Sahanda Yumurta İle Yapılan En İyi 15 Sanat Eseri

Kahvaltınızı daha da renkli bir hale getirmek istiyorsanız, insanların sahanda yumurta ile yaptıkları ilginç ve eğlenceli şekilleri mutlaka görmelisiniz. İşte sizler için hazırladığımız en ilginç sahanda yumurta ile hazırlanmış sanat eserleri.
Sahanda Yumurta İle Yapılan En İyi 15 Sanat Eseri

Sanat'ın her yerde var olduğunu bir kez daha kanıtlayan insanoğlu, bu sefer de sahanda yumurta ile yaptıklarıyla gündemde :) Kahvaltıda pek çok kişinin denemek isteyeceği sahanda yumurta ile en güzel ve en ilginç sanat eserlerini bir araya getirdik. Ailenize veya kendinize sadece bir yumurta ile sanat eseri oluşturmak istiyorsanız aşağıda bulunan görsellere mutlaka göz atmalısınız.

1. Sahanda Yumurta Apple 

İphone logosuna benzeyen hatta aynısı gibi olan omlet çok lezzetli olmalı öyle değil mi? Sahanda yumurta ile yapılan apple şeklindeki bu yumurtayı kim yemek istemez ki. Üstelik Apple ürünleri kadar pahalı da değil :)

sahanda-yumurta-apple.jpg


2. Star Wars Yapımı Sahanda Yumurta

Star Wars filminden çıkmış bir asker görünümlü bu yumurta gerçekten de tadılmaya değer.

star-war-yapimi-sahanda-yumurta.jpg


3. Sahanda Yumurta İle Pacman

Eskiden herkes tarafından sevilerek oynanılan pacman bu sanata fazlasıyla yakışmış gibi görünüyor.

sahanda-yumurta-ile-pacman.jpg


4. Okey İşareti İle Sahanda Yumurta

Eğer eşinize ne kadar iyi bir eş olduğunu söylemek istiyorsanız bu şekilde bir sahanda yumurta hazırlayabilir böylelikle onu mutlu edebilirsiniz ;)

okey-sahanda-yumurta.jpg


5. Tenis Raketli Sahanda Yumurta

Sporcu kişiliğe sahip olan biri için tabiki de ideal bir kahvaltı diyebiliriz. Diğerlerine nazaran zor bir hazırlanışı olan sanat eseri kesinlikle denemeye değer. Hülya Avşar ile görüşenleriniz varsa bu görseli onunla paylaşmalısınız :)

tenis-raketi-ve-topu-sahanda-yumurta.jpg


6. Kar Tanesi Sahanda Yumurta

Yumurtanın sarısını sevmeyenler için güzel bir sahanda yumurta tercihi olabilir. Hazırlanışı mı daha güzel yoksa yemesi mi bunun kararını size bırakıyoruz.

kar-tanesi-sahanda-yumurta.jpg


7. Üçgen Sahanda Yumurta

Üçgen şeklindeki sahanda yumurta sizleri bilmem ama bize göre lezzetli görünüyor. Üçgenin ortasında bulunan yumurtanın sarısı sanki bir göz gibi öyle değil mi? Masonik bir anlam da taşıyor olabilir :)

ucgen-sahanda-yumurta.jpg


8. Starbucks Amblemli Sahanda Yumurta

Aklınıza direk kahvenin geldiğinin farkındayız. Ünlü Starbucks amblemini sahanda yumurta sanatı ile yapmanız gerçekten de zor olabilir. Fakat tadının en az kahveleri kadar lezzetli olacağından şüpheniz olmasın.

starbucks-amblemi-sahanda-yumurta.jpg


9. Özgürlük İşaret ile Sahanda Yumurta Sanatı

Şuan özgürlük işaretine çok da benzemese siyah bir tabağa sahipseniz üstüne koyduğunuzda özgürlüğün tadına varabilirsiniz.

sahanda-yumurta-ozhurluk-isareti.jpg


10. Japonca Sahanda Yumurta

Japonca sahanda yumurta hazırlamak gerçekten emek ister diye düşünüyorum. Öğrenilmesi ve konuşması en zor dillerden birisi olan Japonca'nın sanat eseri ile bir araya gelmesi gerçekten hoş olmuş.

 japonca-sahanda-yumurta.jpg


11. Kedili Sahanda Yumurta

Hayvan sever birine hazırlayabileceğiniz en güzel ve en ilginç kahvaltılardan biri olabilir. Tabiki de sabah biraz erken uyanıp sahanda yumurta ile bir kedi yüzü çizmeniz gerek. Verdiğiniz emeğe değeceğine eminiz.

kedili-sahanda-yumurta.jpg


12. Futbol ve Sahanda Yumurta

Sporcu veya futbol sever insanlar için hazırlanacak olan en güzel sunumlardan biri olabilir.

futbol-sahanda-yumurta.jpg


13. Uluyan Kurt Sahanda Yumurta

Geceleri aya doğru uluyan bir kurt, gerçekten de yaratıcı olmuş. Oradaki yumurta sarısının ay olduğunu da unutmayalım.

uluyan-kurt-sahanda-yumurta.jpg


14. Öpüşen Çift Sahanda Yumurta

Eşinize veya sevgilinize güne harika başlaması için güzel bir kahvaltı hazırlamaya ne dersiniz? Sahanda yumurta ile öpüşen bir çift onu baştan çıkarmanıza yardımcı olacaktır ;)

opusen-cift-sahanda-yumurta.jpg


15. Kalpli Sahanda Yumurta Sanatı

Sevginizi belli etmeninin bir sürü yolu vardır. Bunlardan bir tanesi de neden partnerinize kahvaltı hazırlamak olmasın. Kalpli bir sahanda yumurtaya kimse hayır diyemez.

kalpli-sahanla-yumurta-sanati.jpg


Önerilen İçerik; Kahvaltılık Yemekler ve Atıştırmalıklar

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.