Rüyada Zayıflamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada zayıflamak ne manaya gelir? Rüyasında zayıfladığını gören kimse bu rüyanın yorumunu nasıl yapmalıdır? Rüya tabirlerinde zayıflamak ile ilgili hangi ifadelere yer verilmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zayıflamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zayıflamak

ruyada-zayiflamak.jpg

Rüyada zayıflamak, manevi açıdan zayıflamak manasına gelir. Gerçek hayatta psikolojik anlamda zayıflığa yorulur. Maruz kaldığı ortam ya da hayat sebebiyle manevi anlamda yıpranır ve zayıf düşer.

Kimi yorumculara göre rüyada kendini zayıflamış görmek, maddi anlamda da baş edilemeyecek sıkıntıların yaşanacağının göstergesidir. Bu yorumcular, rüya sahibinin başına gelen olaylar sonucu yüksek tutarda paralar harcamak zorunda kalacağını, borç alacak ve ödemelerde sorunlar yaşayacağını söylemişlerdir. Bu durumların neticesinde beraberinde ruhsal çöküntü ve rahatsızlıklar olacağı şeklinde yorumda bulunmuşlardır.

Rüya tabirlerinde rüyada zayıflamak ayrıca şu ifadelerle açıklanmıştır:


Rüyada Zayıfladığını Görmek

Rüyada kilo vermek, ruhsal sorunlar, maddi kayıplar ve ödenemeyen borçlar manalarına gelir. Rüyada zayıfladığını görmek, rüya sahibinin sağlık sorunu yaşamayacağına, huzurlu ve güzel günlerin kendisini beklediğine işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin işlerinde çok başarılı olacağına alamet eder.

ruyada-zayiflama-gormek.jpg

Rüyada zayıflamak, rüya sahibi için büyük meşakkatler görmeye, dert, sıkıntı, zahmet ve zorluk çekmeye ve bu zorlu günleri atlatmak için de olağan üstü bir çaba göstermesi demektir. Rüyada zayıfladığını gören kişi, gerçek hayatta da mecazi anlamda zayıflar ve güçsüz düşeceği anlamına gelmektedir. 


Rüyada Aşırı Zayıflamak

Rüyada aşırı zayıfladığını gören kimse için psikolojik sorunlar yakındır denir. Bu kimse için tedavi gereklidir. Rüya sahibinin aşırı zayıfladığını görmesi kişinin gerçek anlamda ruhsal sorunlar ve çöküntülere delalet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada aşırı zayıflamak sıkıntıya işaret eder.


Rüyada Bir Kimsenin Zayıfladığını Görmek

Zayıflayan kişi tanıdıksa onun başına yukarıdaki durumların geleceğine işarettir. Eğer zayıflayan kişi tanınmıyorsa bu ayna gibi rüya sahibine yansıyacak bir durum olacaktır. Rüyada birinin zayıfladığını görmek, kıskançlığa ve fitneye yorulmaktadır.


Rüyada Diyet Yaparak Zayıflamak

Rüyada diyet yaptığını gören kimse kilo problemleriyle baş etmiyorsa eğer bu azim ve kararlılık göstergesidir. Hırslı ve başarılı olacak diye yorumlanır. Rüyada diyet yaparak zayıfladığını görmek, rüya sahibinin sorumluluk sahibi birisi olacağına alamet etmektedir.


Rüyada Zayıflayıp Güzelleştiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zayıflayıp güzelleştiğini görmesi, kişinin bütün sorunlarından kurtulacağı demektir. Rüya sahibinin maddi yönden hiçbir sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada zayıflayıp güzelleştiğini görmek, huzur dolu bir hayata yorulmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum