Rüyada Zabıta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zabıta görmek ne manaya gelir? Rüyasında zabıta memuru gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde zabıta görmek hakkında hangi ifadeler yer alır? İşte cevaplar...
Rüyada Zabıta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Zabıta Görmek

Rüyada Zabıta Görmek

Rüyada zabıta görmek, hayırlıdır. Belediyenin güvenlik işleri için görevli olan zabıtalar o yörede yaşayan kimselerin huzur içinde yaşamasını sağlayacağına yorulur. Rüyada görülen zabıta da aynı şekilde ailenin ve çevrenizdekilerin güvende olmasına delalet eder. 

Etrafınızda olan sıkıntıların yok olacağına ve mutluluğa ereceğinize işaret eder. Ayrıca rüyada zabıta memuru gören kimse için varsa hastalıktan, borçtan ve fakirlikten kurtulma olarak yorumlanır. Rüyada görülen zabıtanın manası hem rüya sahibi için hem de çevresi için hayır demektir.

Rüya tabirlerinde rüyada zabıta görmek ayrıca şu şekillerde ifade edilmektedir:


Rüyada Zabıta Görmek

Rüyada zabıta görmek, rahatlama, huzur ve hayır demektir. Zabıta memuru güzel ve güleryüzlü görülüyorsa bu anlamlara gelirken eğer kızgın, öfkeli ya da üstü başı dağılmış vaziyette görüyorsanız bu zarara uğrayacaksınız manasına gelir.


Rüyada Zabıta Olduğunu Görmek

Rüyasında zabıta olan kimse için kedere uğrayacağı bir bela ile sınanacağı yorumu yapılır. Bu sınav bir hastalık veya büyük kayıp olabilir. Kazayı veren Allah'tır ve yine bu sınavın sonunda sevabı verecek olan da O' dur şeklinde yorumlanır. Şer gibi görünse de aslında bir hayır vardır.


Rüyada Zabıta Memurunun Hile Yaptığını Görmek

Rüyada görülen zabıta memuru adil davranmıyorsa ve kişilere haksızlık ediyorsa bu gizli tutulan şeylerin ortaya çıkacağına işarettir. Habersizce yapılan bir iş su yüzüne çıkacak ve rezil edecektir manasına gelir.


Rüyada Zabıta Kıyafeti Giydiğini Görmek

Rüyada zabıta kıyafeti giydiğini görmek, rüya sahibinin aile içinde de bereketin artacağına yorulur. Rüyada zabıta kıyafeti giymek, kişinin fakirleşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtulacağına, yakın bir süre içerisinde tekrardan kısmetinin açılacağına alamet eder.


ruyada-zabita-gormek.jpg

Rüyada zabıta görmek, kişinin emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceği demektir. Rüya sahibinin tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceği anlamına gelir.


Rüyada Zabıta Arabası Görmek

Rüyada zabıta arabası görmek, kişinin malının ve gelirinin çoğalacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine rivayet eder.


Rüyada Zabıta Dövdüğünü Görmek

Rüyada zabıta dövmek, kişinin sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağı anlamına gelir.


Rüyada Zabıtadan Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zabıtadan kaçtığını görmesi, kişinin bol kazanç sağlayacağı işler yapacağına alamet eder.


Rüyada Zabıta Kıyafeti Görmek

Rüyayı gören kişinin eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.