Sansa'nın Kıyafetlerindeki Gizli Şifreleri Bulduk!

7. sezonu yayınlanan Game Of Thrones dizisinde, belkide en az çabayla, en çok yaşayan tek karakter Sansa Stark hakkında derin bir inceleme yaptık. Haksızlık yapmış olmayalım. Sansa, Ramsay gibi bir psikopatın elinden kurtulmayı başaran bir karakter.
Sansa'nın Kıyafetlerindeki Gizli Şifreleri Bulduk!

İncelememize geçmeden önce, izlemeyenler için yeni sezon hakkında içeriğimizin spoiler içerdiğini belirtmek isteriz.

Çekimlerinden oyuncularına, bütçesinden senaryosuna birçok alanda tartışmasız dünya tarihinin en iyi dizilerinden biri olan Game Of Thrones'un en güzel karakterlerinden Sansa Stark hakkında derin bir inceleme yaptık.

Sansa gibi güçlü bir karaktere kayıtsız kalamadık ve sizin için ufak hatırlatmalar yapalım dedik.

Birçok izleyicinin en sevdiği karakter listesinde bulunmasa dahi Sansa, 7 sezon boyunca yaşayabilen Stark'lar arasında...

sansa-stark


Sansa'nın asıl sırrı, kardeşi Arya gibi iğneye (kılıcının ismi) sahip olması değil iğne iplikle gerçekte haşir neşir olması. Arya kadar ölümcül yetenekleri olmasa bile Sansa kendine özgü iğnesi sayesinde en göze çarpan kıyafetlere sahip oldu. Güzel olduğu kadar tehlikeli de olan Sansa Stark, dizi boyunca müttefiklerine ve düşmanlarına karşı defalarca saçları ve kıyafetleriyle mesaj verdi.

sansa


Sansa sadece güzelliği ile değil kıyafet seçimi sayesinde de birçok defa dikkatleri üzerine topladı. Uzun zaman sonra Kuzey'e ayak bastığında giydiği kıyafet ile Jon Snow'u kendisine hayran bıraktırmıştı.  Bu taktik sayesinde Kuzey'de müttefik ararken, annesi ve babasını anımsatan kıyafetler tercih ederek birçok dost edinilmesine yardımcı olmuştur. Görünüşü ile güzelliğini ve de sivri dilini harmanlayan Sansa, Kuzey'de Jon Snow'dan sonra gelen ikinci isim olmayı başardı. Kuzey'e babası Ned Stark'a özgü bir kıyafetle ayak basması verdiği gizli mesajlardan sadece biriydi.

untitled-3.jpg


Ayrıca Sansa'nın elbiselerinde kullandığı aksesuarlar ile vermek istediği mesajlar da son derece ilginç. Elbisesinin ortasında bulunan ve bütün vücudunu kontrol altında tutan zincir ve kemer sayesinde, kendisi hakkında kötü düşünen insanlara karşı (özellikle Petyr Baelish) 'çıkarılması inanılmaz derecede zor' mesajını vermeyi ihmal etmedi.

7.gif


Gelecek sene son sezonuyla ekrana veda edecek olan Game Of Thrones'ta, şimdiye kadar yayınlanan 4 bölüm oldukça ses getirdi. Geçici bir süre de olsa Kuzey'in tahtına sahip olan Sansa, son bölümde verdiği emirler ve izlediği stratejiler ile Jon Snow ile arasında yakın zamanda olabilecek birçok soruna işaret etti. Ayrıca yaşayan bütün Stark'ların Kuzey'de tekrar bir araya gelmesi yeni bölümlerden önce GOT hayranlarını oldukça heyecanlardı.

sansa-sarilma1sansa-sarilma2sansa-sarilma3

Peki sizce Sansa Stark iktidarın gücünü bu kadar yakından tatmışken izlediği bu yoldan geri dönebilecek mi?

Önümüzdeki bölümler bize bunu gösterecektir....

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.