Samsung Galaxy S10 Lite Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Yüksek performansı ile kullanıcıları memnun etmeyi başaran Samsung Galaxy S10 Lite’ın özelliklerine göz attık. İşte Samsung Galaxy S10 Lite incelemesi
Samsung Galaxy S10 Lite Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Bu içeriğimizde Samsung Galaxy S10 Lite'ın özelliklerini sizlerle paylaşacağız. Detaylı bir şekilde teknik özelliklerine ve incelemesini yaptığımız Samsung'un akıllı telefonu karşınızda..

Samsung Galaxy S10 Lite

Adını Samsung’un yüksek performanslı telefonların arasına yazdıran Galaxy S10 Lite akıllı telefonunu sizler için inceledik. İşte Samsung Galaxy S10 Lite teknik özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi.

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 855
Ekran6.7 inç SUPER AMOLED 1080 x 2400 FHD+
RAM6 GB ve 8 GB
Depolama128 GB
Arka Kamera48 MP + 12 MP + 5 MP
Ön Kamera32 MP
Batarya Kapasitesi4500 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriBeyaz, siyah ve mavi

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün bugün elime ulaştı görünüm itibariyle premium bir havası var özelliklerini yazmaya gerek yok şarj ve işlemci olarak piyasada bulabileceğiniz en iyi telefonlardan biri. Kamera olarak gece çekimleri de gayet başarılı işinizi görür, gün ışığında zaten sıkıntı yok. Note 10 lite ile arasında kalmıştım işlemcisi snapdragon olmadığı için s10 lite aldım. Erkan A.

👤 Tek kelime ile muhteşem bir cihaz düşünmeden alabilirsiniz Samsung kalitesini yıllardır vazgeçmedim vazgeçmeyi de düşünmüyorum işlemci desen 855 snapdragon kamera desen muazzam daha ne olsun sonuna kadar hak eden bi fiyat ve fiyatının Hakkini veren telefon. G** S**.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
10 Lite Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İnceleme

1. 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon yonga setine sahip olan Samsung, işlemci tarafında 8 çekirdek 2.84 Ghz ARM Cortex-A76 modelini kullanmaktadır. Telefonu kullanırken kasma veya donma gibi sorunlar yaşamamak için 2 adet yardımcı işlemci sistemi desteklemektedir.

Samsung Galaxy S10 Lite

2. 6 GB ve 8 GB ram seçenekleri ile satışa çıkarılan Samsung Galaxy S10 Lite’ın 128 GB dahili depolamasını bulunmaktadır. Ayrıca dilerseniz telefona hafıza kartı takarak saklama alanını 1 TB’a kadar artırabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10 Lite

3. Telefonun arka kısmında olan 3 adet kamerası sırasıyla 48 MP + 12 MP + 5 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön kamerası ise ekrana gömülü bir şekilde tasarlanmış olup 32 MP kalitesinde çekim yapabilmektedir.

Samsung Galaxy S10 Lite

4. SUPER AMOLED teknolojili 6.7 inç büyüklüğünde olan ekranı 1080 x 2400 FHD görüntü kalitesi sunmaktadır. Çerçevesiz bir şekilde tasarlanan ekranın 88.02% gövde oranı bulunmaktadır. Aynı zamanda HDR desteğine sahiptir.

Samsung Galaxy S10 Lite

5. 162.5 mm boy, 75.6 mm en ve 8.1 mm kalınlık ölçülerine göre tasarlanan Samsung Galaxy S10 Lite, 186 gram ağırlığındadır. Telefonun kapak tarafı cam görünümlü plastikten, çerçeve kısmı ise metal malzemeden üretilmiştir.

Samsung Galaxy S10 Lite

6. Ekranın içerisine eklenen parmak izi okuyucusu sayesinde telefonunuzu güvenli hale getirin. Dolby Atmos gibi birçok özelliğe sahip olan bu telefon, suya ve toza karşı dirençli değildir.

Samsung Galaxy S10 Lite

7. Gün içinde sizi yarı yolda bırakmayacak olan 4500 mAh kapasiteli bataryası, 45 W’a kadar hızlı şarj desteklemektedir. Samsung Galaxy S10 Lite size tam 47 saat konuşma süresi sunmaktadır.

Samsung Galaxy S10 Lite

8. Android işletim sistemi kullanan Samsung, kullanıcı arayüz tarafında kendi geliştirmiş olduğu Samsung One UI versiyonunu telefona eklemiştir. USB Type-C kablosu ile rahatlıkla bağlantı kurarak dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10 Lite


Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Galaxy Note 20 UltraSamsung Akıllı Telefonlar

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy S10 Lite su geçirir mi?

Samsung Galaxy S10 Lite'ın suya vetoza karşı herhangi bir sertifikası yoktur. Bu da suyun telefonunuza zarar verebileceği anlamına gelir.

Samsung Galaxy S10 Lite 5G destekler mi?

Samsung'un S serisi modellerinden biri olan Galaxy S10 Lite 5G teknolojisini desteklememektedir.

Samsung Galaxy S10 Lite hızlı şarj ediyor mu?

4500 mAh'lık bataryasıyla fark yaratan Samsung Galaxy S10 Lite 45 W gücünde hızlı şarj yapabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.