Samsung Galaxy S11 Çıkış Tarihi, Fiyat ve Özellikleri

Samsung'un yeni cihazı Galaxy S11 sızdırıldı! Galaxy S11 Plus varyantıyla beraber gelecek olan Galaxy S11 serisi, akıl almaz teknolojik özellikleriyle tüm teknoloji sevenleri şaşırtacağa benziyor! Samsung Galaxy S11 hakkında tüm merak edilenler...
Samsung Galaxy S11 Çıkış Tarihi, Fiyat ve Özellikleri

Samsung Galaxy S11 ve Galaxy S11 Pro Yolda! 

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni cihazı Galaxy S11 ve Galaxy S11 Pro modelleri resmi olarak belgeledi. Adeta bir sır gibi saklanan amiral gemisinin yeni üyesi Galaxy S11 serisi hakkında detaylı bir açıklama yapılmazken model geçtiğimiz günlerde büyük bir sızıntıya uğradı! 

SamMobile tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy S11 modeli 18 Şubat 2020'de yapılacak olan bir etkinlik kapsamında tanıtılacağı düşünülüyor. Güney Koreli üretici, yeni cihazı Galaxy S11 modelinin yanında Pro varyantının da olacağını dile getirdi. Apple firmasının iPhone 11 serisiyle yaptığı hamle üzerine Samsung cephesinden gelen S11 serisi, iki akıllı telefon üreticisi arasında büyük bir rekabet oluşturacağını gösteriyor. Samsung'un 2020 yılının ortalarında satışa sunması beklenen Galaxy S11 ve Galaxy S11 Pro modelleri hakkında merak edilenleri araştırdık.


Samsung Galaxy S11 Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy S11 Hakkında Bilgi

Samsung firmasının, Şubat ayının sonlarında Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress'ten önce Galaxy S serisini duyurdu. Bu durum, Galaxy S modelinin Mart ya da Nisan ayı itibariyle raflarda olacağı anlamına geliyor. 

  • Samsung Galaxy S10: Mart 2019
  • Samsung Galaxy S9: Mart 2018
  • Samsung Galaxy S8: Nisan 2017
  • Samsung Galaxy S7: Mart 2016
  • Samsung Galaxy S6: Nisan 2015

Samsung S serisinin önceki modellerinin çıkış tarihini sıraladık. Tarihler yeni Galaxy S modelinin 2020 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürebileceğini gösteriyor.  


Samsung Galaxy S11 Fiyat

Samsung Galaxy S11 Hakkında Bilgi

Samsung, yeni cihazı S11 için henüz resmi bir fiyat belirtmemiştir. Model hakkında yaptığımız incelemeler neticesinde Samsung Galaxy S11'in fiyatının beklenenden daha düşük olacağını tahmin ediyoruz. Peki ya neden? Samsung'un en büyük rakiplerinden Apple ve Google, son cihazları için beklenen fiyat tahminlerinin altında bir rakamla iPhone 11 ve Pixel 4 modelini piyasaya sürmüştü. S11 modeli için de beklenenin aksine daha düşük bir fiyatla raflarda yer alması bizim açımızdan mümkün görünüyor.


Samsunbg Galaxy S11 Performansı

Samsung Galaxy S11 Hakkında Bilgi

Samsung, Galaxy S11 modeli için Exynos 990 yonga setini kullanacağını duyurmuştu. Sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olacak olan S11 modeli, Exynos 980 yonga setine sahip Galaxy S10 modelinden %20 daha hızlı olması planlanıyor. Öte yandan S11 modelinin 120 Hz'lik bir ekran yenileme hızı olacağını düşünülüyor. 


Samsung Galaxy S11 Kamera

Samsung Galaxy S11 Hakkında Bilgi

Samsung, yeni 48 MP ve 64 MP kamera sensörünü tasarladığını açıklamıştır. Bu gelişim yeni Galaxy S serisinde kullanıp kullanılmayacağı bilinmese de 64 MP'lik bir kamera sensörünün yer alması bizler için mümkün görülüyor. Öte yandan Galaxy S11'in 5x optik zoom'lu bir objektife sahip olacağı yönünde bazı söylentiler mevcut. 5X Optik zoom, Galaxy S11 modelinin 108 MP kameraya sahip olabileceği anlamına geliyor.  


Samsung Kullanıcılarının S11 Modelinden Beklentileri Neler?

Samsung Galaxy S11 Hakkında Bilgi

Galaxy S11 modelinin piyasaya sürülmesine az bir zaman kala, Samsung kullanıcılarının S11 modelinden beklentilerini araştırdık. Yaptığımız araştırmalarda özellikle S10 kullanıcıları, amiral gemisinin yeni üyesi S11 ve S11 pro modelleri için beklentilerini açıkladı. 

Apple'ın 11 serisiyle çığır açan kamerasına değinen kullanıcılar, Galaxy S11 modelinde kameranın geliştirilmesi gerektiğini söylüyor. Öte yandan uyarlanabilir 90 Hz ekran, daha hızlı kablolu şarj, daha büyük pil kapasitesi, küçük delikli ön kamera ve standart modellerde 5G özelliği olmasını umut ediyor.


Samsung Galaxy S11 Batarya

Samsung Galaxy S11 Hakkında Bilgi

Samsung Galaxy S11 modelinin bir önceki cihazı S10'a göre daha gelişmiş bir batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Ice Universe tarafından yayınlanan sızıntıya göre, S11 modeli, S10 modeline göre 900 mAh daha büyük bir batarya kapasitesiyle beraber piyasaya sürülecek. Bu sıçrama, S11 modelinin 5.000 mAh pil seviyesinde olabileceğini öne sürüyor. Eğer denilenler doğruysa Galaxy S11 için belirtilen batarya kapasitesi, premium amiral gemisi cihazlarından daha büyük ve Samsung'un pil ömrü çizelgesinde ki en üstün cihaz olarak karşımıza çıkacak.


Samsung Galaxy S11 Ekran ve Tasarım

Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 modeli için henüz ekran boyutları hakkında bilgi sızdırılmamış olsa da modelin büyük ekranlı cep telefonları arasında yer alacağı kesin görünüyor. Yaptığımız araştırmalarda Samsung'un yakın zamanda gerçekleştirdiği tarayıcı testindeki cihazın S11 olduğunu varsayarsak 20:9 en boy oranıyla karşımıza çıkması mümkün olabilir. Bu oranlar 19:9 en boy oranına sahip Galaxy S10'dan daha büyük bir ekrana sahip olacağı anlamına geliyor. 

Önerilen İçerik; Xiaomi Mi Note 10 Hakkında Merak Edilenler

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum