Rüyada Zil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zil görmek ne manaya gelir? Rüyada zil sesi duyan kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zil görmek hangi anlamlarla ifade edilmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zil Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zil Görmek

Rüyada Zil Görmek

Rüyada zil görmek, hayırlı gelişmeler olacağına yorulur. Rüyasında zil gören ya da zil sesi duyan kimse genç ise işinde yükselmeye, yaşlı ise rahata kavuşmaya, bekar ise evlenmeye, evli ise erkek çocuğu olacağına yorumlanır. Zil kimi rüya tabirlerince iyi şekilde yorumlanırken, kimi yorumcuya göre ise rüyada zil görmek iyi değildir. Onlara göre rüyada görülen zil, yalan söz söylemeye ve hatalı davranışlar yapmaya yorumlanır. Bu yorumculara göre rüyasında zil çalan kimse gam ve keder çekeceğine delalet eder. 

Rüya tabirlerinde zil görmenin anlamı, ayrıca şu şekillerde ifade edilmiştir:


Rüyada Zil Çalmak

Zil çalan kişi için yalan ve batıl bir söze işarettir. Rüya sahibinin başına gelecek herhangi kötü bir olayın olacağına delalet eder.


Rüyada Okul Zili Görmek

Gafletten uyanmaya ve günahların farkına varıp onlardan uzaklaşmaya işarettir.

ruyada-kapi-zili-gormek.jpg

Rüyada zil görmek, rüyayı gören kişinin, çevresindeki insanlardan birinin, gezip tozmaya ve eğlenmeye çok bağlı birisi olduğu demektir. Kişi bu yüzden ahiret hayatını ve Allah yolunu unuttuğu anlamına gelir.


Rüyada Kapı Zili Görmek

Dikkat çekmeye, şöhret olmaya ve sevince dalalettir. Kişinin tanıdığı birinden isteyeceği maddi ve manevi yardıma işarettir. 


Rüyada Uzaktan Zil Sesi Duymak

Etrafınızda olan, saf niyetli ama çok konuşan kimse manasına gelir. Rüya sahibi için hayırlı bir rüya olup sevilen birinden alınacak güzel havadise ve yaşanacak güzel günlere rivayet eder.


Rüyada Zili Kırmak

Zili fırlatmak ya da zili yere düşürmek, yalan söylemeye ve ardından tövbe etmeye işarettir. Kişinin kötü yoldan son anda döneceği anlamına gelir.


Rüyada Zil Çalıp Oynamak

Kibirli olmak ve dünya malına düşkünlük manasına gelir. Sonunda kederlenme ve üzgünlük şeklinde yorumlanır.


Rüyada Zil Çalıp Kaçmak

Rüya sahibinin, iş hayatında ya da aile hayatında yaşayacağı yeni bir olay ya da karşılaşacağı yeni bir durum için hazırlık yapmakta olduğuna işarettir. Kişinin çok büyük sıkıntılar çekebileceğine delalet eder.


Rüyada Zil Tamir Etmek

Rüyayı gören kişinin, hayat içinde karşısına çıkan kötü ve zor durumları atlatarak çok iyi ve başarılı işlere gireceğine rivayet eder. Rüya sahibinin kendisini yorgun hissettiği zamanlardan birinde aklına gelen fikri uygulamaya koyması sayesinde daha rahat bir hayata kavuşacağı anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.