Rüyada Zindan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zindan görmek ne manaya gelir? Rüyada zindana düştüğünü gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zindan hangi anlamlara karşılık gelmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zindan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zindan Görmek

Rüyada zindan görmek, hayal kırıklığı demektir. Rüyasında zindana düştüğünü gören kimse için bu rüyanın yorumu derin hayal kırıklığı yaşayacağı şeklindedir. Yorumculara göre istediğiniz ve planladığınız şeyler yolunda gitmeyecek, beklentilerinizin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüya tabircilerinin kimine göre rüyada zindana düşmek, hastalık ve ömrün kısalığına dalalettir. Bu rüyayı gören kimse sağlıklı ise hasta olur. Hasta ise hastalık sebebiyle ömrünün bir kısmı kısalmış olur. Yine başka yorumculara göre rüyada zindan görmenin manası; acı, üzüntü ve kederdir. Rüya sahibi için üzüntü yaşayacağı kötü olaylar gelişecektir. Bu olaylar ona zindandaymış gibi acı verecektir.

Rüya tabirlerinde rüyada zindan görmek, ayrıca şu şekillerde açıklanmaktadır:


Rüyada Zindan Görmek

Hayal kırıklığı demektir. Beklenen şeyin olmayacağına ve üzüntü yaratacağına işarettir. Güvenilen bir kimsenin de sizi yarı yolda bırakması şeklinde vuku bulabilir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada zindan görmek, kötülük görmeye alamettir.


Rüyada Zindana Düşmek

Rüyada zindana düştüğünü gören rüya sahibinin kötü yola düşeceği anlamına gelmektedir. Kimi yorumculara göre hastalık ve ölüm manalarına gelirken kimilerinde göre üzüntü ve keder manalarına gelir. 


Rüyada Zindan Görmek

Rüya sahibinin çeşitli sorunlar ile baş başa kalacağına delalet etmektedir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada zindan gören rüya sahibinin karma karışık bir hayata sahip olduğuna işaret etmektedir.

ruyada-zindan-gormek.jpg

Rüyada zindan görmek, kişinin zorlu bir dönem içinden ailesinin yardımı ile çıkacağı demektir. Rüya sahibinin iş hayatında sorunlar ile boğuşacağına, bu nedenle de yorgun düşeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Zindandan Kaçmak

Zindandan kurtulmak üzüntü ve kederin sona ereceğine işarettir. Ayrıca sağlam şekilde kaçmayı başaran kimse için iş yaşamında, ticarette başarılı olacağı rivayet edilir. Rüyada zindan kaçmak, huzuru bulmaya işaret eder.


Rüyada Zifiri Karanlık Zindana Kapatılmak

Zindana kapatılmak zaten kötü yorumlanırken, zifiri karanlık ve pis bir zindanda olmak daha büyük dert demektir. Bu rüyayı gören kimsenin başına bir musibet gelir. Rüyada zifiri karanlık zindana kapatılmak, doğru yolu bulamamaya yorulur.


Rüyada Zindandan Çıkmak

Rüya sahibinin rüyasında zindandan çıktığını görmesi kişinin sıkıntılarının sona ereceğine yorulur. Rüya sahibinin aile hayatında yaşanan ufak tartışmaların son bulacağına, huzur dolu bir yaşantıya sahip olacağına delalet eder.


Rüyada Karanlık Zindan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karanlık zindan görmesi kişinin zor günler geçireceğine, bu zor günlerde sevdiklerinin ona yardım edeceğine rivayet etmektedir. Rüyada karanlık zindan görmek, sorunlarla başa çıkamamaya alamettir.


Rüyada Zindandan Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin sahip olduğu sorumlulukları yerine getirmeyeceğine, bu nedenle de ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşayacağına yorumlanır. Rüyada zindan kaçmak, sorunlardan kurtulmaya delalet eder.


Rüyada Zindana Atılmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında zindana atıldığını gören kişinin günah işleyeceğine, işlediği günahların bedelini kısa zaman da ödeyeceğine delalet etmektedir. Rüyada zindana atılmak, kişinin kendisine yakışmayan bir şey yapacağı manasına gelir.


Rüyada Zindan Kapısı Görmek

Rüya sahibinin çevresinde bulunan insanların kötü olacağına, doğru yolu kendisinin bulması gerekeceğine, aksi takdirde başının belaya gireceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.