Samsung RB50RS334SA Buzdolabı Yorumları ve Özellikleri

Şık görüntüsü ve geniş hacmiyle kullanıcıların tercihi olan Samsung RB50RS334SA buzdolabı hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Samsung RB50RS334SA Buzdolabı Yorumları ve Özellikleri

Metalik rengi ve şık görüntüsüyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran Samsung RB50RS334SA No-Frost buzdolabı, işlevsel özellikleriyle de en çok tercih edilen buzdolapları arasında yer almaktadır. Siyah dijital ekranı ve alt kısımda yer alan dondurucu bölmesiyle kolay kullanım imkanı sunarken mutfağınıza farklı bir hava katacaktır. Geniş aileler için tasarlanan bu ürün, 520 litrelik hacmiyle tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek niteliktedir.

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim520 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi120 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi400 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi43 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi340 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung RB50RS334SA İnceleme

520 litrelik geniş bir hacimle tasarlanan Samsung RB50RS334SA buzdolabı, geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verirken aynı zamanda göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken bir modeldir. Inox renginin yanında dijital ekran kontrol paneli ve dondurucu bölmesinin alt kısımda yer almasıyla tam bir tasarım harikasıdır. Bir buzdolabında hem görüntü hem de performans arıyorsanız Samsung RB50RS334SA tam size göre bir tercih olacaktır.

İşte, uygun fiyatlı Samsung RB50RS334SA ile ilgili tüm detaylar;

Samsung RB50RS334SA Tasarım

Samsung RB50RS334SA Tasarım

Çift kapılı buzdolapları arasında en çok tercih edilen modeller arasında alttan donduruculu dolaplar yer alır. Bu ürünlerden biri olan Samsung RB50RS334SA buzdolabı, hem görüntüsü hem de işleviyle tercih edilmektedir. Üst kısmındaki dolap kapağının üzerinde yer alan dijital ekran, siyah renk ile tasarlanmasıyla oldukça şık bir görüntü kazandırmıştır. İç tasarımında ise yerleştirilen raf ve aksesuarlar sağlanan geniş hacmi son derece verimli kullanmanızı sağlamaktadır. Dondurucu alanında yer alan, çekmeceli şekilde dizayn edildiği için olası bir karışıklık engellenmiş olur.

Samsung RB50RS334SA Kapasite

Derinlik (cm)73.7 Cm
Genişlik (cm)76 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)120 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)400 Litre
Toplam Hacim (Lt)520 Litre

Samsung RB50RS334SA Kapasite

520 litrelik net hacmi ile geniş ailelerin oldukça rahat şekilde kullanabileceği Samsung RB50RS334SA buzdolabı, kullanışlı dondurucu alanı sayesinde de oldukça beğenilmektedir. İster günlük kullanımda isterseniz de kışlık hazırlıklarınız için kullanabileceğiniz bu alanın kapasitesi bir ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olacaktır. Günlük kullanım için oldukça geniş tasarlanan soğutucu bölmesi ise özelleştirilebilir rafları ile dilediğiniz gibi yerleşim yapmanıza imkan tanır.

Samsung RB50RS334SA Rafları

 

Doğal yerleşim için geliştirilen raflarıyla kullanışlı bir ürün olan Samsung RB50RS334SA buzdolabı, aynı zamanda rafların özelleştirilebilir olması sayesinde kullanıcılardan tam not almaktadır. Temperli cam ile üretilen bu raflar, karpuz, içecek ya da ağır tencereler gibi çok fazla baskı yapacak ürünleri dahi en sağlam şekilde taşıyacak şekilde geliştirilmiştir. 100 kg ağırlığa kadar sorunsuz şekilde taşıma sağlar.

Samsung RB50RS334SA Kapı Yönü

Samsung RB50RS334SA Kapı Yönü

Samsung RB50RS334SA buzdolabı ile artık yerinize uygun kapı yönüne sahip dolap arayışından kurtulabilirsiniz. Kolayca değiştirilen kapı yönü sayesinde dolabınızı dilediğiniz alanda ve istediğiniz yönde kullanabilirsiniz. Dondurucu ve soğutucu alanlarının yönleri de bağımsız olarak değiştirilebilir. Bu sayede, hayal ettiğiniz mutfak düzenine kavuşabilirsiniz.

Samsung RB50RS334SA Kullanımı

Samsung RB50RS334SA Kullanımı

Samsung RB50RS334SA buzdolabı, üst seviye yeniliklerle geliştirilmesinin yanında kolay kullanım imkanı tanır. Dokunmatik ekranı sayesinde dolabınızın tüm ayarlarını saniyeler içerisinde yaparken uyarı sistemleriyle cihaz hakkındaki tüm sorunları anında görebilirsiniz. Hızlı soğutma ve dondurma özelliği ile yiyecekler anlık olarak şoklandığı için gıdaların bozulması gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Dondurucu ve soğutucu alanlarının ayarlarını birbirinden bağımsız şekilde kolayca yapabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung RT
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung RT46K6000WW Yorumları

Samsung RT46K6000WW Yorumları

👤 *** ***: Canım buzdolabım geldi doğum gününü kutladım genişliği büyüklüğü çok güzel hızlı teslimat yapıldı sorunsuz.

👤 *** ***: Ürünü almadan önce satıcıya ulaşıp kendilerinin teslim edip edemeyeceğini sordum ve teyit ettikten sonra satın aldım sağ olsunlar sapasağlam kendileri getirdiler ertesi gün servis gelip kurulum yaptı dolap görünüm olarak zaten çok hoş ve hacimi oldukça geniş özellikle servise sordum sorun çıkaran bir buzdolabı mı diye kronik sorunu olan bir dolap değil poşetli bir şeyler koymayın hava veren yerlere yakın bir şey koymayın sebzeleri direk poşetsiz yıkamadan koyun dedi damlama yapması bu hatalardan oluyor dedi ve özellikle bir kaç gün bekledim yorum için kesinlikle sessiz çalışıyor asla buz kırma sesleri dahi duymadım soğutması oldukça iyi şu an için çok memnunum inşallah sorun çıkarmaz alacaklara tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Hızlı teslimat. Kurulumu ilerde yapacağım. Harika paketlenmiş. 2 günde teslim edildi. Çok istediğim bir modeldi. Paketlenmesi çok sağlam farklı bir yere götürürken de kolaylık sağlıyor. Teşekkürler.

👤 *** ***: Dilerseniz tatile çıkarken üstü tamamen kapatıp sadece buzluk kısmını çalışır halde bırakabilmek çok avantajlı. Aşırı sessiz çalışmasını da çok beğendik. Tavsiye edilir.

👤 *** ***: Buzdolabı hızlı ve sağlam şekilde evime ulaştı. Kapıma kadar getirdiler, kurulumunu yetkili servis çağırıp yaptırdım. Gönderici firmaya teşekkür ederim.

👤 *** ***: Malzeme kalitesi iyi iç hacmi yeterli alttan donduruculu ve inox modelleri arasında en ideal buzdolabı. Firmaya ve kargoya teşekkürler sorun yaşamadım.

👤 *** ***: 20 senelik buzdolabının harcadığı elektrik faturasını %50 oranında indiğini görmek mükemmel. Üründeki ses seviyesi neredeyse sıfır. Derin dondurucu kısmı ürünün alt tarafında olmasına rağmen, üst kısımdaki raf aralıkları eski buzdolabına göre biraz küçük. Bunun haricinde her şeyi mükemmel.

👤 *** ***: İnanılmaz derecede memnunuz. Yiyeceklerimiz uzun sure taze kalıyor. Hacim bize fazlasıyla uygunmuş.

👤 *** ***: Biz şimdilik çok memnunuz. Sessiz çalışıyor ve iyi soğutuyor. Raflardan birini kısa kullanıyoruz. bu bolumu kahvaltılık yaptık. Diğer raf aralıkları gayet kullanışlı bize göre. 4 kişilik aileyiz. Bize fazlasıyla yetiyor.

👤 *** ***: Ürün teslimatı iyiydi, ağustosta kurulum yaptırdık, o tarihten bu yana kullanıyoruz. gayet memnunuz. Evimizde mutfak ile salon iç içe olmasına rağmen herhangi bir ses bizi rahatsız etmiyor. Ben mayısta almıştım, fiyatı aynı segment ürünlere göre çok uygundu, o günden bugüne piyasayı takip etmediğim için aynı karşılaştırmayı yapamam. Bunların yanında ürünün görünümü de çok hoş ve kaliteli.

👤 *** ***: Samsung u tercih ettim gayet memnunum kendi mayaladığımız yoğurt artık ekşimiyor zerzevatlar artık bozulmuyor.

👤 *** ***: 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum elektrik tüketiminde hatırı sayılır bir azalma oldu çok sessiz çalışıyor meyve sebze ve özellikle yeşillikler de uzun süre tazeliğini koruyor gayet memnunum.

👤 *** ***: Beklentilerimizi sonuna kadar karşıladı. Sadece kısa boylu bayanlar satın almadan önce mağazadan kollarının erişip erişemeyeceğini deneyerek kontrol ederlerse daha iyi olur.

👤 *** ***: Alman markaların tüm fonksiyonalitesine sahip ve fiyat/performans ürünü. İç hacmi 4 kişilik bir ailenin market alışverişini ve yemeklerini saklayabilecek büyüklükte. Oldukça sessiz çalışıyor, kapağı açık unuttuğunuzda da alarm çalıyor.

👤 *** ***: Fiyat performans kalite hepsini içerisinde barındırıyor. Çok memnunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Kombi tipi no frost buzdolabı ne demek?

Kombi tipi buz dolapları diğer dolaplara göre nem ve ısı dengesini daha sağlıklı şekilde sağlar. Bunun yanında, kombi tipi dolaplarda dondurucu kısmı da altta yer almaktadır.

Samsung No Frost buzdolabı kışın kaç derece olmalı?

Samsung No frost buzdolapları için kışın kullanılması gereken dereceler -19 derece olarak bildirilmektedir. Bu derece, dondurucu bölmesi için geçerlidir.

Samsung buzdolabı soğutma derecesi nasıl ayarlanır?

Samsung RB50RS334SA gibi dijital ekran kontrol paneline sahip olan ürünlerde soğutma derecesini ayarlamak için dokunmatik ekrandan kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Zorluk yaşadığınız durumlarda Samsung RB50RS334SA kullanıcı kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.