Sevgiliye Günaydın Mesajları | Sabahın En Güzel Sözleri

Sevdiklerinize ve dostlarınıza güzel bir sabah mesajı göndermek istiyorsanız sabah mesajları yazımız tam size göre. İşte en güzel sabah mesajları…
Sevgiliye Günaydın Mesajları | Sabahın En Güzel Sözleri

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Sabahın kor güneşi vursun suratına, öpsün güneş seni benim yerime usulca... Gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde, ben olayım odanın her yerinde... Günaydın sevgilim.

Gözlerin, bugüne öyle bir aç ki her şey istediğin gibi gitsin bebeğim günaydın.

İnsanın uyanıp da ilk baktığı tеlеfon ise ya saatе bakmıştır ya da yürеğindе yеr еtmiş birinin оna günaydın dеmеsini arzulamıştır. Günaydın sevdiğim

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Yere düşen yağmur damlaları kalbine inecek güneşi engellemesin güneş bulutların arasından hep sana doğru baksın güneş güzellikler getirsin... Günaydın

Sensiz günlerim karanlık sensiz aldığım nefes yarım sensiz güneşi görmeyen benim sevgilim, günaydın can özüm günün aydın olsun..

Bir sabahı bir de gözlerini özledim sevgilim, sensiz kaçıncı sabahım hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık her şeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim. Gunaydın her şeyim…

Yaşamayı sevmekten daha çok seviyorum seni... Çünkü sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim günaydın her şeyimmm..

Öpücüklerle uyandırmak isterdim seni... Yanımda olsan sarardım o nazik tenini, seviyorum seni sabahım sensin benim tek ilacım... Günaydın Sevgilim.

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Bu gün gözlerimi açtığımda hayata daha güzel bakacağım çünkü bugün senin adınla uyandım tıpkı yarında bu bugün uyanacağım gibi günaydın bir tanem…

Bir gün değil her gün aklımdasın, bir anlık değil her zaman yanındayım seni çok seviyorum günaydın biriciğim..

Sensiz açılan gözlerim bugün seninle buluşmanın hasreti içinde bakıyor güne bugünde senin adınla nefes alıyorum sevgilim günaydın..

Sensiz uyanmak istemez bedenim, sensiz nefes almak istemez hücrelerim ve sensiz yaşayamaz bu serserin, günaydın sevgilim..

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Bir günüm değil bir ömrüm ol, bugünüm değil yarınlarım ol bir tanem günaydın…

Sadece rüyalarımda değil, gözlerimde yaşatıyorum seni, gözlerimde olduğun için rüyalarımdasın sevgilim, günaydın..

Her güzel şey mutlu biter ama sen bende hiç bitmeyeceksin bir tanem günaydın…

Beni yaşatan umut, umutlarımdaki devrilmeyen ağaçsın benim için, rüyalarımda bulduğum elini sımsıkı tuttuğum sevgilim günaydın…

Şimdi yanımda olamasan da adınla başlıyorum yeni hayata, yüzünü görmesem de hayalinle yürüyorum adını yazdığım sokaklarda, günaydın sevgilim..

Romantik Günaydın Mesajları

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Bugünde gözlerimi seninle açtım hayata, senin adınla baktım evdeki her eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep san varsın bebeğim... Günaydın bir tanem.

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kоndurdu hissеttin mi? Günaydın bebeğim (:

Bir gün daha başlıyоr hayatımda, kısa bir gеcеnin ardından merhaba diyоrum hayata ve hayatıma, seviyorum seni günaydın hayatımın tek gеrçеği

Yaşanacak bütün senelerin üstünde adın, bütün günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim günaydın olsun sana. 

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma. Günaydın aşkım

Dur gitme söylenmemiş sözler var suskun dudaklarımda çığlıklarımda hapsettiğim tomurcuk tomurcuk sevgilerim çatlamaya hazır yeni baştan yaşanacak sevdalar yüreğimde günaydınım…

Sevgiliye Gönderilecek En Güzel Sabah Mesajları

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Günaydın mesajları sevgiliye özel güneşin doğduğu yer gözlerin gibi umut verici, gözlerine her baktığımda umutlarım yeşeriyor seninle bir tanem günaydın..

Rüyalarımdan uyandıran güneş bugünde adını kulağıma fısıldadı, bugün rüyalarımızın gerçek olacağı gün, günaydın bir tanem…

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Adını güneşe yazsam güneş batmamak için ant içer, gözlerini yıldızlarla paylaşsam yıldızlar kaymamak için yemin eder, ben sana yeminliyim sevgilim günaydın..

Sensiz her uyandığım sabah ölüm gibi gelir bana, hayalin gelince gözlerime o zaman cenneti yaşarım sensizliğimde günaydın sevgilim günüm aydın seninle..

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Geçip giden günlere değil seninle gelecek yeni günlere hasretim sevgilim, günaydın güneşim…

Sevgiyi seninle, yaşamayı gözlerine, gülmeyi kalbine, sıcaklığını ellerine, gülüşün ise rüyalarımdaki meleğin ta kendisi günaydın sevgilim..

Her güne seninle başlamak, her günü seninle bitirmek, bir ömrü seninle yaşamak beni ayakta tutan tek amaç sevgilim, günaydın.

Bir gün daha başlıyor hayatımda, kısa bir gecenin ardından merhaba diyorum hayata ve hayatıma, seviyorum seni günaydın hayatımın tek gerçeği.

Resimli Günaydın Mesajları

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasam da güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim..

Günaydın sevgilim gün aydınlık seninle günler seninle parlak bugün ki gibi gün seninle güzel sevgilim günaydın…

Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın..

Her günüme adını yazdım güneşimde sen olsun yıldızımda sensin sevgilim günaydınlar.

Sevgilinize yollayabileceğiniz ve ona sevginizi daha fazla hissettirmenizi sağlayabilecek olan birbirinden güzel ve özel günaydın mesajı seçenekleri;

Kurduğu alarma karşı verdiği amansız mücadeleyi bugün dе kaybeden değerli insan: günaydın…

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da,  şimdi yanında olamasam da, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Arkаdаşlаr оımаdаn, hаyаtın bir аnıаmı оımаz. Bir sevgi оlmаdаn, kаlptе huzur оlmаz. Bir hikâyе оımаdаn, bir fiım оımаz ve bеndеn bir günaydın mеsаjı аımаdаn, güzеı bir gün оlmаz! Günaydın .

Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma. Günaydın biricik aşkım.

Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, günaydın; dost bağımın gonca gülü, günaydın; süreyya yıldızım, günaydın: ay yüzlüm, günaydın; canımın cananı, günaydın.

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Senin yanında çabuk geçti saatler sensiz geçmek bilmedi günler anladım ki sen hayatımın bir parçası gönlümün yarısısın günaydın aşkım

Her sabaha adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim günaydınlar bir tanem benim.

Sadece bu sabah değil her sabah koynumda resminle uyanıyorum hayata bebeğim seni böylede sevdim, günaydın bir tanem. Günlerimin ışığı gecelerimin yıldızısın sabahlarımın güneşi gecelerimin ay’ısın sabahlarımın günaydını gecelerimin dumanısın bebeğim günaydın.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kadınlar için Söylenmiş Güzel SözlerSevgiliye İyi Geceler Mesajları
Güzellikle İlgili İltifatlarAşk Acısı ile İlgili Duygusal Sözler
Kalp Kırma İle İlgili SözlerSevgiliye Sevda ile İlgili Sözler
Resimli Aşk SözleriOzanlardan En Güzel Aşk Sözleri
Uzaktaki Sevgiliye En Güzel Cuma MesajlarıDudak ile İlgili Sözler
Sevgisizlik ile İlgili Söylenmiş SözlerSevgiliye Özel Sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum