Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy M11 Teknik Özellikleri ve Fiyat

Samsung'un uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni telefonu Galaxy M11'i inceledik. İşte dayanıklı pil gücüyle şaşırtan Galaxy M11'in detaylı incelemesi...
Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy M11 Teknik Özellikleri ve Fiyat

Bu inceleme telefon içeriğimizde Samsung Galaxy M11'in donanım bilgilerini sizlerle paylaşacağız. Tüm özelliklerine göz attığımız Samsung'un uygun fiyatlı yeni telefonu Galaxy M11 karşınızda.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

Düşük fiyatı ile kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başaran Samsung Galaxy M11’in donanım bilgilerini sizler için araştırdık. Aşağıda telefon hakkında detaylı incelemeler, kullanıcı yorumları, fiyat bilgisi ve daha birçok bilgi yer alıyor.

İşte Samsung Galaxy M11 teknik özellikleri ve fiyatı...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 450
Ekran6.4 İnç 720 x 1560 HD+ Piksel PLS
RAM3 GB veya 4 GB
Depolama64 GB /128 GB
Arka Kamera13 MP + 5 MP + 2 MP
Ön Kamera8 MP
Batarya Kapasitesi5000 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriMor, Siyah ve Turkuaz
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung Galaxy
M11
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Büyük ekran kullanımı güzel kılıyor. Donanım fena değil. Ses çıkışı da gayet yeterli. Pili normal kullanımda 3 gün gidiyor. Melih H****.

👤 Ekran gövde oranı ve tasarımı gayet güzel. Android 10 hızlı çalışıyor. Ahmet G*****.

👤 Samsung Galaxy M11 (Çift SIM) Siyah ürününü anneler günü hediyesi olarak 75 lik anneme aldım. performansı işlemci hızı mükemmel. Tavsiye ederim. Kader K****.

👤 Boyutu iyi,görüntüsü modern,zarif. Benim gibi sadece telefon eden, mesajlaşan, whatsapp gibi basit programları kullananlar için yeterli diye düşünüyorum. Semih S****.

İnceleme

1. 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 450 yonga setine sahip olan Samsung Galaxy M11, ana işlemci olarak 64-bit 1.8 Ghz ARM Cortex-53 kullanmaktadır. Grafik tarafında ise 650 Mhz hızında çalışan Adreno 506 işlemcisi sizleri bekliyor.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

2. 3 GB Ram ve 32 GB dahili depolama ile satışa çıkarılan Galaxy M11’in farklı donanım özellikli modelini ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Sahip olduğu hafıza size yetersiz geliyorsa eğer telefona hafıza kartı takarak 512 GB’a kadar kapasiteyi artırabilirsiniz.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

3. Samsung Galaxy M11’in arka kısmına eklenen üç adet kamerası sırasıyla 13 MP + 5 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ekrana gömülü bir şekilde tasarlanan ön kamerası 8 MP çözünürlüğünde fotoğraf çekebilmektedir.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

4. Sahip olduğu kameralar ile 1080p video kaydı alabilir veya HDR gibi birçok fotoğraf özelliğini kullanarak anılarınızı en kaliteli şekilde saklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

5. 6.4 inç genişliğinde olan çerçevesiz tasarımlı ekranı PLS teknolojisine sahiptir. 720 x 1560 HD piksel çözünürlük görüntü kalitesi sunan Samsung Galaxy M11, 60 Hz yenileme hızına ve 81.32% ekran gövde oranına sahiptir.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

6. 161.4 mm boy, 76.3 mm en ve 9.0 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen Galaxy M11, 197 gram ağırlığındadır. Telefonun mor, siyah ve turkuaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

7. Galaxy M11’in çerçeve ve kapak kısmının üretiminde tamamen plastik malzeme kullanılmıştır. Modelin arka tarafına eklenen parmak izi okuyucusu sayesinde telefonu güvenli hale getirerek istenmeyen durumların önüne geçebilirsiniz.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

8. 5000 mAh gibi büyük bir bataryaya sahip olan Samsung Galaxy M11, 15 W gücünde hızlı şarj desteklemektedir. Bu sayede telefonu normalden daha kısa sürede yeniden kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

9. Android işletim sistemi kullanan Galaxy M11’de Samsung One UI kullanıcı arayüzü sisteme eklenmiş durumda. USB Type-C kablosu ile kolayca telefona bağlantı kurarak dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Samsung Galaxy M11 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Samsung Akıllı TelefonlarSamsung Note 20 Ultra

Sıkça Sorulan Sorular

Samsung Galaxy M11 alınır mı?

Uygun fiyatlı ve fiyatına göre üstün performans özellikleri gösterebilen bu akıllı telefon özellikle klasik kullanıcılar için uygun bir model olup şarj süresiyle fark yaratmaktadır. Eğer telefondan oyun oynamak gibi ekstra güç gerektirecek işlemlere yönelmeyecekseniz ve şarjım uzun süre dayansın istiyorsanız mutlaka Samsung Galaxy M11'i tercih etmelisiniz.

Samsung Galaxy M11 su geçiriyor mu?

Basit ve şık tasarımının yanı sıra uygun fiyatıyşa dikkat çeken Samsung Galaxy M11'in suya ve toza karşı herhangi bir güvenliği bulunmuyor. Ufak tefeke su sıçramaları haricinde mutlaka suya karşı önlem almalısınız.

Samsung Galaxy M11 parmak izi okuyucu var mı?

Samsung Galaxy M11'in parmak izi okuyucu özelliği var olup arka kapak üzerine konumlandırılmıştır. Bu sayede telefonunuzu yüksek güvenlikli bir şekilde koruyabilirsiniz.

Samsung Galaxy M11 ekran görüntüsü nasıl alınır?

Samsung Galaxy M11'de ekran görüntüsü almanın iki basit yöntemi bulunmaktadır. Bunlarda ilki güç ve ses kısma düğmelerine aynı anda basmaktır. İkincisi ise Bildirim panelinde yer alan Screeenshot bölümüne tıklayarak SS almaktır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.