Sarpcan Köroğlu Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Elde Var Hayat isimli dizi ile geçen Sarpcan Köroğlu, 23 Eylül 1990'da Bolu'da dünyaya geldi.
Sarpcan Köroğlu Kimdir

Sarpcan Köroğlu Biyografisi

Bolu'da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde arkeoloji üzerine eğitim aldı. Akademi 35 Buçuk'ta kısa süren bir oyunculuk eğitimi aldıktan sonra kamera karşısına ilk kez Elde Var Hayat isimli dizi ile geçti. Günümüzde ise Güneş'in Kızları isimli dizide Emre karakterini canlandırmaktadır. 

 

sarpcan3.png

 

2012'de Adını Feriha Koydum isimli dizide Bülent karakterini canlandırdı. Dizi, farklı sosyal statülere sahip olan Emir ve Feriha'nın birbirlerine aşık olmalarını, sonrasında yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş ve Deniz Uğur yer aldı. 2014'te ise Kurt Seyit ve Şura isimli dizide yer aldı. Dizi, Kafkaslar'dan İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah yer aldı. 

 

2015'te Güneş'in Kızları isimli dizide Emre karakterini canlandırdı. Dizi, ikinci evliliğini yapan güneş isimli bir kadının, yeni evliliğinde yaşadıklarını ve kızları ile olan ilişkisini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özbek, Tolga Sarıtaş, Miray Akay ve Berk Atalan yer aldı. 

 

Sarp Köroğlu'nun Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2010-Elde Var Hayat, 
  • 2012-Adını Feriha Koydum
  • 2014-Kurt Seyit ve Şura
  • 2015-Güneşin Kızları

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.