Rüyada Yıkanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yıkanmak ne manaya gelir? Rüyada yıkandığını gören kimse ne anlam çıkarmalıdır? Rüya tabirlerine göre yıkanmak ne ifade ediyor? İşte merak ettiğiniz tüm cevaplar...
Rüyada Yıkanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yıkanmak

Rüyada yıkanmak, hastalık ve dertlerden kurtulmaya, günahların affedilmesine işaret eder. Rüyasında yıkandığını gören kimse hastaysa sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır. 

Rüyada Yıkanmak


Rüyada Yıkandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yıkandığını görmesi genel anlamıyla arınmaktır. Dertlerden hastalıktan ve günahlardan arınmayı ifade eder. Rüyada yıkanmak, rüyayı gören rüya sahibinin işlerinin günden güne düzeleceği, mutluluğunun daim olacağı şeklindedir.


ruyada-yikanmak2.jpg

Rüyada yıkanmak, rüya sözlüğü yorumcularına göre, borçlu olan borcunu öder ve sıkıntısı olan bundan kurtulması demektir. Gerçek hayatta olduğu gibi rüyada yıkanmak da arınmadır. Kişinin günahlarından arındığına anlamına gelmektedir.


Rüyada Yağmurda Yıkanmak

Rüya sahibinin rüyasında yağmurda yıkandığını görmesi, yağmur saf ve en temiz sulardan birisi olduğu için bu rüya hayırdır. Hastaysanız sağlığınıza kavuşacağınıza, değilseniz dertlerinizden kurtulacağınıza işaret eder. Ayrıca yağmur rahmettir ve rahmet suyu ile yıkananın günahları affolur denir.

Rüyada Banyo Yapmak İle İlgili Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız.


Rüyada Berrak Suyla Yıkanmak

Rüya sahibinin rüyasında berrak suyla yıkanması bolluk demektir. Berrak ve temiz su ile yıkandığını gören kimsenin evine bereket gelir. Rüyada berrak suyla yıkandığını görmek, kişinin Allah yolunda ilerlemesi gerektiğine yorulur.


Rüyada Bulanık ya da Kirli Suyla Yıkanma

Rüya sahibinin rüyasında bulanık yada kirli su ile yıkandığını görmesi, bulanık su berrak suyun aksi manaya gelir. Evde maddi sıkıntı ve fakirlik işaretidir. Ayrıca yardıma muhtaç birine yardım etmeye de işaret eder.


Rüyada Soğuk Suyla Yıkanmak

Rüya sahibinin rüyasında soğuk suyla yıkandığını görmesi tövbe etmek, bağışlanmak ve mutluluğa işarettir. Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek, hanede bereketin artmasına alamet eder.


Rüyada Sıcak Suyla Yıkanmak

Rüya sahibinin rüyasında sıcak suyla yıkandığını görmesi Hastalık ve üzüntü demektir. Rüyada sıcak suyla yıkandığını görmek, rüya sahibinin hayatında güzel olaylar yaşayacağı manasına gelir.


Rüyada Nehirde, Gölde veya Denizde Yıkanmak

Rüya sahibinin rüyasında nehirde, gölde veya denizde yıkandığını görmesi yıkandığınız su temiz ise hayırdır, eğer su bulanık ise şerdir. 


Rüyada Başını Yıkamak

Rüya sahibinin rüyasında başını yıkaması kurulu düzeninin yıkılacağı, elindekilerinin ve avucundakilerinin de kayıp gideceği şeklinde yorumlanır. Mutsuz olmaya ve üzgün günler geçireceğine yorumlanmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.