Netflix Orijinal Yapımı Rüyayı Hecelemek Belgeseli Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Amerikan geleneğinin en önemli yarışmalarından biri olan ve yıllardır Hint kökenli Amerikalıların kazandığı heceleme yarışmasını ana merkezine alan bu belgeseli inceledik. İşte Netflix’in yeni belgeseli Rüyayı Hecelemek hakkında bilgiler…
Netflix Orijinal Yapımı Rüyayı Hecelemek Belgeseli Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix Rüyayı Hecelemek Belgeseli İncelemesi ve Hakkında Bilgiler

Amerikanın en önemli ve en bilindik yarışmalarından biri olan ve herhangi bir kelimeyi hecelemek üzere kurulu olan bu yarışma sayesinde hayatı değişen insanlar belgeselde anlatılıyor. Netflix filmleri listesinde yer alan Rüyayı Hecelemek belgeselini bu inceleme film içeriğimizde sizler sunuyoruz. İşte Rüyayı Hecelemek Belgeseli ile ilgili bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…


1. Netflix’in abonelerine sunduğu belgesel türü yapımlardan biri olan Rüyayı Hecelemek belgeseli Amerika’nın en büyük yarışmalarından biri olan Heceleme yarışmasını onlarca yıldan beri Hint asıllı Amerikalıların kazanmasını araştırıyor.

Netflix


2. Yarışma jüri tarafından seçilen kelimelerin hecelenmesi üzerine kurulu. Kolay gibi görünse de her turda daha uzun ve daha zor kelimelerin geldiğini unutmayın. Yarışmacılar kazanmak için binlerce hatta on binlerce kelimeyi ezberlemek zorundalar.

Netflix


3. Henüz 3-4 yaşlarından itibaren ailelerinin de yönlendirmesiyle heceleme yarışması için kendini geliştiren bu Hint asıllı Amerikalılar bu yarışma sayesinde ailelerini gururlandırmak isterler ve canla başla çalışırlar.

Netflix


4. Müthiş bir zeka ve azim göstergesi bu yarışmanın sonucu uzun yıllardır değişmiyor ve her zaman Hintliler bu yarışmayı kazanıyor. Peki Neden Hintliler yarışmada bu kadar iyiler? Zeki oldukları için değil, Tabii ki bu iş zeka da gerektiriyor. Ancak Hintli küçük çocuklar hayallerini dahi bu yarışma üzerine kurup rüyalarında bile kelime heceliyorlar.

Netflix


5. Bu başarı hikayesinin perde arkasını araştıran Netflix Orijinal yapımı Rüyayı Hecelemek adlı belgeseli izlerken hem duygulanacaksınız hem de hayata karşı motive olacaksınız.

Netflix


6. Son olarak Netflix’in 2020 yılında yayınladığı en iyi ve en öğretici belgesellerden biri olan Rüyayı Hecelemek içerisinde barındırdığı başarı hikayesiyle mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan biridir.

netflix


Netflix Rüyayı Hecelemek Belgeseli İzleyici Yorumları

Rüyayı Hecelemek Belgeseli hakkında bilinmesi gerekenleri sizlere sunduğumuz bu içeriğimizde izleyici yorumlarına da yer verdik…

İzleyici 1:

Netflix’in başarılı belgesellerine bir yenisi daha eklendi. Amerika’da böyle bir yarışma olduğunu yeni öğrendim ve şuna emin oldum ki eğer sürekli Amerikalılar kazanıyor olsaydı herkes bu yarışmayı duyardı.


İzleyici 2:

Ne hayatlar var be. Bu hayatta bir şey başarmış olmak için onlarca kelimeyi ezberlemek yüzlerce kişinin karşısında tek tek hecelemek zor iş valla.


İzleyici 3:

İzlenebilir, ilham verici ve öğretici bir belgesel olmuş. Buradaki yarışmacıların birçoğu tüm hayatlarını bu yarışma üzerine yani hedefleri üzerine kurup yollarına devam etmişler yani kısacası hedefiniz için ilham arıyorsanız inceleyin derim.


İzleyici 4:

Netflix’in çöp yapımlarından biri saçma Amerikan icadı oyunlar yarışmalara vesaire vesaire iki kelimeyi heceleyemeyen insanları mı izleyeceğim.


İzleyici 5:

Belgeselin asıl konusu yarışma değil arkadaşlar. Burada anlatılmak istenen olay Hint asıllı Amerikalıların neden bu yarışmayı uzun yıllardır kazandıklarıdır. Bu yarışmanın onlar için bu denli önemli olmasının sebebi nedir. Asıl konu bu ve benzeri soruları araştırıyor.

Önerilen İçerik: Netflix Orijinal Yapımı Oscar'lı Belgesel American Factory İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.