Samsung Galaxy A50 Fiyatı ve Özellikleri | İnceleme

Uygun fiyata üstün performans sunan Samsung Galaxy A50 telefonunu detaylıca inceledik. İşte Samsung Galaxy A50'nin özellikleri ve incelemesi.
Samsung Galaxy A50 Fiyatı ve Özellikleri | İnceleme

Galaxy A sersinin en uygun ve iyi özelliklere sahip akıllı telefonlarından bir tanesi olan Samsung Galaxy A50, her geçen gün daha da fazla ilgi görmeye devam ediyor. Bu içeriğimizde Samsung Galaxy A50’nin özellikleri hakkında bazı incelemelerde bulunduk.

İşte Samsung Galaxy A50 hakkında her şey...

Teknik Özellikler
İşlemciExynos 9610
Depolama128 GB
RAM6 GB
Pil4000 mAh
Arka Kamera25 MP + 8 MP + 5 MP
Ön Kamera25 MP
Ekran6.4 inç
İşletim SistemiAndroid 9
Ekran TipiSuper AMOLED
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung Galaxy
A50
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz, kamerası ve işlevselliği beni çok memnun bıraktı. Kullanımı rahat, ekranı benim için yeterli. Hafıza kartıyla hafızasını arttırdım, gayet hızlı işlem yapıyor. 10 aydır ikinci telefon olarak kullanıyorum. İlk defa Samsung kullanıyor olmama rağmen çabuk alıştım ve kişiselleştirdim. M**** B**** A.

? Gayet güzel paketlenmiş ve kısa zamanda elimize ulaştı. Ürün gayet iyi hızlı ve kullanışlı. Kamera kalitesi çok üst değil ama ortalama bir kamerası var. Parmak izi kötü deniyor ama gayet başarılı buldum. Yüz tanıma da gayet kullanışlı. Telefon 6 GB RAM'i hissettiriyor. Hızlı, ergonomik ve hafif bir telefon. Ama kırılmaz cam ve koruyucusuz kullanmamak gerekiyor gibi. S**** Y.


1. Samsung Galaxy A50, 6,4 inç büyüklüğünde 1080x2340 piksel çözünürlükte bir ekrana sahiptir. Aynı zamanda çizilmeye karşı dirençli camı ve çerçevesiz tasarımı ile adeta göz dolduruyor diyebiliriz.

Samsung Galaxy A50

2. Samsung Galaxy A50, Exynos 9610 adlı sekiz çekirdekli bir işlemciden güç almaktadır. 2.3 GHz CPU frekansında çalışan bu işlemci orta segment de son derece iyi bir performans gösteriyor.

Samsung Galaxy A50

3. Samsung Galaxy A50, 6 GB Ram’e sahiptir. Bu Ram ile gerçekleştirmek istediğiniz herhangi bir işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda pil tüketim oranını büyük oranda düşüren bu Ram kapasitesi, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunuyor.

Samsung Galaxy A50

4. 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Samsung Galaxy A50, tek hat girişlidir. SD kart takılması durumunda hafıza kapasitesini 512 GB’a kadar çıkarabilen Samsung Galaxy A50, kullanıcılarına depolama sorunu yaşatmayacak.

Samsung Galaxy A50

5. Samsung Galaxy A50, 25 megapiksel, 8 mepiksel ve 5 megapiksel çözünürlüğünde olmak üzere üç adet arka kameraya sahiptir. 25 megapiksel kalitesinde olan kameraya, portre modu, sahne algılama, panorama, otomatik odaklama ve zamanlayıcı özellikleri beraberinde eşlik ediyor.

Samsung Galaxy A50

6. Samsung Galaxy A50, 25 megapiksel kalitesinde bir adet ön kameraya sahiptir. Bu kamera ile 1080p çözünürlükte videolar çekebilirsiniz.

Samsung Galaxy A50

7. Samsung Galaxy A50, 4000 mAh’lık batarya kapasitesine sahiptir. Cihazın bataryası, sadece video izlenmesi takdirde 19 saat boyunca dayanabilmektedir. Bu süre konuşma da 23 saat, müzik oynatma da ise 92 saattir.

Samsung Galaxy A50

8. Samsung Galaxy A50, 166 gram ağırlığa ve 7.7 mm kalınlığa sahiptir. Aynı zamanda Galaxy A50'nin, beyaz, mavi, bakır ve siyah renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Samsung Galaxy A50

9. Android Pie adlı işletim sistemi sahip olan Samsung Galaxy A50’nin güncel fiyatı 410-440 dolar civarındadır. Bu fiyat elbette cihazın hafıza kapasitesine göre de değişkenlik gösterebilmektedir.

Samsung Galaxy A50


Benzer Tavsiye Önerileri
Lenovo Z5 Pro İncelemeHuawei P Smart 2019 İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Samsung Galaxy
A50
Aradığın
Fiyatları Gör

Samsung Galaxy A50 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu kısımda Samsung Galaxy A50 hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Samsung Galaxy A50 hakkında sıkça sorulan sorular ve cevapları.

Samsung Galaxy A50'nin batarya performansı nasıl?

4000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Samsung Galaxy A50, bu sayede 1 günü rahatlıkla çıkarabiliyor. Telefon, 23 saat konuşma, 19 saat video oynatma, 92 saat ise müzik dinleme süresi sunuyor.

Samsung Galaxy A50'de suya dayanıklılık var mı?

Samsung Galaxy A50'de maalesef suya dayanıklılık bulunmuyor. Bu yüzden telefonu kullanırken oldukça dikkatli olmanızı öneriyoruz.

Samsung Galaxy A50'de hızlı şarj desteği var mı?

Samsung Galaxy A50, 15 W hızlı şarj desteğine sahiptir. Bu sayede aceleniz olduğu zamanlarda telefonunuzu ihtiyaç duyacağınız kadar vakit kaybetmeden şarj edebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.