Samsung Galaxy M31s Teknik Özellikler ve Fiyat | Genel Bakış

Samsung geçtiğimiz aylarda akıllı telefon ailesine bir yeni model daha ekledi. İşte Samsung Galaxy M31s’in teknik özellikleri ve fiyatı.
Samsung Galaxy M31s Teknik Özellikler ve Fiyat | Genel Bakış

Bu inceleme içeriğimizde Samsung Galaxy M31s'in donanım bilgilerini sizlere paylaşacağız. Detaylı bir şekilde incelemesini yaptığımız Samsung'un güçlü telefonu karşınızda..

Samsung Galaxy M31s

Orta segment akıllı telefonlar arasında yüksek performansı ile kendisini bir adım öne çıkaran Samsung Galaxy M31s’in özelliklerine yakından baktık. İşte Samsung Galaxy M31s incelemesi ve hakkında bilgiler.

Teknik Özellikler
İşlemciSamsung Exynos 7 Series 9611
Ekran6.5 inç SUPER AMOLED 1080 x 2400 FHD+
RAM6 GB ve 8 GB
Depolama128 GB
Arka Kamera64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP
Ön Kamera32 MP
Batarya Kapasitesi6000 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriMavi ve Siyah
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung Galaxy
M31S Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumu

? Telefon efsane bir şey verdiğim paranın kuruşu kuruşuna helal olsun ailemde herkes telefonunu günde 2 kere şarj ederken ben 2 günde 1 şarj ediyorum. Telefonun bataryanın tipini beğenen babamda aldı hemen kendine kendisi esnaf olmasına rağmen 4 günde 1 şarj ediyor telefonunu harika bir şey teslimatta çok hızlıydı ;)) kesinlikle tavsiye ediyorum. S** D**.

? Mükemmel bir telefon şarjı uzun sure gidiyor kamerası güzel depolama alanı yüksek yeni çıkan oyunları hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz pubg mobile asphalt9 lol wild rift oynuyorum gün içerisinde en az 3-4 saat şarjı 2.5 gün gidiyor mükemmel. E** U**.

İnceleme

1. Samsung bu telefon modelinde kendi üretmiş olduğu 8 çekirdekli Exynos 7 Series 9611 yonga setini kullanmaktadır. Ana işlemci tarafında 2.3 Ghz ARM Cortex-A73 işlemcisi yanında 1 adet yardımcı işlemci mevcuttur.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

2. 6 GB ve 8 GB Ram seçenekleri ile satışa çıkarılan Samsung Galaxy M31s, 128 GB dahili depolamaya sahiptir. Eğer bu alan size yetersiz geliyorsa telefona hafıza kartı takarak 512 GB’lık bir alan oluşturabilirsiniz.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

3. Mali-G72 MP3 grafik işlemcisi kullanan Samsung 4 adet kameraya sahiptir. Bu kameralar sırasıyla 64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP çözünürlüğünde çekim yapabilmektedir. Ön kamerası ise ekrana gömülü şekilde tasarlanmış olup 32 MP çözünürlüğü vardır.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

4. 6.5 inç büyüklüğünde olan ekranı SUPER AMOLED teknolojisine sahiptir. Bu ekran 60 Hz yenileme hızı ile 1080 x 2400 FHD piksel görüntü sunmaktadır. Çerçevesiz bir şekilde tasarlanan ekran çizilmeye karşı güçlendirilmiştir.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

5. 159.3 mm boy, 74.4 mm en ve 9.3 mm kalınlığa sahip olan Samsung Galaxy M31s’in 203 gram ağırlığı bulunmaktadır. Mavi ve siyah renkli modelleri ile satışa çıkarılan telefonun yapımında tamamen polikarbonat malzeme kullanılmıştır.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

6. Dolby Atmos gibi özelliklere sahip olan Samsung’un yan tarafında parmak izi okuyucusu yer almaktadır. Böylece telefonu istenmeyen durumlardan koruyabilirsiniz. Bu modelin suya ve toza karşı dayanıklılığı bulunmamaktadır.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

7. 25 W’lık hızlı şarj desteği sunan 6000 mAh kapasiteli Lithium Polymer bataryası gün içerisinde size tam 51 saat konuşma sağlamaktadır. Samsung Galaxy M31s de kablosuz şarj desteği yoktur.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

8. USB Type-C kablosu ile kolayca telefona bağlanabilir ve cihazlar arasında dosya aktarımı yapabilirsiniz. Android işletim sistemli telefonda Samsung One UI Core arayüzü bulunmaktadır.

Samsung Galaxy M31S İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Akıllı TelefonlarSamsung Galaxy M11 İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung Galaxy
M31S Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy M31s su geçirir mi?

Teknoloji ve tasarım açısından başarılı bir model olan Galaxy M31s'in suya ve toza karşı herhangi bir dayanıklılık sertifikası bulunmuyor.

Samsung Galaxy M31s kaç inç?

Şık tasarımı ve oval kenarlarıyla dikkat çeken M31s'in ekran boyutu 6,5 inçtir.

Samsung Galaxy M31s kaç saatte şarj olur?

6000 mAh'lık dev bataryaya sahip olan Galaxy M31s hızlı şarj desteği sayesinde full şarja iki saate kalmadan ulaşabiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.