Rüyada Yumruk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yumruk görmek ne manaya gelir? Rüyasında yumruk görenler bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre yumruk atmak ne anlama gelir? İşte cevaplar...
Rüyada Yumruk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yumruk Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yumruk görmek, intikam manasına gelir. Yapılan ihanetin intikamının alınacağına yorulur. Size karşı yapılan kötülüğe karşılığını vereceğinize yorumlanır. Rüyada yumruk görmenin manası ayrıca güçtür. Kişi için güç kazanma anlamına gelir. Rüyasında yumruk gören kimse güçlenir ve düşmanlarına galip geleceğine delalet eder.

Rüya yorumcularının kimilerine göre rüyada yumruk görmek, hatalı söz, cimrilik ve lafta kalan bir cömertliğe işarettir. Çevresinde cömertliği ile nam salmış kişinin aslınca cimri olduğuna işarettir. Yumruğunu sıkan kimse hatalı söz söylemiştir. Bu hatalı sözü gücüyle bastırıyor diye yorumlanır.

Rüya tabirlerinde rüyada yumruk görmek ayrıca şu manalara gelir:


Rüyada Yumruk Görmek

Güç, intikam, cimrilik gibi manalara gelmektedir. Bunların haricinde rüyada yumruk kimi yorumculara göre namazı terk etmeye yorumlanır.


Rüyada Yumruk Sıkmak

Yumruk sıktığınızı görmek intikam almaya işarettir.


Rüyada Birini Yumruklamak

O kişiye iyilik yapacağınız manasına gelir.


Rüyada Yumruk Yemek

Yumruk yediğiniz kişi tarafından iyilik göreceğinize işarettir.


ruyada-yumruk-gormek.jpg

Rüyada yumruk görmek, kişinin güç kazanacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada yumruk görmek, kişinin kendisine karşı kin besleyen ve uygun bir zaman bularak zarar vermek isteyen düşmanları olduğu konusuna da işaret eder. Genellikle iş yaşantısında güçlü bir konumda olan kişilerin etrafında pek çok sorun yaratan kişi olduğuna, rüya sahibinin ayağını kaydırmak ve kariyerini, itibarını ve saygınlığını zedelemek için çeşitli tezgahlar düzenleyen insanlar olduğu anlamına gelmektedir.


Rüyada Yumruk Atıldığını Görmek

Rüyada yumruk atıldığını görmek, kişinin bir yerden çok büyük bir darbe alacağına rivayettir.


Rüyada Anneye Yumruk Attığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında anneye yumruk attığını görmesi, kişinin sıkıntılı kişilerden hep uzak duracağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.


Rüyada Cama Yumruk Attığını Görmek

Kişinin rüyasında cama yumruk attığını görmesi, rüya sahibinin çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü insanlardan uzak duracağına işarettir.


Rüyada Duvara Yumruk Attığını Görmek

Rüyada duvara yumruk attığını görmek, kişinin tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kişinin maddi olarak çöküş yaşayacağını, bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.