Rüyada Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zürafa görmek ne manaya gelir? Rüyada zürafa gören kimse rüyasını nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zürafa görmenin karşılığı nedir? İşte merak ettiğiniz sorular ve cevapları...
Rüyada Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zürafa Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zürafa görmek, hayatında dürüst ve güvenilir biri gireceğine bu kişinin vücut yapısının özellikle uzun olacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günleri geride bırakacağına, hayatında yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada zürafa görmek rüya tabirlerinde kısaca şu manalara gelir:


Rüyada Zürafa Görmek

Kimi yorumculara göre kötü haber, zarar, mal kaybı gibi yorumlanırken kimilerince hamile kadın ve iyi arkadaş manalarına yorumlanmıştır.


ruyada-zurafa-gormek.jpg

Rüyada zürafa görmek, kişinin eşinin arkasında iş çevireceği demektir. Rüya sahibinin çok uyanık ve dikkatli olması gerekeceğine, aksi takdirde kandırılacağına veya aldatılacağına, işlerinin zora gireceğine, zarar edeceğine anlamına gelmektedir.

Rüyada Zürafa Sevmek

Rüyasında zürafa seven ve ona dokunana kimselerin uzun ve zor yolculuk yapacakları fakat sonunda mutlu olacakları belirtilmiştir.


Rüyada Birden Çok Zürafa Görmek

Birden çok zürafa toplumu simgeler. Uzun boynuyla size toplum veya iş yaşamı içinde yukarı sıyrılacağınızı ve fark edileceğinizi müjdeler.


Rüyada Zürafa Yavrusu Görmek

Yavru zürafa, benzer manalara gelmekle birlikte rüya tabirlerinde ayrı bir açıklaması yoktur.


Rüyada Zürafa Öldürmek

Zürafa avlayan ve onu öldüren kimse için kimi yorumcular hıyanet içindeki eşten boşanmaya, kimileri ise sosyal yaşamda sıkıntı çekmeye ve ruhsal sorunlara yorumlamıştır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.