Rüyada Zırh Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zırh görmek ne manaya gelir? Rüyada zırhlı asker gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zırh ve zırhlı hangi anlamları ifade etmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zırh Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zırh Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zırh görmek, sanat ve ticarette başarılı olmaya yorulur. Rüyasında zırh gören kimse eğer sanat ve ticaret ile uğraşmıyorsa bu kimse için etrafında güvenilir dostlarının olduğu yorumu yapılır. Bu dostlar sağlamdır, sizi tehlikeden koruyacaklarına ve başınız sıkıştığında size yardımcı olacaklarına delalet etmektedir.

Rüya tabircilerinin kimisine göre rüyada zırh görmenin manası, emniyette olmaktır. Düşmanlarınıza karşı kendinizi koruyabiliyor olduğunuza işaret eder. Ayrıca kuvvetli olma, mal kazanma ve evlilik yorumları da yapılmıştır. Bekar kimseler zırh gördüğünde muradına erecek, evli olanlar ise evlat ile bu evliliği taçlandıracak, sağlamlaştıracaktır denir.

Rüya yorumcularını bazıları da rüyada görülen zırh için güzel bir ev sahibi olmak ve hayat boyu bu evde güven içinde yaşamak demektir. Bununla birlikte zırh, kötülüklerden, belalardan koruyan nesne olarak yorumlanır. Size ve ailenize zarar vereceklere karşı güvende oldukları rivayet edilir.

Rüya tabirlerinde rüyada zırh görmek, kısaca şu manalarda kullanılmıştır:


Rüyada Zırh Görmek

Rüyada zırh görmek sanat ve ticarette başarıdır. Bu işlerde uğraşmayan kimseler için etrafında bulunan sağlam dostlara işaret eder.


ruyada-zirh-gormekk.jpg

Rüyada zırh görmek, kişinin hayatını büyük ölçüde değiştirecek bir karar alacağı, kişi hasta ise şifa bulacağı demektir. Rüya sahibinin şansının yaver gideceği ve hayırlı bir kısmet bulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Zırh Giymek

Rüyada zırh giymek, kötülüklere ve düşmanlara karşı korumada olduğunuz manasına gelir. Aynı zamanda hayırlı bir evlat şeklinde de yorumlanır. Memur kimse için devlette iyi bir konuma gelme manası da vardır.


Rüyada Zırh Ustası Görmek

Rüyada zırh ustası görmek, bekarlar için evlenmeye işarettir. Ayrıca adil davranmaya ve zor işlerde size yardımcı olan kimseye işaret eder. Kişi evliyse hayırlı bir evlat sahibi olmaya, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeye alamet etmektedir.


Rüyada Zırh Giyen Kadın Görmek

Rüyada zırh giyen kadın görmek, kadın için zırh koca demektir. Zırh ne kadar güzel ve sağlam ise onu o derece koruyan ve kollayan bir kocaya sahip olduğu demektir.


Rüyada Zırhlı Askerler Görmek

Rüyada zırhlı askerler görmek, meydana gelecek kötü bir olaya işarettir. Çevrenizde ya da iş yaşantınızda sizin için dedikodu yapan kimseler olduğuna yorumlanır.


Rüyada Zırh Yapmak

Zırk örmek ya da zırh yapmak mal ve mülk sahibi olacağınıza, itibar kazanacağınıza ,işinizde çok başarılı birisi olacağınıza, sizi bekleyen iyi günlere işarettir.


Rüyada Çelik Zırh Görmek

Rüyada çelik zırh görmek, kişinin ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceğine, işlerinin de kısa bir dönem sıkıntılar yaşanacağına, parasını dikkatli ve düzgün bir biçimde kullanacağı rivayet etmektedir.


Rüyada Çelik Zırh Giymek

Rüyada çelik zırh giymek, kişinin büyük miktarda parası olacağına ve bu parayı çok iyi bir yatırımda kullanacağına, ileride rahat edeceğine, yaşadığı tatsız durumların çözüme kavuşacağına alamet eder.


Rüyada Altın Zırh Görmek

Rüyada altın zırh görmek, kişinin çok sevineceği bir haber alacağına, bu haber karşısında aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine delalet eder.


Rüyada Altın Zırh Giymek

Rüyada altın zırh giymek, kişinin işinde kar elde edeceğine, bu elde ettiği karını kendi zevkleri için harcayacağına ve ileride sorunlar yaşayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına da işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.