Samsung Galaxy Tab A | Android Tablet Ürün İncelemesi

Her geçen gün daha da fazla ilgi gören Samsung Galaxy Tab A'yı detaylıca inceledik. İşte Samsung Galaxy Tab A'nın özellikleri ve incelemesi.
Samsung Galaxy Tab A | Android Tablet Ürün İncelemesi

Oldukça ince ve şık bir tasarıma sahip olan Samsung Galaxy Tab A hakkında merak edilenleri yanıtladık. İçeriğimizde müzik, video, oyun ve uzaktan eğitim sistemine uygun olan Samsung Galaxy Tab A'yı inceledik.

İşte Samsung Galaxy Tab A hakkında merak edilenler..

Teknik Özellikler
İşlemciExynos 7904
Depolama32 GB
RAM2 GB
Pil6150 mAh
Arka Kamera8 MP
Ön Kamera5 MP
Ekran10.1 inç
İşletim SistemiAndroid 9
Ekran TipiIPS LCD
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Tablet Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Ben de üniversite öğrencisi olarak slayt bakmak ve dizi film izlemek için indirimden yararlanıp aldım. Gayet yeterli, şarjının uzun süre gitmesi çok iyi. Ekran boyutu ideal. Bence alın pişman olmazsınız. S**** E.

👤 Tablet bir fiyat performans ürünü. Malzeme kalitesi başarılı. Kaliteli hissini veriyor. Temel işlemleri rahatlıkla yapabilirisiniz. Web sitelerinde hızlı bir şekilde gezinebilir ve videoları izleyebilirsiniz. Online görüntülü görüşmeler için yeterli bir ön kamerası ve performansı mevcut. Dolayısıyla uzaktan eğitim için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Android 10 güncellemesini alması büyük bir avantaj. D**** G.


İncelemesi

1. 10.1 inç büyüklüğe sahip olan Samsung Galaxy Tab A'nın 1920x1200 piksel çözünürlüğünde bir ekranı bulunmaktadır. Diğer Tab serilerine göre Tab A 2019’un ekranı çok daha kaliteli ve şık gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Tab A

2. Samsung Galaxy Tab A, 32 GB dahili depolama alanına sahiptir. Micro SD kart takılması durumunda hafızasını 512 GB’a kadar çıkarabilmektedir.

Samsung Galaxy Tab A

3. Samsung Galaxy Tab A, Exynos 7904 adlı işlemciye sahiptir. İşlemci konusunda adeta büyük bir adım atan Samsung, Tab A serisinde kasmalara ve donmalara karşı büyük bir önlem aldı diyebiliriz.

Samsung Galaxy Tab A

4. Tabletlerin genellikle akıllı telefonlara nazaran biraz daha yavaş çalıştığı aşikar. Samsung, bu durumu göz önünde bulundurarak Galaxy Tab A serisine tam 2 GB’lık Ram koydu.

Samsung Galaxy Tab A

5. Samsung Galaxy Tab A, 8 megapiksel kalitesinde bir adet arka kameraya sahiptir. Bu kameranın en büyük özelliklerinden bir tanesi de otomatik odaklama yeteneğidir.

Samsung Galaxy Tab A

6. Galaxy Tab A, 5 megapiksel değerinde ön kameraya sahiptir. Tabletlerde ön kameraların kaliteleri normalde bu kadar yüksek olmaz fakat Samsung bu konuda eli açık davranıyor.

Samsung Galaxy Tab A

7. Samsung Galaxy Tab A’nın batarya kapasitesi tam olarak 6150 mAh’tır. Tabletle sadece video izlemek isterseniz bataryası şarja takmadan 10 saat kadar dayanabilir.

Samsung Galaxy Tab A

8. Samsung Galaxy Tab A, 469 gram ağırlığa sahiptir. Aynı zamanda 149 mm kalınlığında olan Tab A kullanıcıları bu inceliği ile fazlasıyla şaşırtmayı başardı.

Samsung Galaxy Tab A

9. Samsung Galaxy Tab A’nın güncel fiyatı 230-250 dolar arasındadır. Galaxy Tab A aynı zamanda siyah ve gri renk seçeneklerine de sahiptir.

Samsung Galaxy Tab A


Benzer Tavsiye Önerileri
Tablet TavsiyesiSamsung Galaxy Tab S6 İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Tabletler
Aradığın
Fiyatları Gör

Samsung Galaxy Tab A Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Samsung Galaxy Tab A hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Samsung Galaxy Tab A hakkında sıkça sorulan sorular ve cevapları.

Samsung Galaxy Tab A'nın batarya performansı nasıl?

6150 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Samsung Galaxy Tab A, ortalama bir tablet kadar kullanım imkanı sunuyor.

Samsung Galaxy Tab A'nın hafızası yükseltilebilir mi?

Evet, 32 GB dahili hafızaya sahip olan Samsung Galaxy Tab A, 512 GB'a kadar hafıza kartlarını destekliyor.

Samsung Galaxy Tab A'nın görüntü kalitesi nasıl?

1920 x 1200 Piksel TFT teknolojili ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab A, çok kaliteli olmasa da ortalama denecek seviyede görüntü kalitesi sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum