Rüyada Yere Batmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yere batmak ne manaya gelir? Rüyada yere battığını görmek nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerinde yere batmak karşılığı nedir? İşte cevaplar...
Rüyada Yere Batmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yere Batmak Anlamı ve Yorumu

Rüyada yere batmak, iki şekilde yorumlanmaktadır. Eğer alim ve günahtan kaçınan kimse bu rüyayı görüyorsa hayırdır demektir. Eğer günahkar kimse rüyasında yere battığını görürse azap çekeceğine ya da zor ve uzun bir yolculuğa çıkacağı anlamına gelmektedir. Yorumcuların bazılarına göre rüyada yere battığını gören kimse devletten alacağı bir uyarı veya tehdit ile derin korkuya kapılacağına delalet etmektedir.

Kimi yorumcular, rüyasında yere battığını gören kimse yorumu için bu durumun azap olacağını söyler. Yerin yarılıp kişiyi içine aldığını gören kimse için uzun bir yolculuğun göründüğü ve bu yolculuktan geri dönmeme durumu olduğu yorumu yapılır. Rüyada yere battığını gören ve oradan çıkamayacağını anlayan kişi için rüya tabirlerinde dünya malına aşırı düşkün olma göstergesidir denir. Dünyada göz doymayan kişinin gözünü toprak doyurur. Toprağın kendisini yuttuğunu gören kimse bunu düşünmeli, kendine çeki düzen vermeli denir. Rüyada bir bölgenin yere battığını görmenin manası, görülen bölge, şehir, köy gibi yere yakın zamanda bir felaket geleceği işaretidir. Bu ekonomik sıkıntı olabilir, yangın olabilir ya da doğal olayların yol açacağı bir yıkım olabilir. Görülen bölge için hayırlı olmayacak gelişme şeklinde yorumlanır.


Rüyada Toprağa Batıp Çıktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir hayat süreceği ve borçlularla başı derde gireceğine delalet etmektedir. Rüyada toprağa batıp çıktığını görmek kişinin iş hayatında zoruluklarla karşılaşıp arkadaşı tarafından ihanete uğrıyıcağına işarettir.

batmak2.jpg

Rüyada yere battığını görmek, kişinin çeşitli tehditler alacağı demektir. Bazı yorumculara göre ise, ciddi hastalığa yorumlanırken aynı zamanda vefata yorulur.


Rüyada Evin Yere Battığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evinin yere battığını görmesi, iyi ve dürüst bir insan kalmayı başardığına delalet eder. Rüyada evin yere battığını görmek arkadaşına ihanet edeceğine ve kötü yollara düşüp bunun bedelini sefalete düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.


Rüyada Arabanın Yere Battığını Görmek

Kişinin rüyasında arabanın yere battığını görmesi, sıkıntılı günler geçireceğine ve başı belaya gireceği anlamına gelmektedir. Rüyada arabanın yere battığını görmek kişinin iş hayatında zoruluklar çekeceğine ailesiyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.


Rüyada Yerin Altında Kaldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, hayatında yaptığı hatalar nedeniyle maddi veya manevi kayıp yaşayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada yerin altında kaldığını görmek rüya sahibinin hayatında yapacağı yeniliklere fakat bu yeniliklerde yaptığı hatalar yüzünden iş hayatında zorluklar çekeceğine işaret eder. 


Rüyada Ayakların Yere Battığını Görmek

Kişinin rüyasında ayaklarının yere battığını görmesi, eğer rüya sahibi kadın ise zengin biriyle evleneceğine işarettir. Rüyada ayakların yere battığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda klacağına delalet etmektedir


Rüyada Yere Batan Birini Çıkardığını Görmek

Rüyada yere batan birini çıkardığını görmek, iyiye yorulur. Bazı yorumculara ise rüyada yere batan birini çıkardığını görmek, kişinin iş hayatında veya sosyal hayatında zor günler yaşayacağı ama kolay bir şekilde sorunu çözeceği anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum