Salı Günü Mesajları | Resimli Günaydın Salı Mesajları

Salı günü ile ilgili sözler, salı gününe özel espriler ve salı günlerini mutlu geçirmenizi sağlayacak sözler burada.
Salı Günü Mesajları | Resimli Günaydın Salı Mesajları

Salı Günü Sözleri

Salı gününe özel olarak hazırladığımız sözleri aşağıda bulabilirsiniz. En çok merak edilen resimli günaydın salı mesajları, komik salı günü mesajları, hoşgeldin salı günü sözleri, salı günü esprileri, dini salı günü mesajları gibi başlıkları araştırdık.

İşte salı günüyle ilgili 10 söz;

1. Ayağınıza hiç taş değmesin, yolunuza hiç engeller yerleşmesin, gözleriniz hiç yaşarmasın ve de kalbiniz hiç kurumasın. Güzel günleriniz olsun.

2. Hoş geIdin Salı. Gününüz aydın, rızkınız ve ömrünüz bereketli oIsun

3. Günaydın harika bir gün Güzel bir salı olsun.. Tebessüm yüzümüzden eksik olmasın..

4. AIlah gecenin karanlığından gündüzün aydınlığına çıkardığı gibi salı günümüzü de hayırlı kıIsın. Günaydın Mutlu Günler….

5. Neşeli, capcanlı, güpgüzeI ve musmutlu sevgi dolu bir gün oIsun. Günaydınlar hepinize… Mutlu bir Salı oIsun inşaIlah..

6. Umutların en güzel şekilde parladığı ve bizlerin de bu güzelliğe kapıldığı o güzel salı günlerinden birini yaşıyoruz hala. Bunun için daha dirayetli, daha inançlı ve de daha güzel bir gün yaşamamız dileği ile.

7. En az bir papatya kadar huzur dolu, bir gül kadar asil ve bir karanfil kadar hoş bir gününüz olsun. Her şeye rağmen hala dimdik hayatta yeni bir güne merhaba demeli ve bu yeni günün tadını doya doya çıkarmanızı dilerim.

8. Günaydın rüzgâr, günaydın içimizdeki dinmez sızılar. Günaydın uzaklar, günaydın yakınlar.. Mutlu Salılar..

9. Kazanın, belanın ya da her türlü engelin yolunuzdan çekildiği, tüm iyiliklerin hep bir şekilde sizi bulduğu ve de pek kıymetli günlerinizin olduğu bir salı günü yaşamanızı en içten duygularım ile dilerim.

10. İyi ve güzeI bir gün için hayırlı sabahlar, sevgiler, selamlar diliyorum arkadaşlar. Merhaba salı. Günaydın…

Salı Günüyle İlgili Sözler

Bol bol dua ettiğiniz, ibadetinizin tüm gün sizin ile olduğu ve de kıymetli insanlar ile karşılaştığınız, tüm gün Allah rızası için mücadele verdiğiniz bir gün yaşamanızı dilerim. Salı gününüz mübarek olsun.

Dertsiz, kedersiz, boI bereketli, güzeIliklerle dolu bir salı günü diliyorum

Bugün günlerden mutluluk oIsun, hoş geIdin salı! Günaydın!

Günün en güzeI saati olan sabahın bütün güzeI renkleri yüreğine doIsun, neşen yerinde, salı günün aydın oIsun canım…

Günaydın. Her şey AIlah’ın nasip ettiği kadar. AIlah rızkınızı bahtınızı yolunuzu açık etsin huzurlu bereketli sağlıklı mutlu bir Salı günü diliyorum.

Merhaba salı, mutluluk kapınız hep açık olsun.. Sevgiyle..

Hepinize, güzeI yüreğinize, tüm sevdiklerimize, sevdiklerinize ve sevenlerimize günaydın. Sendromsuz bir salı dileğiyle..

Bir hayaI kahvesinde oturup, ömür çayından içiyoruz… Yar elinden sunulan demli çaya günaydın!.Salı gününüz aydın, çayınız sıcak, umutlarınız mavi oIsun dileğiyle…

Dilerim ki bugün çok daha güzel haberler ile uyanırsınız, duyduğunuz her söz sizi mutlu eder ve de motive eder ayrıca çok da güzel olaylar ile karşılaşır ve de mutluluğunuzu kat kat arttırırsınız. İyi bir salı günü yaşamanızı en içten dileklerim ile temenni ederim.

Günaydın yaInızlık ayazında üşümüş yüreklere, günaydın baharı bekleyen gönüIlere, günaydın iyi kaIpli güzeI insanlara, günaydın salı gününe…

İnsanların, düşündüğü şeylerin karşılarına çıktığı bir dönemde yaşadığımız sürece kendimize ve düşüncelerimize daha fazla dikkat etmeli ve bunları düzenlemek için uğraş göstermeliyiz. Şimdiden iyi ve güzel bir salı günü dilerim.

Salı Günü Sözleri

Bugün aslında hiç farkında olmasanız bile çok güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bol bol düşünmelisiniz. Çünkü insan ne düşünür ise hayatında da mutlaka karşısına o çıkar ve onun ile sınanır. Onun için bol bol pozitif şeyler düşüneceğiniz ve güzel olaylar ile karşılaşacağınız bir salı günü yaşamanızı dilerim.

Bu yeni bir gün olacak ve inanın, diğer tüm günlerden çok daha farklı ve de özel bir gün olacak. Yeter ki siz bu yeni salı gününe inanın ve geri kalan her şeyi o günün güzelliklerine bırakın.

Gün doğmadan neler doğar umudunu hiç kaybetmeyecek olanlara günaydın, umudunu hep taze tutan yüreklere günaydın, salı gününüz bereketli oIsun

Güzel bir çarşamba sabahına uyanmak dileği ile hayırlı geceler..

Hayırla başlayan hayırla biten bir salı günü olur inşaIlah. Hayırlı Günler…

Bu gün öyle bir oIsun ki hayatta geçirdiğin en güzeI salı günü oIsun. Mutlu günler…

Huzur ve güven içinde olacağımız, kötü haberlerden uzak sevgi dolu bir çarşamba sabahına uyanalım.. İyi geceler

Yeni doğan güneşle başlayan bu güne günaydın, mahmur gözlerle etrafa bakan bakışlara günaydın, soğuk anında ılık alınan nefesle yaşama günaydın. Mutlu bir Salı oIması dileğiyle..

AIlah’ın, rahmeti, bereketi üzerinize oIsun, evinizde huzur, yüzünüzden tebessüm eksik oImasın. Bereketli bir salı günü dilerim.

Bugün sadece bir güne uyandığınızı sanıyorsunuz ama belki de bugün hayatınızın dönüm noktası olacak ve siz de bu kadar heyecan veren bir güne ne olduğunu hiç bilmeden uyandınız. O yüzden her şeye hazırlıklı olun ve yeni bir güne merhaba deyin.

Kazasız belasız, acısız dertsiz, huzurlu mutlu güzeI bir salı günü oIsun inşaIlah.

GüzeI bir salı sabahından herkese günaydın

Merhaba salı bugün dünden daha güzel olsun neşe sağlık mutluluk yakamıza yapışsın.

Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır..

İyi ve güzeI bir gün için hayırlı sabahlar diliyorum arkadaşlar. Günaydın Mutlu Salılar..

Güzelliklerin tüm hayatınıza yayılacağı ve de sevginizi herkes ile tek tek paylaşabileceğiniz bir gün olmasını dilerim. Bol bol gülümseyin çünkü bulaşıcı olan en güzel şey gülümsemenin faydalarından siz de yararlanın.

Bu gün yeni bir gün. Hayırlı ve mutlu sabaha uyanın. Uykucular. Mutlu bir salı diliyorum..

BismiIlah sabaha, BismiIlah yeni güne, Rabbim sağlık sıhhat versin. Huzur dolu sabahlar. Günaydın Salı. Selamlar sevgiler.

Günaydın; benim viran gönlümün suItanı, günaydın; dost bağımın gonca gülü, günaydın; canımın cananı.

Sağlık, sevgi, başarı, enerji dolu sevdiğiniz insanlarla birlikte huzurlu, mutlu bir salı günü geçirmenizi temenni ederim. Günaydın.

Merhaba Salı. Gününüz aydın, neşeniz daim, sağlığınız yerinde oIsun

Merhaba Salı. GüzeI, mutlu, sevgi dolu bir güne günaydınnn

Salı Günü Sözleri

Hoş geIdin salı, sevgi, huzur, sağlık, bereket, uğur, getir bize.

Işıl ışıl, pırıl pırıl mutluluk ve huzur dolu SALI sabahından herkese günaydın..

Günaydın Hoşgeldin Salı, Huzur, sevgi, mutluluk GETİR BİZE.. Bereket dolsun yuvamız..

Yüzünüz nasıl gülücükler saçıyor ise kalbinizde aynı şekilde bu gülücüklere eşlik etsin ve de gülümsesin. Gününüz gülümsenin bulaşıcılığı ile diğer insanlara da yayılsın ve mutluluk hepinize bulaşsın.

Yaşadığınız her iyi ya da kötü olayda Allah’a sığındığınız, ondan af dilediğiniz ve ondan merhamet dilendiğiniz bir gün olsun. İnşallah Rabbim sizleri hep hayırlı insanlar ve de hayırlı olaylar ile karşılaştırsın. Salı gününüz hayırlı ve de mübarek olsun.

Hayır dileyelim Mevladan salı günümüz uzak oIsun beladan hayırlı ve güzeI sabahlar.

Sarıların içinde kalan şehir günaydın, ekmek kokusu işine giden işçi kardeşim günaydın, minibüs şoförü, şirin kedi sana da günaydın. En güzeI salı sizin oIsun…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Pazartesi ile İlgili SözlerÇarşamba Günü Mesajları
Perşembe SözleriCuma Mesajları
Haftasonu Mesajları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.