Rüyada Zakkum Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zakkum görmek ne manaya gelir? Rüyasında zakkum çiçeği gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zakkum ağacı ne anlam ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada Zakkum Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zakkum Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada zakkum görmek, kötü haber manasına gelmektedir. Rüyasında zakkum çiçeği gören kimse için üzüleceği bir haber alacağına yorulur. Bu rüyayı gören kişilerin keder, acı ve sıkıntı çekeceği günlerin kapıda olduğu söylenir. Rüya yorumcularının hemfikir oldukları konu, rüyada zakkum görmenin yorumunun hayırlı olmadığı ve rüya sahibine üzücü haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada zakkum görmenin manası, kimi yorumculara göre güzel veya yakışıklı olup bozuk karakterli biriyle karşılaşılacağına işarettir. Rüyayı gören kişi bekar ise bu kişiye aşık olacak fakat bu ilişki hayırlı bitmeyecektir. Görünümünde çok güzel olan fakat tadı zehir gibi olan zakkum çiçekleri karşılaşılacak insanın özelliklerine benzetilmiştir. Rüya sahibinin bu duruma dikkat etmesi onun hayrına olacaktır.

Yorumcuların kimisi ise rüyada zakkum çiçeği görmenin anlamı isyan etmek demişlerdir. Bu isyan çevredekilere ve aileye olduğu gibi daha ileri boyutta Allah' a isyan etmeye kadar gidebilir diye belirtirler. Ayrıca çevresine ve diğer insanlara karşı kötülük yapma, günah işleme ve tüm parası ile ömrünü hayırlı olmayan işlerde geçirmeye işarettir. Rüyasında zakkum gören kimse, kendini sorgulamalı ve doğru işler yapıp yapmadığını gözden geçirmelidir diye yorumlanır.

Rüya tabirlerinde zakkum görmek ayrıca görülen şekle göre şu anlamlara gelmektedir:


Rüyada Zakkum Görmek

Kederli, acı ve kötü haber manasına gelir. Kimi yorumculara göre karaktersiz kimse ile karılaşma ve Allah'a isyan etme olarak rivayet edilir.


Rüyada Zakkum Çiçeklerinin Solması

Zakkum çiçeklerinin solduğunu görmek, sonu hayırlı olmayacak insanlarla ya da sevgiliyle karşılaşacağınıza işarettir.


ruyada-zakkum-cicegi-gormek-.jpg

Rüyasında zakkum gören kişi bekar ise yakın zamanda biri ile tanışacak ve aşk yaşayacaktır demektir. Fakat aşk yaşayacağı kişi bencil ve kibirli bir insan olacağı anlamına gelir.


Rüyada Zakkum Çiçeği Toplamak

Zakkum toplamak hayırlı değildir. Zakkum altında gölgelenmek ile aynı şekilde kısırlığa ve çocuğunuzun olmamasına dalalettir.


Rüyada Kurumuş Zakkum Ağacı Görmek

Vefat haberi alınacağı manasına gelir.


Rüyada Pembe Zakkum Görmek

Rüya sahibinin rüyasında pembe zakkum görmesi, kişinin hayatında bolluk ve bereketin eksik olmayacağına ve hayatındaki kötü insanlardan kurtulacağına delalet eder.


Rüyada Beyaz Zakkum Görmek

Rüyada beyaz zakkum görmek, kişinin elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.