Sakarya Evden Eve Nakliye Firmaları

İşte sizler için derlediğimiz, Sakarya'daki en kaliteli ve güvenilir evden eve nakliye firmaları...
Sakarya Evden Eve Nakliye Firmaları

Evden eve nakliye işleri ile uğraşanların çoğu, eşyaların güvenli taşınması konusuyla ilgili endişe duymaktadır. Bizlerde taşınma durumlarında işlerinizi kolaylaştıracak en iyi firmaları sizler için bir araya getirdik. İşte Sakarya'daki en iyi nakliye firmaları...

 

Sakarya Evden Eve Nakliye Şirketleri

 

Zirve Nakliyat

Zirve Nakliye Sakarya

Sakarya merkezli olarak kurulan firma, bugüne kadar müşterilerine sorunsuz hizmet vermiştir. Zirve evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, paketleme ve taşımacılık, büro, askılı tekstil, mobilya, elektronik eşya, tıbbi cihaz, müzik aletleri gibi ev, iş yeri ve farklı alanlarda eşya nakliyesi yapmaktadır.

Ambalajlama: Zirve evden eve nakliyat, eşyalarınıza hiçbir zarar gelmemesi için düzenli bir şekilde paketleme yapılmaktadır. Her türlü eşyayı taşırken oluşabilecek zararlara karşı güvence altına almakta, en küçük eşyadan, en büyük eşyaya kadar paketlenip taşıma işlemini yapmaktadır.

Adres: İstiklal Mah. Ersen Sk. No: 20 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0534 699 52 41

 

Evce Evden Eve Nakliyat

Evce Nakliyat Sakarya

Evce evden eve nakliyat, şehir içi ve şehirler arası sigortalı, ambalajlı taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Firma, uzman personeli ve en uygun araç filosu ile Sakarya'nın önde gelen taşımacılık firmaları arasındadır. 

Sigortalı Taşımacılık: Eşyalarınızı sigortalayarak, güvenli taşımacılık hizmeti sunar.

Şehirler arası Nakliye: Evce evden eve nakliyat, güvenli bir şekilde, modern araçları ile şehirler arası nakliye hizmeti vermektedir.

Adres: Arabacıalanı Mahallesi Şehit Ali Borinli Sokak No: 14 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0264 274 86 54

 

Borinli Nakliyat

Borinli Nakliye Sakarya

Borinli Nakliyat, 1996 yılında "yüzde yüz müşteri memnuniyeti" sloganıyla kurulan Sakarya'nın önde gelen nakliye firmalarındandır. Profesyonel ekiple çalışan firma, sigortalı olarak taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Ambalajlama: Firma paketleme işlemlerinde tercihinize bağlı olarak "battaniye" veya ilk defa sizin eşyalarınızda kullanılıp atılacak "baloncuklu naylon" kullanmaktadır.

Adres: Arabacı Alanı Mh. Şehit Ali Borinli Sk. No:9 Serdivan/Adapazarı

Telefon: 0264 277 99 68

 

Boztepe Evden Eve Nakliyat

Boztepe Nakliye Sakarya

Boztepe evden eve nakliyat ile eşyalarınız evinizden alınır, hızlı ve güvenli bir şekilde evinize bırakılmaktadır. Firma nakliyat talebinize uygun planlama, koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek araçlarla nakliye hizmetlerinizi gerçekleştirmektedir.

Ambalajlama: Evinizde bulunan tüm eşyalar profesyonel ekip tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle taşınmaya hazır hale getirilir.

Asansörlü Nakliyat: Sakarya'da asansörlü nakliye hizmeti veren firmalardan bir tanesidir.

Adres: Yenidoğan Mah. Milli Egemenlik Cad. Donatım Eczanesi Yanı No: 14 Adapazarı/Sakarya

Telefon: 0264 277 74 73

 

Çağdaş Nakliyat

Çağdaş Nakliye Sakarya

20 yıldır faaliyette olan firma, ev ve ofis taşıma işlerinde uzman ekipleri ile yapan firma, yerinde sökme, ambalajlama ve yerinde montaj özellikleriyle malzemelerin güven içinde nakliyesi sağlamaktadır. Hizmetlerinin tamamı sigortalı olarak gerçekleştirmektedir.

Ambalajlama: Mobilya ve koltuk takımlarınız ve yataklarınız hijyenik olması açısından hiç kullanılmamış strech filmle, onun üstüne de hava kabarcıklı naylonlarla ambalajı yapılarak taşınır.

Adres: Bosna Caddesi Ana Sk. No:34/A Adapazarı/Sakarya

Telefon: 0264 273 08 64

 

Karahasanoğlu Nakliyat

Karahasanoğlu Nakliye Sakarya

Evden eve nakliyat ve taşımacılık konusunda yıllara dayalı deneyime sahip personeli ile emniyetli, sorunsuz, profesyonel taşıma hizmetleri sunan Karahasanoğlu Nakliyat, Sakarya'nın önde gelen firmalar arasına girmiştir. Evden eve nakliyat, ofisten ofise nakliyat, kurum ve şirket nakliyesi, şehirler içi, şehirler arası ve uluslararası nakliyat hizmetleri vermektedir.

Şehirler arası Nakliyat: Karahasanoğlu Nakliyat, evden eve, ofisten ofise ve şirket, kurum nakliyat ile tüm şehirler arası nakliyat işlerini yapmaktadır.

Ambalajlama: Firma tüm ev eşyalarını, eşyanın cinsine göre en uygun malzemelerle itina ile ambalajla kaplamaktadır.

Adres: Eski Kazımpaşa Cad. Hayvan Pazarı No: 45 Serdivan/Sakarya

Telefon: 0264 270 16 54

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.