Samsung RL4353FBASL Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Samsung RL4353FBASL buzdolabı hakkında kullanıcı yorumları ve özellikleri inceledik.
Samsung RL4353FBASL Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Tasarruf yaparken yüksek performans alacağınız ve aynı zamanda kolay kullanım sahip bir buzdolabı arıyorsanız Samsung RL4353FBASL buzdolabı tam size göre bir seçenek olacaktır. Rakiplerine göre %20 daha az enerji kullanarak daha yüksek performans sergileyen ürün aynı zamanda çevreye de duyarlı şekilde çalışır. Daha geniş kullanım kapasitesi ve ayarlanabilir rafları ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.

Samsung RL4353FBASL No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim462 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi132 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi303 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi41 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi335 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung RL4353FBASL İnceleme

462 litre hacme sahip olan Samsung RL4353FBASL buzdolabı, orta boyutlarda bir kullanım sunmasının yanında işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Ayarlanabilir raflar, akıllı sensör sistemi, Led aydınlatma, dayanıklı ve verimli performans gibi işlevsel özellikleri sayesinde boyutundan çok daha büyük bir performans sergiler. 

İşte, uygun fiyatlı Samsung RL4353FBASL ile ilgili tüm detaylar;

Samsung RL4353FBASL Tasarım

Samsung RL4353FBASL Tasarım

Dayanıklı yapısı ve güçlü Led aydınlatmasıyla tasarım konusunda kullanıcılardan tam not alan Samsung RL4353FBASL buzdolabı, iç düzeniyle de kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Özelleştirilebilir raflarla birlikte dizayn edilen ürün, hem dondurucu hem de soğutucu kısmında kullanışlı bir alan oluşturur. Led aydınlatması sayesinde ışığın yetersiz olduğu anlarda dahi cihaz kullanımını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Daha geniş depolama kapasitesi sunmak adına alttan donduruculu şekilde tasarlanmıştır.

Samsung RL4353FBASL Kapasite

Derinlik (cm)70.5 Cm
Genişlik (cm)70 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)132 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)303 Litre
Toplam Hacim (Lt)462 Litre

Samsung RL4353FBASL Kapasite

Alttan donduruculu dolaplar arasında yer alan Samsung RL4353FBASL buzdolabı, 462 litrelik net hacmi ve akıllı raf sistemi sayesinde kullanıcılara geniş bir alan tanır. Dondurucu alanının 132 litrelik hacmi, günlük kullanım ve kışlık hazırlıklar için yeterli düzeydedir. Soğutucu kısmında kullanılan 303 litrelik alan ise günlük kullanımlar için fazlasıyla yeterli olacaktır. 3 - 4 kişilik ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kapasiteye sahiptir.

Samsung RL4353FBASL Dondurucu Bölümü

Samsung RL4353FBASL Dondurucu Bölümü

Soğutucu alanında kullanılan 3 adet çekmece sistemi ile dondurmak istediğiniz yiyecekleri düzenli şekilde yerleştirerek sınıflandırmanıza olanak sağlayan Samsung RL4353FBASL buzdolabı, aynı zamada bir karışıklık oluşmasını da engeller. Rafsız sistemlerde yaşanan problemlere kıyasla daha düzenli bir dondurucu alanı elde edilir. 132 litrelik dondurucu alanı, hem kışlık hazırlıklar için hem de günlük kullanılacak dondurucu yiyecekler için yeterli olacaktır.

Samsung RL4353FBASL Kullanım Kılavuzu

Samsung RL4353FBASL Kullanım Kılavuzu

Samsung RL4353FBASL buzdolabının soğutucu kısmında kullanılan özelleştirilebilir raflar ve diğer dolap aksesuarları ile hem avantajlı hem de düzenli bir kullanım sunulmuştur. Yerleştirmek istediğiniz gıdaların boyutuna göre rafları yeniden dizayn ederek alanı en verimli şekilde kullanabilirsiniz. İçecek ve yumurtalık aksesuarlarının boyutlandırmasını dahi değiştirerek daha kullanışlı bir alan elde edebilirsiniz. Herhangi bir problem yaşandığı takdirde öncelikle Samsung RL4353FBASL kullanma kılavuzunu inceleyebilir sonrasında teknik servisten yardım isteyebilirsiniz.

Samsung RL4353FBASL Elektrik Tasarrufu

Samsung RL4353FBASL Elektrik Tasarrufu

Piyasada bulunan diğer ürünlere kıyasla %20 daha az elektrik harcayan Samsung RL4353FBASL buzdolabı, bu özelliği ile hem cüzdanınızı hem de çevreyi düşünür. İlk kullanımdan itibaren faturanıza olumlu yönde yansıyacak bu özelliği ile yıllar boyunca tasarruflu bir buzdolabı kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Yıllık olarak 335 kWh enerji harcayan ürün, aynı büyüklükteki diğer dolaplara göre gözle görülür bir tasarruf sağlayacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung RL
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung RL4353FBASL Yorumları

Samsung RL4353FBASL Yorumları

👤 *** ***: Çok ideal kullanışlı sağlam ve f/p ürünü. Soğutması gayet yeterli sessiz çalışıyor iç hacmi normal bir aile için yeterli ve dondurucu bölümü çok geniş. Tatil modu çok iyi dilerseniz üst kısmın çalışmasını kapatıp sadece dondurucuyu çalıştırabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi çok güzel.

👤 *** ***: 3 aydır kullanıyorum, başarılı bir ürün. Sipariş verdikten sonraki gün geldi ve aynı gün içinde servis tarafından kurulumu yapıldı. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bu ürünü 20 Ocak 2018 yılında aldık. Şimdi siparişlerim kısmında görünce yorum yapmak istedim. Çok güzel bir buzdolabı o dönemin en uygun fiyatlı dolaplarından biriydi. Hiçbir sıkıntısı yok.

👤 *** ***: 2017 den beri sorunsuz kullanıyorum.

👤 *** ***: Güzel ve sağlam bir dolap tavsiye ederim.

👤 *** ***: Gayet iyi çok memnunuz. 5-6 aydır kullanıyoruz.

👤 *** ***: Piyasadan çok daha uygun fiyata geldi. Üstelik eve kadar çıkardılar. Servis kurulum yaptı. Çok memnunum. Tam bayideyken alıyordum, sonra İnternete bakayım dedim ki iyi yapmışım. Çok memnunum. Teşekkürler.

👤 *** ***: Alalı 1 yıl oldu. Ürünü değerlendirelim. Bu arada ürünün fiyatı çok artmış. Ürün çok sessiz çalışıyor. İç aydınlatması ve soğutması çok güzel çalışıyor. Elektrik tüketimi faturalarda kendini hissettiriyor. Her ay ortalama 20 TL kadar elektrik faturası düştü. Derin dondurucusu çok geniş ve içinde buz küpü hanesi çok kullanışlı. Kapak kolları da rahat bir kullanım sunuyor. Vakum özelliği yok ki bu iyi bir şey. Eski buzdolabımda bu özellik vardı, kapattıktan sonra hemen açmada sorun yaşamak insanı rahatsız ediyordu. Teslimat biraz uzun sürüyor. Horoz lojistik biraz ağır. Ürün için 9/10 puan verebilirim.

👤 *** ***: Evleneceğim için almıştık çeyizimize. Babamların evinde de Samsung marka buz dolabı var ve çok memnunduk. Bu yüzden dolap aramaya başlarken ilk tercihim Samsung oldu. İnox olması, buzluğu altta olması alacağımız dolabın ilk özelliklerindendi. Fiyat / performans ürünü olarak en mantıklı seçenek bu olduğu için araştırmaya başladım ve gerek özellik gerekse kullanıcı yorumları çok olumluydu. Bu sebepten dolayı bu dolabı tercih ettik ve iyi ki almışım. İç aydınlatmaları led olduğu için hem çok iyi aydınlatıyor hem de ampuller gibi ısınmadığından elektrik sarfiyatı az oluyor. Rafları cam. Şişe rafı çok şık bir hava katıyor. Soğutması ve dondurması çok çok iyi. Buz yapmak için koyduğum suyu 1,5 - 2 saat gibi bir sürede tamamen dondurmuş oluyor. İnanılmaz derece de sessiz bir motoru var. 10 yılda motor garantisi var zaten. Dolap alacak olan varsa kesinlikle alsın derim pişman etmez.

👤 *** ***: 24 Şubat' ta sipariş verdim. 03 Mart'ta eve teslim edildi. Aynı gün yetkili servis gelip çalıştırıp, garanti belgesini onayladı. Çok sessiz çalışıyor. İçi geniş. Derin dondurucu kısmı (3) büyük, (1) küçük çekmece den oluşuyor ve çok kullanışlı. İnox renk çok güzel. Kapağın kulpları gizli olabilirdi. Fiyatı çok uygun, kalitesi mükemmel.

👤 *** ***: Ürün 24 saat içinde sorunsuz geldi. Servis kurulumu eksiksiz şekilde yaptı. Performansı iyi, çok şık ve sessiz çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Harika bir ürün ve hızlı teslimat hızlı montaj. İnanılmaz memnun kaldık herkese tavsiye ederiz.

👤 *** ***: Gayet memnunum sessiz şu ana kadar 1 yıldır sorunsuz çalışıyor.

👤 *** ***: Kargo ile ilgili sorun yaşamadım. Samsung markasını ve kombi tipi dolap arayışı içinde olanlara özellikle bu modeli öneririm. Inox çok şık duruyor. Uzun süre araştırdım ve her zaman olduğu gibi en uygun fiyatı burada buldum.

👤 *** ***: Ürünü burdan aldım. 6 aydır kullanıyorum, çok kullanışlı ve zarif görünümlü. Elektrik sarfiyatı gayet iyi, sessiz. Derin dondurucu kısmı daha da kullanışlı çekmeceli ve çok fazla şey sığıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Samsung RL4353FBASL kaç litre?

3 - 4 kişilik aileler için oldukça ideal bir kullanıma sahip olan Samsung RL4353FBASL buzdolabının toplam hacmi 462 litre olarak bilinmektedir. 303 litre soğutucu bölümü ve 132 litre dondurucu alanıyla oldukça kullanışlı bir modeldir.

Samsung RL4353FBASL ne kadar elektrik harcar?

Rakiplerine kıyasla oldukça tasarruflu bir model olan Samsung RL4353FBASL buzdolabı, diğer ürünlere göre %20 daha az enerji harcayarak yılda ortalama 335 kWh elektrik harcamaktadır.

Samsung RL4353FBASL soğutma ayarı nasıl olmalı?

Samsung RL4353FBASL buzdolabının buzluk kısmının soğukluk ayarı varsayılan olarak -19 dereceye ayarlanmaktadır. Ancak kullanıma ve mevsime göre -23 dereceye de ayarlanabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.