Rüyada Yelpaze Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yelpaze görmek ne anlama gelir? Görülen yelpaze hangi durumlarda ne manaya gelir? Rüyada yelpaze görenler bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? İşte cevaplar...
Rüyada Yelpaze Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yelpaze Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Yelpaze Görmek

Rüyada yelpaze görmek maddi sıkıntının ortadan kalkması ve rahatlık manalarına gelir. İş değiştirme, zam alma ya da yükselme gibi durumlar ile maddi anlamda rahatlama sağlanabilir ya da mevcut borcunuzu ödeyebileceğiniz bir fırsat karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirdiğiniz takdirde maddi açıdan rahatlık sağlayacağınız ve sıkıntıdan kurtulacağınıza delalet eder.

Bazı yorumculara göreyse rüyada yelpaze görmenin manası, dürüst biri ile kurulacak sağlam dostluktur. Bu kişi çok iyi ve çok dürüst bir kimse olduğu için zor anlarda desteğini hep sunacak, size yardımcı olacaktır. Bu kişi hem dostunuz hem de zor zamanlardaki en büyük yardımcınız olacaktır denir.

Rüyada yelpaze görmek, rüya tabirlerinde ayrı şu manalara karşılık gelmektedir:


Rüyada Yelpaze Hediye Almak

Rüyasında yelpaze satın aldığını gören kişinin, yardıma muhtaç olan insanlara her zaman yardım etmek isteyeceğine,  elinden geldiği kadar yapacağına, böylelikle sevap kazanacağı ve mutlu olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Yelpaze Sallamak ve Serinlemek

Rüya sahibinin rüyasında yelpaze sallayarak serinlediğini görmesi kişinin kendi emekleri ile bir yerlere geleceğine, iş hayatında saygı değer bir makama sahip olacağına, maddi gelirinin artıp rahata kavuşacağına delalet eder.


ruyada-yelpaze-gormek.jpg

Rüyada yelpaze görmek, kişinin yelpazeyi nasıl gördüğüne göre değişmektedir. Genel olarak iş hayatında başarıya ulaşacağı ve rahata kavuşacağı demektir. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan güler yüzlü olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Mavi Yelpaze Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mavi yelpaze görmesi kişinin maddi gelirinin artacağına, uzun bir aradan sonra yününün güleceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.


Rüyada Pembe Yelpaze Görmek

Rüya sahibinin bekar ise evleneceğine, zor bir süreçten çıkıp çok çalışacağına, durumunu düzelteceğine rivayet eder.


Rüyada Mor Yelpaze Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında mor yelpaze gören kişinin evlilik hayatının mutlu ve huzur dolu olacağına, vatana millete hayırlı işler yapan evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada Yeşil Yelpaze Görmek

Rüya sahibi için bol zenginlik ve para anlamına gelir. Yakın zamanda başına kötü bir olay geleceğine, ailesinin yardımı ile bu durumun içinden rahatlıkla çıkacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Beyaz Yelpaze Görmek

Rüya tabircilerine görme beyaz yelpaze gören kişinin iyi bir dost ve güvenilir bir yardımcı demektir.


Rüyada Yelpaze Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yelpaze görmesi kişi için, maddi rahatlık, huzur, güven, iyi bir dost gibi manalara gelmektedir.


Rüyada Rengarenk Yelpaze Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında rengarenk yelpaze görmesi kişinin bekar ise yakın tarihte bir kısmeti çıkacağına, ileride hayırlı evlatlar yetiştireceğine, maddi gelirinin artacağına yorumlanır.


Rüyada Yelpaze Almak

Rüyasında yelpaze aldığının göre rüya sahibinin fakirlikten sonra zenginliğe geçiş yapacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.