Bir Telefondan Daha Fazlası Samsung Galaxy S21 Plus İnceleme

Yepyeni tasarım ve yenilikleriyle karşımıza çıkan Samsung Galaxy S21 Plus akıllı telefonu inceleyerek liste haline getirdik.
Bir Telefondan Daha Fazlası Samsung Galaxy S21 Plus İnceleme

Samsung Galaxy S21 Plus

Sahip olduğu özellikleri ve yüksek performansı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Samsung Galaxy S21 Plus 5G’nin özelliklerine yakından baktık.

Samsung'un en çok satan telefon modellerinden olan S21 Plus'u anlattığımız içerikte, telefon hakkında kullanıcı yorumları ve teknik özellikleri de yer alıyor.

İşte Samsung'un amiral gemisi Samsung Galaxy S21 Plus incelemesi:

Teknik Özellikler
Ekran6.7 inç 1080 x 2400
İşletim SistemiAndroid
İşlemciSamsung Exynos 2100
RAM8 GB
Kamera64 MP + 12 MP + 12 MP
Ön Kamera10 MP
Dahili Depolama128 GB ve 256 GB
Batarya4800 mAh

Kullanıcı Yorumu

? Ekranı FHD+ a düşürerek çok çok iyi bir hamle yapmış. Amiral gemileri içindeki en iyi batarya ömrünü bu telefon sunacak. Exynos zaten çağ atladı. Aklı olan bunu parası olan Ultrasını alır. Ultra da çok iyi ama arada çok fiyat farkı olacak gibi. S** F**.

? Telefon çok güzel ama çözünürlüğü biraz düşük kalmış sonuçta bu cihazı alacaklar 1000 Euro'nun üstünde bir fiyat verecek çözünürlüğü de yüksek olsa şahane ama tabi ki de ultra modeli de bir seçenek. Yusuf B.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Galaxy S21 Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İnceleme

1. Samsung Exynos 2100 yonga setini kullanan modelin, 8 çekirdekli 2.9 Ghz frekanslı ARM Cortex-X1 ana işlemcisi bulunmaktadır. Buna ek olarak telefonda 2 adet yardımcı işlemci mevcuttur. Böylelikle telefon her zaman yüksek performans göstermektedir.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

2. 8 GB Ram belleği ile satışa çıkarılan Samsung da seçebileceğiniz 128 ve 256 GB’lık depolama alanlı modelleri mevcuttur. Samsung bu telefonunda Mali-G78 MP14 grafik işlemcisini kullanmıştır. Ek olarak modelde hafıza kart desteği yoktur.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

3. Telefonun arka kısmına yerleştirilen kameraları sırasıyla 64 MP + 12 MP + 12 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön kamerası ise ekrana gömülü bir şekilde tasarlanmış olup 10 MP çözünürlüğünde çekim yapabilmektedir.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

4. Bu kameralar ile 8K çözünürlüğünde video çekebilir veya HDR gibi birçok özelliği kullanabilirsiniz. Dynamic AMOLED teknolojili 6.7 inçlik ekranı, 1080 x 2400 FHD piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Ekran, 120 hz yenileme hızına ve 88.69% gövde oranına sahiptir.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

5. Çerçevesiz tasarımlı ekranı, Corning Gorilla Glass Victus koruması ile güçlendirilmiştir. Aynı zamanda HDR ve multi touch gibi özellikleri mevcuttur. Samsung Galaxy S21 Plus 5G’nin stereo özellikli çift hoparlörü bulunmaktadır.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

6. 161.4 mm boy, 75.6 mm en ve 7.8 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen Samsung’un sadece 202 gram ağırlığı vardır. Telefonun kapak kısmı cam malzemeden, çerçeve tarafı metal kullanarak yapılmıştır. Böylelikle telefonun oldukça dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

7. 4800 mAh kapasiteli bataryasını 25 W güç kullanarak hızlı şarj yapabilirsiniz. Dilerseniz ek donanım satın alarak telefonu kablosuz bir şekilde şarj edebilirsiniz. USB Type-C bağlantı tipini kullanan modelin 5G bağlantıya kadar desteği bulunmaktadır.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

8. Samsung Galaxy S21 Plus 5G’nin sahip olduğu sertifikalar sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılığı vardır. Telefonun ekranının içerisine yerleştirilen parmak izi okuyucusu ile cihazınızı güvenli hale getirerek istenmeyen durumların önüne geçebilirsiniz.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

9. 5G bağlantıya kadar destek veren Samsung’da android işletim sistemi kullanılmaktadır. Kullanıcı arayüz kısmında ise Samsung One UI eklenmiştir. Telefonda ayrıca yüz tanımlama gibi birçok özellikler sizleri bekliyor.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

10. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan Samsung Galaxy S21 Plus 5G, ülkemizde 12.999 Türk Lirası fiyatında satılmaktadır.

Samsung Galaxy S21 Plus Cep Telefonu

Benzer Tavsiye Önerileri
Samsung Galaxy A71 İncelemeHuawei P30 Pro İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
S21 Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung Galaxy S21 Plus Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Dev ekran yapısıyla dikkat çeken Samsung Galaxy S21 Plus hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Samsung Galaxy S21 kaç TL?

Kullanıcılarından tam not almayı başaran ürün, 9295 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy S21 su geçiriyor mu?

Hayır, IP sertifikası bulunan Galaxy S21, suya karşı dayanıklılık gösteriyor.

Samsung S21 kaç zoom?

10 MP kamerası bulunan ürün, 10X optik zoom yapabiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.