Şanlıurfa' nın En İyi Otelleri

Şanlıurfa' ya gittiğinizde konaklayabileceğiniz en güzel noktaları ve otelleri sizler için derledik.
Şanlıurfa' nın En İyi Otelleri

Şanlıurfa kendine yakışır şekilde çok sayıda konaklama merkezlerine sahip. Şöyle ki Urfa'nın o taş konaklarına benzer oteller de var, son derece lüks, sizin için her şeyin en iyisi düşünülmüş oteller de Şanlıurfa da mevcut. İşte onlardan en güzelleri ve sizin için seçtiklerimiz;

Dedeman Şanlıurfa

Şehir ve dağ manzarasına sahip otel tüm lüks olanakları ile siz müşterilerini bekliyor. Şanlıurfa Havalimanı’na 35 kilometre uzaklıkta ve servis imkanı ile kolayca ulaşım sağlanabilmekte. Şehrin önemli turistik merkezlerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumda olan otel, Balıkgöl’e ise sadece 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Otelde toplamda 133 oda var ve odalarda telefon, televizyon, klima, minibar hizmeti sunulmuş. İçerisinde bulunan 3 restoranı ile müşterilerini geleneksel Şanlıurfa mutfağının yerel lezzetlerine doyurmayı vaad ediyor. Ayrıca otelde kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi de mevcut. Bünyesinde bulunan modern toplantı tesisleriyle de iş adamlarının Şanlıurfa'daki tercihleri arasında yer alıyor.

dedeman-sanliurfa.jpg

1 gece için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 200 TL

Adres: Atatürk Mah. Hastane Cad. Şanlıurfa/Türkiye

Telefon: +90 (414) 318 25 00

Faks: +90 (414) 316 25 00


Hilton Garden Inn Şanlıurfa

Merkezi konumu, güler yüzlü ve ilgili personeli, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile rahatlıkla tercih edebileceğiniz oteller içinde ilk sırada yer almakta. Şehrin merkezinde, havaalanına sadece 30 dakika uzaklıkta bulunuyor. Şehirde gezilmesi gereken tarihi alanlara ve Balıkgöl’e yürüme mesafesinde. Son derece konforlu ve modern dekorasyonlu 159 odaya sahip. Odalarda internet, mini buzdolabı, televizyon, telefon, çalışma masası, su ısıtıcısı ve rahatınız için gerekli olan her şey mevcut. Otelin size sunmuş olduğu kapalı yüzme havuzu ve fitness salonunda sporunuzu yapabilir, zengin açık büfe kahvaltıları öğle ve akşam yemeği servisleriyle lezzetli dakikalar yaşayabilir, buhar odası ve saunasında stres atabilirsiniz. Özel davetlerinizi ya da iş seminerlerinizi gerçekleştirmeniz için tam donanımlı 3 toplantı odası ve balo salonu bulunmakta.

hilton-garden-inn-.jpg

1 gece için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 250 TL

Adres: Karakoyunlu Mahallesi, 11 Nisan Fuar Cad. No: 54  Şanlıurfa/Türkiye

Telefon: +90 (414) 318 50 00


Manici Hotel Şanlıurfa

Balıklıgöl ve tarihi Urfa Kalesi’nin hemen yanıbaşında bulunan Manici Otel otantik yapısı ve Marrakesh tarzı mimarisiyle daha ilk bakışta sizi büyüleyecek. Tek, çift ve üç kişilik olmak üzere toplamda 52 adet odaya sahip. Odaların bir kısmı Balıklıgöl ve Kale manzaralı. Odalar oldukça temiz, yeterli büyüklükte ve konforlu bir biçimde dizayn edilmiş. Otelin genel otantik ve ihtişamlı havası odalara da yansıtılmış. Osmanlı dönemi esintileri taşıyan restoranında Orta Doğu mutfağının yanısıra yerel lezzetler de servis edilmekte. Otel havaalanına 37 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Şehrin tarihi yapısını solumak isteyenler için iyi bir tercih olabilir.
manici-otel.jpg

1 gece için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 150 TL

Adres: Balıklıgöl Civarı  Şurkav Alışveriş Merkezi No: 68  Şanlıurfa/Türkiye

Telefon: +90 (414) 215 99 11

Faks: +90 414 215 50 30


Nevali Hotel

Otogara 3 kilometre, havaalanına 35 kilometre uzaklıkta olan Nevali Hotel şehrin merkezinde, müzelere ve tarihi mekanlara rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumda yer alıyor. Rahatlık, lüks ve konforun bir arada bulunduğu otelde toplam 209 oda bulunmakta. Son derece modern döşenmiş odalarda ücretsiz minibar, kablosuz internet, televizyon, telefon ve klima mevcut. Oteldeki spa ve sağlıklı yaşam merkezlerinde stresten arınabilir, kapalı ve açık havuzlarında şehrin manzarasına karşı yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Otelin terasındaki panoramik şehir manzaralı restoranda usta şefler tarafından hazırlanmış Şanlıurfa mutfağının en seçkin örneklerini deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca otelde bulunan Şark Köşesi de müşterilerine Urfa’nın meşhur Sıra Gecesi geleneğini yakından tanıma imkanı sunuyor.

nevali-hotel.jpg

1 gece için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 220 TL

Adres:  Abide Kavşağı, Şanlıurfa 63100, Şanlıurfa/Türkiye

Telefon: +90 (414) 318 80 00

Faks: +90 (414) 318 80 20


Hotel Güven

Şehir merkezinde, havaalanına 40 kilometre uzaklıkta bulunan, turistik mekanlara ve Balıklıgöl’e yakın bir butik otel. 40 adet odası var. Odalarda internet, televizyon ve klima mevcut. Kahvaltı Şanlıurfa’nın yerel lezzetleri eşliğinde açık büfe şeklinde sunuluyor. Otelin şehir manzarası gören terasındaki lokantasında ise yöresel lezzetler ve Anadolu mutfağının lezzetleri misafirlerin beğenisine sunuluyor. Temiz odaları ve güleryüzlü personeli ile ev rahatlığını yakalayabileceğiniz mütevazi bir otel seçeneği.

hotel-guven.jpg

1 gece için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 100TL

Adres: Atatürk Bulvarı Sarayönü Caddesi No: 78 Şanlıurfa/Türkiye

Telefon: +90 (414) 215 17 00

Faks: +90 (414) 215 19 41


Elçi Konağı Butik Otel

Urfa’nın ruhunu yaşamak için eski bir Urfa konağında kalmaya ne dersiniz? Güleryüzlü ve kibar personeli, samimi ortamı, tarihi yapısıyla bu butik otel sizi kendine hayran bırakacak. Bu otelde konaklarken hem tarihte yolculuk yapacak hem de tarihi Urfa evlerini tüm detaylarıyla tanıma imkanı bulacaksınız. Mahalli Urfa yemekleri, genç ve çocuk menüsü, vejeteryan menüsü gibi çok geniş yiyecek yelpazesi içinden seçtiğiniz yemeklerinizi ister yemek salonunda isterseniz de avlu ve teraslarda keyifle yiyebilirsiniz. Otelde toplam 11 adet oda bulunmakta ve odalarda ücretsiz internet, televizyon, telefon, sıcak su mevcut. Ayrıca çocuklar için özel bir oyun alanı var. Balıkgöl’e 750 metre, havaalanına 34 kilometre uzaklıkta.
elci-konagi-butik-otel.jpg

1 gece için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 150 TL

Adres: Yeni Yol Mahallesi 1306. Sokak No:6 Büyükyol Eyyubiye  Şanlıurfa/Türkiye

Telefon: +90 (414) 216 00 77

Faks: +90 (414) 216 00 77

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.