Salih Memişoğlu Kimdir? Salih Memişoğlu Nasıl Öldü ve Hakkında Bilgiler

Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Salih Memişoğlu, en çok merak edilen isimlerin başında geliyor. İşte Salih Memişoğlu kimdir ve Salih Memişoğlu nasıl öldü? gibi soruların yanıtı.
Salih Memişoğlu Kimdir? Salih Memişoğlu Nasıl Öldü ve Hakkında Bilgiler

Biyoenerji ve metafizik alanında yaptığı çalışmalarla adını tüm dünyaya duyurmaya başaran Salih Memişoğlu'nun ölüm haberi sonrası en çok aratılan isimler arasında yer alıyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Salih Memişoğlu'nun biyografini hazırladık. İşte Salih Memişoğlu kimdir ve Salih Memişoğlu hakkında bilgiler.


Salih Memişoğlu Kimdir?

Salih Memişoğlu Kimdir

1967 yılında Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen Salih Memişoğlu, Biyoenerji ve metafizik alanında yaptığı çalışmalarla kendisini tüm dünyaya tanıtmış durumda. İnsanlarda sıkça görülen hastalıklar arasında yer alan ruhsal bozukluklar, bayılma ve bunalım gibi belirtilerle oluşan sorunları tedavi etmekteydi.

Hem de yurt dışında fazlasıyla ilgi görüyordu. Metafizik ögelerinin bir bilim dalı olduğunu söylerken, aynı zamanda tedavisi bulunamayan hastalıklarda bu unsurlarında yer aldığı ve sonuç olarak yanlış teşhis koyulduğunu düşünmekteydi.


Salih Memişoğlu Nasıl Öldü?

Salih Memişoğlu Nasıl Öldü

İstanbul'un Çekmeköy semtinde yer alan hayvanat bahçesinde Salih Memişoğlu, çıkan tartışma sonucu silahla vurularak 54 yaşında hayatını kaybetti. Söylenenlere göre Salih Memişoğlu, alacak verecek konusundan buluştuğu kişiler ile tartışmaya başladı. Gitgide büyüyen tartışma iyice kızıştı ve M. Ö. silahıyla ateş ederek Salih Memişoğlu'nu, yeğeni Ömer Faruk Zengin'i ve muhasebe müdürünü vurdu. Ömer Faruk Zengin ve Salih Memişoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Muhasebe müdürü ise ağır yaralandı. Saldırı sonrası M. Ö. aracına binerek hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra M. Ö. suçunu itiraf ederek polise teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.