Sadullah Kısacık Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem Adana Milletvekili olan Sadullah Kısacık, 1977 yılında Adana doğmuştur.
Sadullah Kısacık Kimdir

Sadullah Kısacık Biyografisi

Sadullah Kısacık Eğitim ve Çalışma Hayatı

1999 Yılında Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra  danışmanlık şirketinde kalite yönetim danışmanı olarak çalışma hayatına atılmıştır. 

Çalışma hayatına devam ederken Çukurova Üniversitesinde toplam kalite yönetimi ve değişim mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Kısacık’ın alanı ile ilgili birçok bilimsel makalesi bulunmaktadır.

 

Üye Olduğu Kuruluşlar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adana Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeliği Yapan Sadullah Kısacık aynı zamanda Adana Genç İşadamları Derneği Üyesi olup 3 Dönem Dernek Yönetim Kurulu Üyeliği Ve AGİAD Genel Sekreterliği Görevlerinde Bulunmuştur.

 

Sadullah Kısacık'ın Siyasi Hayatı 

Sadullah Kısacık’ın  2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisinin kurulması ile gençlik kollarında siyasi hayatına başlamıştır.

2005-2007 yılları arasında AK Parti Yüreğir İlçe Başkan Yardımcılığı ve  2007  Genel Seçimlerinde de AK Parti Yüreğir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürütmüştür. 2008 yılında ise Adana'nın Seyhan İlçesine AK Parti Seyhan İlçe Başkanı olarak atanmıştır. 15 Ocak 2011 Tarihine Kadar İlçe Başkanlığı Döneminde 2009 Yerel Seçimleri ve 2010 Referandum Seçimlerini Yönetmiştir.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili olarak meclise girmiş fakat 26. Dönem genel seçimlerinde meclise girememiştir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.