Satisfactory Hileleri | Uçma ve Ölümsüzlük Hilesi

Fabrika yapma oyunu denilince akla ilk gelen Satisfactory oyununda yapabileceğiniz tüm hileleri detaylıca araştırdık ve listeledik.
Satisfactory Hileleri | Uçma ve Ölümsüzlük Hilesi

İsveçli video oyunu geliştiricisi Coffee Stain Studios tarafından oluşturulmuş olan fabrika simülasyon oyunu Satisfactory, 19 Mart 2019 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyun sadece Microsoft Windows platformunda oynanabilmektedir.

Birinci şahıs açık dünya fabrika inşa etme oyunu olan Satisfactory sayesinde birçok katlı fabrikalar kurabilir, doğayı ele geçirebilirsiniz. İstediğiniz şekilde genişlemenize izin veren oyunda doğal kaynakların hepsini sömürebilirsiniz. Aynı zamanda fabrikaları muazzam bir şekilde inşa edebilir, tüm ihtiyaçlarını karşılayacak karmaşık taşıma bandı ağları kurabilirsin.

Satisfactory oyununda keşiflere çıkarak yeni malzemeler arayabilir, doğayı istediğiniz gibi hasat edebilirsiniz. Kullanıma sunulan bazı jet çantası, zıplama rampası gibi araçları kullanarak keşif yaparken işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Biz sizler için yapabileceğiniz tüm hileleri araştırdık.

Satisfactory Hile Nasıl Yapılır?

Satisfactory oyununda hile yapmanın iki yolu vardır. Birinci yolda konsolu açarak hile yapabilirsiniz. Konsol hilesini yapmak için oyuna giriş yapın. Kayıtlı oyununuza tıklayın, daha sonrasında konsolu açın.

Konsolu açmak için CTRL + ÜstKrktr + L kombinasyonlarını yapmanız yeterlidir. Aynı zamanda ESC'nin altında bulunan "é" tuşuna basarak da konsolu açabilirsiniz. Aşağıdaki hile kodlarını yazarak oyunda gelişebilirsiniz.

Diğer bir yol ise Trainer hilesidir. Trainer hileleri sayesinde sadece kısayolları kullanarak hile yapmanız mümkündür. Bunun için ilk olarak tarayıcınızı açın. Tarayıcınızın arama kısmına "Satisfactory Trainer Hack" yazın ve uyumlu sürümü indirin. Daha sonrasında Rar'dan çıkartın, masaüstüne atın ve çalıştırıp oyuna girin. Oyundayken aşağıdaki kısayolları kullanarak hileleri aktif hale getirin.

Satisfactory Hileli Konsol Kodları

Aşağıda bulunan hileleri sadece konsolda kullanabilirsiniz. Konsola yazdığınız taktirde aktifleşecektir.

Atmosferi devre dışı bırak / etkinleştir: r Atmosfer 0 veya 1

Sisi devre dışı bırak / etkinleştir: r.Fog 0 veya 1

Çimin yoğunluğunu ayarlar: Çim. Yoğunluk ölçeği (sayı)

Oluşturulacak öğeleri bulun: malzeme AkışıAnaliz tarifiAdı [FString]

Oyuncuyu Öldür: İntihar

Parlaklığı değiştir: gama (sayı)

Gölgenin oluşturma mesafesini ayarlar: r.Shadow.DistanceScale

Oyuncuyu Öldür: İntihar

FPS Metresini Göster: FPS İstatistikleri

Oyunu Duraklat: Duraklat

Dahili çözünürlük ölçeğini ayarlayın: r.ScreenPercentage

LOD modelinin kalite kontrolü: foliage.LODDistanceScale

Maksimum kare hızını ayarlar: t.MaxFPS

Satisfactory Trainer Hilesi

Satisfactory Trainer hileleri sayesinde en kısa sürede gelişebilir, hayalinizdeki fabrikayı zorlanmadan yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki kısayolları kullanmak.

  • Num 1: Çeşitli Düşman Canlılara Karşı Korunma
  • Num 2: Otomasyon Sağlamak
  • Num 3: Açık Dünya Simülasyon
  • Num 4: Teknoloji Araştırma ve Geliştirme
  • Num 5: Elinde Bulunan Tarama Aleti
  • Num 6: Yürüyen Bantlar
  • Num 7: Enerji Üretimi
  • Num 8: Madenler
  • Num 9: Birinci Şahıs Görünümünde Oynanış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.