Samsung Galaxy S20 Özellikleri ve Fiyatı | Genel Bakış

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung Galaxy S20 yüksek donanım özellikleriyle ilgi çekti. İşte güçlü işlemcili Samsung Galaxy S20 hakkında bilgiler...
Samsung Galaxy S20 Özellikleri ve Fiyatı | Genel Bakış

Teknoloji devi Samsung'un yepyeni akıllı telefon modeli Galaxy S20 inceleme....

Samsung Galaxy S20

Fiyat ve performans bakımından sınıfının en iyileri arasında gösterilen Samsung Galaxy S20 özelliklerini inceledik. İçeriğimizde Galaxy S20'nin teknik özellikleri, kullanıcı deneyimleri, detaylı incelemesi ve fiyat bilgisi yer alıyor.

İşte yepyeni akıllı telefon Galaxy S20 genel bakış...

Teknik Özellikler
İşlemciSamsung Exynos 990 Dual-Core 8 Çekirdek 64-Bit
Ekran6,2 inç Dynamic AMOLED ekran, 3200x1440 (QHD+) piksel
RAM8 GB RAM (LPDDR5)
Depolama128 GB
Arka Kamera12 MP + 64 MP + 12 MP + 3x Hibrit Zoom + 30X Süper Zoom
Ön Kamera10 MP
Batarya Kapasitesi4000 mAh
İşletim SistemiAndroid 10
Renk SeçenekleriKozmik Gri, Kozmik Mavi, Kozmik Pembe
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Tek sorun (kablolu) kulaklık girişi ile şarj girişi ortak. Eğer kablosuz kulaklığınız yoksa telefonunuzu şarj ederken kulaklık ile bir şey dinleyemezsiniz (ben almadan önce bilmiyordum). Bir de bu ürünü alma nedenim ekran tipi (dynamic amoled) idi. Bir alışveriş merkezinde gördüğüm ve çok beğendiğim bu tip ekranın farkını telefonda çok anlayamadım. Ama diğer özellikler (işlemci, hafıza, mobil erişim noktası) beklediğimin çok ötesinde iyi çıktı. İsmail A*****.

👤 Alalı 13 gün oldu ve üründen gayet menunum hızına ekran ve malzeme kalitesine diyecek lafım yok. Bazı yerlerde bataryasının çok hızlı bittiğine dair şikayetler okudum ama inanın bataryası çok iyi oyun oynamazsanız akşam eve en az %60 şarjla dönersiniz.Tek şikayetim kutu içerisinden usb dönüştürücüsü çıkmadı kutusu var kendisi yok Samsung orda beni üzdü malesef kınıyorum gerçi çok büyük bi detay değil ama olsun... Recep K*****.

İnceleme

1. Samsung Galaxy S20 işlemci yongası olarak Samsung Exynos 990 ve yurt dışı modellerinde de Snapdragon 865 yonga seti bulunmaktadır. Birbirine muadil olan bu iki farklı yonga seti de Samsung Galaxy S20 modellerine mükemmel bir performans sağlamaktadır.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

2. 8 GB ve 12 GB Ram seçenekleriyle gelen Samsung Galaxy S20 RAM tipi olarak ta en son model LPDDR5 kullanmaktadır. Bu sayede Samsung Galaxy S20 hiçbir şekilde donma ve kasma problemleri çıkartmaz.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

3. Samsung Galaxy S20 modelleri üstün özellikli kameralarıyla ön plana çıkmaktadır. Galaxy S20’nin ön kamerası 10MP çözünürlüğe sahip F 2.2 diyafram açıklığı ve geniş açı özellikleri sunmaktadır. Ayrıca portre modu, hızlı odaklama ve HDR modlarında kaliteli fotoğraf çekimine imkan sağlamaktadır.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

4. Samsung mükemmel bir kamera tasarımıyla piyasaya sunduğu Galaxy S20 modellerin arka kamerasında; 12 MP yeni nesil ana kamerası ile 4320 p Ultra HD 8k kalitede video çekme özelliği, 12 MP’lik ikincil kamera ile 120 derece geniş açı çekim özelliği ve 64 MP telefoto lens, 3X Hibrit Zoom ve 30X Süper çözünürlüklü Zoom ile karşımıza çıkmıştır.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

5. 6.2 İnçlik büyük ekranı ve 1440x3200 (QHD+) piksel özellikleriyle mükemmel bir görüntü sağlayan Samsung Galaxy S20 563 PPI piksel yoğunluğunda Dynamic Amoled bir ekrandır. Corning Gorilla Glass 6 ile korunan ekran ön kamerayı da içerisinde delikli tasarımla birlikte sunmuştur.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

6. Kozmik Gri, Kozmik Mavi ve Kozmik Pembe renkleriyle satışa sunulan Samsung Galaxy S20 metal çerçevesi ve 163 gramlık ağırlığıyla da bir tasarım harikası olduğunu kanıtlıyor.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

7. 128 GB dahili hafıza ile gelen Samsung Galaxy S20 1 TB’a kadar harici hafıza kartlarını da çalıştırabiliyor. Ayrıcı Galaxy S20 grafik işlemcisi olarak Mali-G77 MP11’i kullanmaktadır.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

8. USB Type-C bağlantısı bulunan Samsung Galaxy S20 4000 mAh bataryasıyla da fark yaratmaktadır. Uzun süre güç sağlayan batarya 45 W hızlı şarj desteğiyle hızlıca dolmaktadır. Suya karşı dirençli olan Samsung Galaxy S20 ekran üzerinden parmak izi okuma özelliğine de sahiptir.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

9. İşletim sistemi olarak Android 10’u kullanan Samsung Galaxy S20 ara yüzünde de Samsung One UI kullanmaktadır.

Samsung Galaxy S20 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
En Yeni Samsung TelefonlarSamsung Z Fold 2 İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Samsung Galaxy S20 5G destekler mi?

Akıllı telefon piyasasını üstün özellikleri ile alt üst etmeyi başaran Samsung Galaxy S20'de 5G desteği maalesef bulunmamaktadır.

Samsung Galaxy S20 parmak izi okuyucusu var mı?

Sistem güvenliği ve kişisel bilgilerin korunması amacıyla birçok teknoloji ile donatılan Samsung Galaxy S20'nin parmak izi okuyucusu bulunmaktadır.

Samsung Galaxy S20 çift hatlı mı?

Samsung'un en yeni serilerinden biri olan S serisindeki tüm telefonlar çift hat kullanımına uygundur?

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.