Savaş Kalaycı Kimdir? & Hakkında Bilgi

2019 yılı yerel seçimlerinde Karaman belediye başkan adayı Savaş Kalaycı olarak açıklandı. Bu içeriğimizde Savaş Kalaycı hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik.
Savaş Kalaycı Kimdir? & Hakkında Bilgi

Savaş Kalaycı Biyografisi

2019 yerel seçimleri için partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya başladılar. MHP de yerel seçimler için 30 il ve ilçe için belirlenen belediye başkan adaylarını basına açıkladı. Birçok ilde merakla beklenen aday isimleri arasında yer alan önemli bir isimde Savaş Kalaycı oldu. Savaş Kalaycı, 2019 yılı yerel seçimlerinde Karaman belediye başkan adayı olarak yer alıyor. Ayrıca MHP bir büyükşehir adayı olduğunu da duyurmuş bulunuyor.  Ebru Leman Kalkan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, Sivas Belediye Başkanı Mehmet Er, Kırıkkale adayı Serdar Yarar, Karaman adayı Savaş Kalaycı, Ardahan adayı Halil Kaçar, Niğde adayı Hakan Er, Elazığ adayı Bilal Çoban olarak açıklandı.

savas-kalayci-biyografisi.jpg


Savaş Kalaycı Hakkında Genel Bilgiler

Savaş Kalaycı, aslen Karamanlıdır. Karaman Belediyesi Polikliniği'nde görev almaktadır. Bu görevinin yanı sıra farklı alanlarda uzmanlığı olan, eğitime ve gelişime önem veren bir adaydır. Endüstri mühendisi olan Savaş Kalaycı, sosyolog, çalışma ekonomisti, kamu yöneticisi konularında da uzmandır. Eğitimine önem veren Kalaycı, 5 üniversite mezunudur. MHP yerel seçimleri için farklı alanlarda uzman bir hemşeri olarak Savaş Kalaycı’yı aday göstermiştir. Bu nedenle, başkan adayı olduğu ili en iyi bilen, sorunlarını en iyi anlayacak olan, halkın içinden, halkın isteklerine kulak veren, Karaman'ın ihtiyaç duyduğu hizmetleri kolayca tespit edecek ve uygulayacak güçlü bir adaydır. Savaş Kalaycı, şimdiden Karaman iline hizmet verebilmek için hazırlıklara başlamış, il için tasarladığı 80 sayfalık projesinin bulunduğunu belirtmiştir.

savas-kalayci-hakkinda-genel-bilgiler.jpg


Şehir Markası ve İmajı Uzmanı

Savaş Kalaycı, iyi bir eğitim süreci geçirmiştir. Beş üniversite bitiren başkan adayı, yüksek lisansını da "Şehir Markası ve İmajı, Yoksulluk Kültürü ve Dayanışma" konuları üzerine yapmıştır. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için hazırlanan Savaş Kalaycı, uzmanlaştığı konular ile iyi bir hizmet sunacağını belirtiyor.


2014 Yılı Karaman İli Yerel Seçim Sonuçları

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan %52,4
MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Ali Pınarbaşı %26,5
CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver %14,5 oy oranı almıştı.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.