Rüyada Zehir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zehir görmenin manası nedir? Rüyasında zehir gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zehir ve zehirlenmek hangi şekillerde ifade edilmiştir? İşte cevaplar...
Rüyada Zehir Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zehir Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zehir görmek, mal ve mülk manasına yorumlanmaktadır. Rüyasında zehir içtiğini ya da vücuduna zehir verildiğini gören kimse için bu rüyanın yorumu, mal ve mülk sahibi olacaktır şeklinde delalet etmektedir.

Zehirin vücuda girdiği yerin şiştiği görülüyorsa eğer o zaman şişmenin oranına göre mal ve mülk katlanır. Yani şişlik ne kadar büyük olursa elde edilecek malın ve mülkün büyüklüğü de o denli olacaktır.

Kimi yorumculara göre ise rüyada zehir görmenin manası olumsuzluklar ile karşılaşmak demektir.

Rüya tabirlerinde rüyada zehir görmek ayrıca şu manalara gelmektedir:


Rüyada Zehir Görmek

Mal, mülk, para ve tesrlik gibi manalara gelmektedir. Zehirin vücutta yarattığı şişlik ne kadar büyükse o kadar iyi demektir.

ruyada-zehir-gormek.jpg

Rüyada zehir görmek, kişinin planlarında terslik, beklentilerin çıkmaması gibi olayların olacağı demektir. Terslikler aynı zamanda can sıkıcı durumlar ortaya çıkarabilir. Rüya sahibinin beklemediği yerden gelecek olumsuz gelişmelere hazır olması gerektiği anlamına gelmektedir.


Rüyada Zehir İçmek

Zehir içen kimse için keder ve üzüntülü haber alacağı yorumu yapılır. Kişinin hayatının eskisi gibi olmayacağına, mutsuz olacağına delalet eder.


Rüyada Zehir İçip Öldüğünü Görmek

Zehir içilmesi hastalıktır. Eğer vücutta şişlik yaratıyorsa hayra yorulur fakat şişlik yapmadan ölüme sebep veriyorsa hastalığa işarettir. Kimi yorumcular ise öldürücü zehir uzun ömre işarettir eder.


Rüyada Birini Zehirlemek

Zehirlenilen kişinin malında gözü olmak şeklinde yorumlanır. Kimi tabircilere göre ise kişinin karısında ya da kızında gözü olan kimselerin bu kişiyi kıskandığı şeklinde yorum getirmişlerdir. Genel manada bu rüya bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret eder.


Rüyada Zehirlenmekten Kurtulmak

Zehirlenen kişi panzehir ile ya da başka türlü bu durumdan kurtulursa hayatına huzur geleceği rivayet olunur. Kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan güleceğine işaret etmektedir.


Rüyada Zehirlenen Kimseyi Kurtarmak

Çevrenizde gelişecek olayların can sıkıcı durumlar ortaya çıkaracağına işarettir. Rüya sahibinin bu durumlara müdahale edeceğine, çözmeye çalışacağına delalet eder.


Rüyada Zehirli Su Görmek

Rüyasında zehirli su gören kişinin, gittiği yolda bir çok engelle karşılaşacağı demektir. Kişinin azimli bir şekilde çalışarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Zehir İçip Kusmak

Rüyada zehir içip kusmak, rüya sahibinin etrafında bir çok kötü insanın olduğunu gösterir. Kişinin dikkatli olması gerektiğine delalet eder.


Rüyada Fare Zehri İçmek

Rüyada fare zehri içmek, kişinin hayatında çok büyük değişiklik olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin bu yapılan değişiklikten memnun olmadığına rivayet eder.


Rüyada Zehir Hazırladığını Görmek

Rüyada zehir hazırladığını görmek, rüya sahibinin sevmediği bir insan olduğuna delalet eder. Kişinin bu insana hain tuzaklar kuracağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.