Rüyada Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yorgan görmek, rahatlık ve huzur demektir. Yorumcuların değerli görüşlerini sizler için bir araya getiriyoruz. İşte detaylar.
Rüyada Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yorgan Görmek

Kuvvet, rahatlık, evlilik, mutluluk manalarına gelir. Maddi ve manevi yönden rahata erecek demektir. Mal sahibi olmaya vesiledir. Kazancını arttırmak için çok çalışmaya, yorgun düşmeye rivayet etmektedir. Sahip oldukları için şükür etmesi gerekeceğine yorulur. Ömür boyu mutlu olacağı bir evlilik hayatı yaşaması demektir.

Rüyada Yorgan Görmek

Rüyada Yatak Yorgan Görmek

Rüyada yatak yorgan görmek hayra yorulmaz. Kişinin hayırsız bir evlada sahip olacağına, evladı yüzünden başının belaya gireceğine, ileride çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında başarılı olamayacağına alamet etmektedir. Rüyada yatak yorgan görmek kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olacağına, bu nedenle de kindar insanlarla uğraşacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır.

Rüyada Beyaz Yorgan Görmek

Rüyada beyaz yorgan görmek, kişi geleceği parlak biriyle tanışacağına delalet eder. Huzurlu bir yaşam için fazlasıyla gayret edeceğine de delalet eden bu rüya yorumcular tarafından olumlu şekilde betimlenir. Rüyada beyaz yorgan görmek, müjdeli haber anlamına da gelmektedir.

Rüyada Kırmızı Yorgan Görmek

Rüya sahibinin hayatına girecek kişileri iyi tanıması gerekeceğine, aksi takdirde başının çok ağrıyacağına delalet eder. Rüyada kırmızı yorgan görmek, kişinin uzun süreli bir aşk hayatı yaşayacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibi içini ferah tutmalıdır, gördüğü rüya genellikle olumlu yönde nitelendirilir.

Rüyada Yorgan Diktirmek

Rüyada yorgan diktirdiğini gören kişi, daha önce yaşamadığı kadar büyük bir aşk yaşayacağına, sevdiğine bağlanıp çoluğa çocuğa karışacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada yorgan diktirmek, rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Yorgana Sarıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yorgana sarıldığını görmesi bekarlar için evlilik demektir. Evliler için ise mal ve mülk sahibi olmak anlamına gelir. Kişinin rüyasında yorgana sarıldığını görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını rahat bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada Yeşil Yorgan Görmek

Rüyada yeşil yorgan gören rüya sahibinin rahat bir ömür süreceğine, hayatı boyunca zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur. Bazı rüya tabircilerine göre ise kötüye yorumlanmaktadır. Rüyada yeşil yorgan görmek, rüya sahibinin iş hayatında zor günler geçireceğine, fakat daha sonradan yakın bir dostunun yardımıyla yeniden ayağa kalkacağına delalet eder. Rüyada yeşil yorgan görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre aynı zamanda aile hayatını da yansıtır. Aile bireyleri arasında ufak sürtüşmeler yaşanması sonucu kişinin mutsuz ve huzursuz hissedeceğine de yorumlanmaktadır.

Rüyada Eski Yorgan Görmek

Rüya sahibinin tüm bu güzelliklerin yanında çevresinde kötü insanların da olabileceğine delalet eder. Rüyada eski yorgan görmek, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine de rivayet etmektedir.

Rüyada Yorgan Taşımak

Rüyada yorgan taşıdığını gören kişinin, ilerde büyük sıkıntı çekeceğine, bütün sorumlulukları tek başına üstleneceğine, bu sorumlulukların altından kalkamayacağına rivayet eder. Rüyada yorgan taşımak, ansızın gelecek olan olumlu bir habere de işarettir.

Rüyada Yorgan Kucaklamak

Rüyada yorgan kucakladığını gören rüya sahibinin kötü işlere bulaşacağına, haram para kazanacağına, kendisine yakışmayacak şeyler yapacağına delalet eder. Bir dostu sayesinde kötü yoldan çıkacağı, helal para kazanacağı rivayet edilir.

Rüyada Yorgan Yünü Görmek

Rüyada yorgan yünü görmek, rüya sahibinin bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına, o günden sonra maddi sorunlarını çözeceğine, ömrü boyunca rahat edeceğine, mal, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Yırtık Yorgan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yırtık yorgan görmesi huzursuzluk olarak yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında yırtık yorgan görmesi, rüya sahibinin istemeden de olsa çok sevdiği birinden ayrılacağı manalarına gelmektedir.

Rüyada Kirli Yorgan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kirli yorgan görmesi kirlenmiş, pis yorgan ihanet eden eş demektir. Evli kimseler için eşler arasındaki sorunlara ve aldatmalara işaret eder.

Rüyada Yorganı Üstünden Attığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yorganı üstünden attığını görmesi yırtık yorgan gibi yorganı rüyada atmak da ayrılık manasına gelir. Kişinin rüyasında yorganı üstünden attığını görmesi, rüya sahibinin

Rüyada Yorganın Çalınması veya Yanması

Rüya sahibinin rüyasında yorganın çalınması veya yandığını görmesi yorganın yanması demek karı koca arasında husumete işaret eder. Aynı şekilde yorganın çalınması demek de tartışmalara, kavgalara ve boşanmaya kadar giden yola dalalet eder.

Rüyada Siyah Yorgan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah yorgan görmesi bilgi sahibi olmaya veya mutlu olunacak bir habere işarettir. Kişinin rüyasında siyah yorgan görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağı anlamına gelir.

Rüyada Temiz Yorgan Görmek

Kişinin rüyasında temiz yorgan görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda biriyle tanışacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında temiz yorgan görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına yorumlanır.

Rüyada Yorgan Diken Birini Görmek

Kişinin rüyasında yorgan diken birini görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatını hayır işlerine ayıracağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında yorgan diken birini görmesi, kişinin güzel günler geçireceğine tabir edilir.

Rüyada Yorgun Yıkadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yorgun yıkadığını görmesi, kişinin hayata karşı daima güçlü olacağına ve güzel günleri yakın göreceğine rivayet eder. Kişinin rüyasında yorgun yıkadığını görmesi, rüya sahibinin borçlarından kurtulacağı anlamına gelir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Yatak GörmekRüyada Yastık Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.