Rüyada Zarar Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zarar etmek ne manaya gelir? Rüyada zarar ettiğini gören kimse için rüya yorumu nasıl olmalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada zarar etmek neyi ifade etmektedir?
Rüyada Zarar Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zarar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zarar ettiğini görmek, sıkıntı, üzüntü, keder manalarına yorulur. Rüyada zarar ettiğini gören kimse için bu atılacağı işlerde dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Eğer yaptığınız işlere gerekli özeni göstermezseniz ve dikkatli olmazsanız, sonunda hem maddi hem de manevi anlamda üzüleceğinize delalet etmektedir.

Rüyada zarar etmenin manası, yapılacak hata karşılığında sıkıntıya düşmek, neticede üzülmek olarak rivayet edilir.

Kimi yorumculara göre rüyada zarara uğramak, günah işlemek ya da işlenilen günahların karşılığı olarak yorumlanmıştır. Bu günahların sonucu olarak maneviyatın hasar alması, bozulması ve kararsızlık durumu yaşanabilir. Sapkınlık derecesine çıkılan davranışlara işaret edilir. Bazı yorumculara göre rüyada görülen zarar ve ziyan sizi çok meşgul edecek ve hayatınızdan hem zamanı hem de paranızı alacak işler olarak yorumlanmıştır.

Rüya tabirlerinde zarar etmek, zarara uğramak gibi terimlerin karşılığı şu şekilde ifade edilmektedir:


Rüyada Zarar Etmek

Hatalar sonucu maddi ve manevi kayba düşmek, üzüntü duymak manalarına gelir.

ruyada-zarar-gormek.jpg

Rüyada zarar görmek, rüya sahibinin bilmediği bir konuda kimseden fikir almadan hareket edeceği demektir. Kişinin aldığı kararların doğru olmadığını bile bile yapacağı ve sonunda kendisinin üzüleceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kendine Zarar Vermek

Rüyasında kendine zarar verdiğini gören kişinin, eskiden yaşamış olduğu bir aşk hayatını hala unutamadığına işaret eder. Kişinin kafasının karışık olduğuna ve sevdiğini aramaya cesaret edemediğine delalet etmektedir.


Rüyada Zarardan Kurtulmak

Zarar etttiğini ve ondan kurtulduğunu gören kimse için bu rüya hayırlıdır. Üzüntülerin, sıkıntıların gececeğine ve kazanılacak paraya işarettir.


Rüyada Birine Zarar Vermek

Rüyada bir kimsenin malına zarar verdiğini görmek, yoksulluğa, hastalığa, düşmanların galip gelmesine işarettir. Hasta kimse için bu ölüm manasına gelir.


Rüyada Bir Şeyi Ziyan Etmek

Ziyan edilen şey israf olmuştur. İsraf haramdır ve bu rüyanın yorumu para, mal, mülk kaybedileceği şeklindedir.


Rüyada Malına Zarar Gelmesi

Rüyada malına zarar geldiğini görmek, hayırlı bir rüyadır. Kişinin kısa zaman içerisinde şansının artacağına ve maddi gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.


Rüyada Birine İstemeden Zarar Vermek

Rüyada birine istemeden zarar vermek, rüya sahibinin yapmak istemediği bir iş olacağı demektir. Kişinin bunu yapmak zorunda hissettiğine, zorla da olsa yapacağına delalet eder.


Rüyada Sana Zarar Vermek İsteyen Birini Görmek

Rüya sahibinin, kısmet çoğalacağına işaret eder. Kişinin yalnız kalmayacağına da rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.