Rüyada Zar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zar görmek ne manaya gelir? Rüyasında zar oynayan kimse için bu rüyanın yorumu nasıldır? Rüya tabirlerinde rüyada görülen zar neye işaret etmektedir? İşte cevaplar...
Rüyada Zar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zar Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zar görmek, aldanmak manasına gelir. Zar kullanılarak oynanan oyunların çoğunun para karşılığı oynanması ve kumar sınıfı içine girmesi, bu nesneyi de onun simgesi haline getirmiştir. Rüyada zar gören kimse, eğer bu zarla oynadığını ve kazandığını görüyorsa, gerçek hayatta aldanacak ve mal kaybedeceğine yorulur. Rüyada haram para kazanmak tabirine uygun olan bu rüya, aynı zamanda arkadaşlarınızın arkanızdan konuştuğuna ve size karşı hasetlik duygusu beslediklerine de delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada zar görmek manası şu şekilde açıklanmaktadır: 


Rüyada Zar Görmek

Hileli davranış haram para ve aldanmak manalarına gelir. Çevrenizdekilerin sizin arkanızdan gıybet ettikleri rivayet edilir. Aynı zamanda zar haram malın ve düşmanın olacağına dair işarettir.


Rüyada Zar Atmak

 Eğer para karşılığı yapılmıyorsa hayırdır fakat para karşılığı zar atılıyorsa bu mal ve para kaybı olarak yorumlanır.


Rüyada Zar Oynamak

Rüyada zarlar ile para karşılığı oynadığını gören kimse için bu rüya maddi kayıp demektir. Rüyasında kazandığını görüyorsa büyük maddi kayba uğrayacağı rivayet edilir. Eğer zar oynarken kaybediyorsa bu durumda çevrenizdeki itibarınızın azalacağı yorumu yapılır.


zar3.jpg

Rüyada zar görmek, kişinin menfaatleri için çevresindekilerle dostluk kurduğuna, çevresindeki insanlardan tavır alacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada zar görmek, rüya sahibinin bütün güzel alışkanlıklarını bırakıp kötü yola düşeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tavla Oynamak

Tavla, eğlence amaçlı ve karşılığında para olmaksızın oynanan bir oyun olduğu için bu rüyanın tabiri eğer arkadaşınızla oynuyorsanız aranızdaki dostluğun iyiliğine işarettir. Tanımadığınız biriyle tavla oynamak yeni insanlarla tanışacağını manasına gelir.


Rüyada Zarları Kaybetmek

Kaybedilen zarlar sizin haram yoldan dönmeniz için işarettir. Eğer arıyor ve bir türlü bulup oyuna devam edemiyorsanız hileli davranışlar ve haram kazançtan uzak durmanız gerektiği manasına gelir.


Rüyada Zar Bulduğunu Görmek

Rüyada zar bulduğunu görmek, kişiye havadan para geleceğine alamet etmektedir.


Rüyada Zar Yuttuğunu Görmek 

Kişinin rüyasında zar yuttuğunu görmesi, hayırlı işler yapacağına yorulur. Bazı yorumculara göre ise rüyada zar yuttuğunu görmek, kişiyi üzmeye çalışan birilerinin olduğuna delalet etmektedir.


Rüyada Yerden Zar Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yerden zar topladığını görmesi, başlayan bir birliktelikte güvensizliklerin yaşanacağına, aileden destek alamayacağınıza rivayet etmektedir.


Rüyada Kırmızı Zar Görmek

Rüyada kırmızı zar görmek, hayırlı bir rüya değildir. Kişinin sıkıntılı işlere bulaşacağı uzun süre bu işten kurtulamayacağına yorulmaktadır.


Rüyada Kırık Zar Görmek

Rüyasında kırık zar gören kişinin üzüleceğine, kederleneceğine ve hayatında başarılı olamayacağı anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Siyah Zar Görmek

Rüyada siyah zar görmek, kişinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulup hayatına yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.