nde de görev almaktadır. Bunun yanı sıra öğrencilerine judo eğitimi de vermektedir.

Seda Tetik, ilk olarak ismini 2009 yılında sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı “Fear Factor” yarışmasına katıldı.

2012 yılında bir kez daha izleyenlerinin karşısına televizyon programı ile çıktı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasında boy gösterdi.

Seda Tetik, 2016 yılında Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu ya yapımcılığını yaptığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan ‘’ Survivor 2016 ‘’ yarışmasına katıldı. Ünlüler takımında yer alacak olan Seda Tetik’e, kendi takımında Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Ezgi Avcı, İbrahim Yattara, Nagihan Karadere, Serkan Ercan, Tuğba Özay, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe eşlik etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.