Samsung Galaxy Tab S7 Özellikleri, Fiyatı ve İncelemesi

Samsung’un ağustos ayında kullanıcılarla tanıttığı Samsung Galaxy Tab S7 modelini inceledik. İşte Samsung Galaxy Tab S7 hakkında bilgiler ve fiyatı.
Samsung Galaxy Tab S7 Özellikleri, Fiyatı ve İncelemesi

Plus modeline göre daha düşük özellikler ile satışa çıkan Samsung Galaxy Tab S7’nin donanımlarını sizler için liste haline getirdik. Detaylı bir şekilde incelemesini yaptığımız Samsung'un güçlü donanımlara sahip tableti karşınızda.

İşte yüksek performansa sahip Samsung Galaxy Tab S7'nin incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciSnapdragon 865+
Depolama128 GB, 256 GB ve 512 GB
RAM6 GB
Pil8000 mAh
Arka Kamera13 MP
Ön Kamera8 MP
Ekran11.0 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiLTPS LCD

Kullanıcı Yorumları

? Ürünü normal rutin işler için ve COD mobile oynamak için aldım. Performans ve ses kalitesi resmen akıyor. Samsung kendini bu tablet serisiyle premium kaliteye çıkarmış. Kalemiyle çizim ve not alma harika. Melik Ö.

? Benim gibi hangi tableti alacağına karar veremeyenler için doğru bir seçim. Çok güzel, kesinlikle tavsiye ediyorum. P*** T.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
Tab S7 Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İncelemesi

1. Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ yonga setini kullanan Samsung’un 8 adet çekirdeği bulunmaktadır. Bu çekirdekler 1 x 3.09 Ghz Kryo 585, 3 x Ghz Kryo 585 ve 4 x Ghz Kryo 585 şeklinde çalışmaktadır.

Samsung Galaxy Tab S7 İşlemci

2. 6 GB Ram ve 128 GB depolama ile satışa çıkan Samsung Galaxy Tab S7 modelini dilerseniz 256 GB veya 512 GB kapasiteli versiyonunu seçebilirsiniz. Bundan hariç daha yüksek bir alan istiyorsanız SD kart takarak 1024 GB’a kadar artırabilirsiniz. Grafik işlemcisi olarak Adreno 650 mevcuttur.

Samsung Galaxy Tab S7 Ram

3. Arka 13 MP ve ön 8 MP olmak üzere 2 kameraya sahip olan Samsung’un arka kamerasıyla 4K video kaydı veya ultra geniş açılı fotolar çekebilirsiniz. 8 MP ön kamerasıyla arkadaşlarınızla rahatlıkla görüntülü konuşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab S7 kamera özellikleri

4. 11.0 inçlik 1600 x 2560 piksel geniş ekranıyla izleyeceğiniz görüntülerden iki kat daha fazla zevk alın. LTPS LCD teknolojisiyle üretilen bu ekran 120 Hz yenileme hızına ve 276 piksel yoğunluk özelliğine sahiptir.

Samsung Galaxy Tab S7 ekran özellikleri

5. 253.8 mm boy, 165.3 mm en, 6.3 mm kalınlık ve 498 gr ağırlığında olan Samsung Galaxy Tab S7 ile istediğiniz yerde rahatlıkla çalışın. S Pen sayesinde kolayca not alabilir veya çizim yaparak yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab S7 boyut bilgileri

6. Samsung, USB Type-C bağlantı türünü kullanarak daha hızlı veri aktarımı gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Bu model gümüş, bronz ve siyah olmak üzere 3 farklı renkle satışa çıkarılmıştır.

Samsung Galaxy Tab S7 renk seçenekleri

7. 8000 mAh kapasiteli bataryası size 15 saat video oynatma süresi sunmaktadır. Aynı zamanda hızlı şarj özelliğini kullanarak kısa sürede tableti yeniden kullanabilirsiniz. Modelde bluetooth ve GPS mevcuttur.

Samsung Galaxy Tab S7 pil kapasitesi

8. Android işletim sistemi kullanan Samsung Galaxy Tab S7 de parmak izi okuyucusu ve Dolby Atmos dörtlü hoparlör mevcuttur. Bu sayede izlediğiniz görüntülerin seslerini en net şekilde hissedin.

Samsung Galaxy Tab S7 işletim sistemi

9. Ağustos ayında satışa çıkarılan Samsung Galaxy Tab S7, ülkemizde 5.300 Türk Lirası ve 6.000 Türk Lirası arasında değişiklik gösterilerek satılmaktadır.

Samsung Galaxy Tab S7 Fiyat


Benzer Tavsiye Önerileri
Tablet TavsiyesiSamsung Galaxy Tab S6 İnceleme

Samsung Galaxy Tab S7 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Samsung Galaxy Tab S7 hakkında merak edilenlere yer vereceğiz. İşte Samsung Galaxy Tab S7 hakkında sıkça sorulan sorular.

Samsung Galaxy Tab S7'nın batarya performansı nasıl?

8000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Samsung Galaxy Tab S7, oldukça iyi bir pil performansı sunuyor. Cihaz, tek şarjla sizi gün boyunca götürmenin yanı sıra ikinci güne de başlamanızı sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab S7'nın kamerası iyi mi?

İki farklı kamerası sayesinde oldukça kaliteli çekimler yapabilen cihaz, günlük fotoğraf veya video çekimleriniz için idealdir.

Samsung Galaxy Tab S7'nın görüntü kalitesi nasıl?

2560 x 1600 Piksel ve LTPS LCD teknolojili ekrana sahip olan cihaz, üstün görüntü kalitesi sunmaktadır. Bu sayede tablet üzerinde yapacağınız her şeyi daha net bir şekilde görebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.