Rüyada Yazı Yazmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yazı yazmak ne manaya gelir? Rüyada yazılan yazının içeriği önemli midir? Rüyada yazılan yazı hangi durumlarda nasıl yorumlanmalıdır? İşte cevaplar...
Rüyada Yazı Yazmak Ne Anlama Gelir?

 Rüyada Yazı Yazmak Yorumu ve Rüya Tabiri

Rüyada yazı yazmak, hile, hurda, düzenbazlık gibi hayırlı olmayan şeyler olarak yorumlanmaktadır. Düzenbaz bir kimse tarafından oyuna getirilebileceğinize delalet eder. Yazı yazan kimseyi tanıyorsanız dikkat etmeniz ve oyuna gelmemeniz şeklinde yorumlanır.
Yorumcuların kimisine göre rüyada yazılan yazı, alim tarafından yazıldığı zaman hayırlı manalara gelirken, cahil kimse tarafından yazıldığı zaman yukarıdaki olumsuz anlamlara yorumlanır. Okuma yazma bilmeyen kimsenin yazı yazdığını görmek bu kimsenin halkı ve devleti dolandırdığına işarettir.

Rüya tabirlerinde rüyada yazı yazmak, görüldüğü şekle göre ayrıca şu manalara gelemektedir:


Rüyada Yazı Yazmak

Düzenbazlık, hilekarlık demektir. Sizin veya bir başkasının hilekarlığı, işleri kendi alehine çevirmeye çalışması anlamına gelmektedir.

ruyada-yazi-yazmak.jpg


Rüyada Kötü Yazı Yazmak

Günahlardan dolayı tövbe etmeye işaret eder. Düzeltmek istediği halde yazısını düzeltemeyen kişi derin bir korkuya düşecek demektir. Rüyada kötü yazı yazmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.


Rüyada Tek Bir Sayfaya Yazmak

Tek bir yaprak kağıda yazı yazmak miras kalacağına işarettir. Rüyada tek bir sayfaya yazmak keyifli hale geleceğine, geçin derdine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.


Rüyada Kitap Yazmak

Rüya sahibinin kitap yazması haram malda gözü olduğu manasına gelir. Ayrıca hafif bir sağlık sorunu yaşayacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada kitap yazmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağı anlamına gelir.


Rüyada Sol Elle Yazı Yazmak

Normalde sağlak olduğu halde rüyada sol elle yazı yazılması haram ve zinaya bulaşmak demektir. Bazı rüya tabircilerine göre ise sol elle yazmak zina sonucu doğacak çocuğa işarettir der.


Rüyada Kendi Hakkında Yazıldığını Görmek

Kendiniz hakkında yazılan bir yazıyı görüyor ve içeriğini okuyabiliyorsanız, yazıyı yazan kimse size karşı hainlik planları yapıyor demektir. Rüyada kendi hakkında yazıldığını görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet eder.


Rüyada Dilekçe Yazmak

Devlet ya da toplum nezdinde önemli bir yere geleceğiniz ve saygı göreceğiniz manasına gelir. Rüyada dilekçe yazmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, yalancıdan ve belalılardan uzak olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet eder.


Rüyada Şiir Yazmak

Rüya sahibinin rüyada şiir yazdığını görmesi son zamanlarda yaşanan bir olaydan ötürü bir arkadaşına alındığını veya bir tanıdığının kalbini kırdığı anlamlarına gelmektedir. Rüyada şiir yazmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.


Rüyada Silgiyle Yazı Yazmak

Rüya sahibinin silgiyle yazı yazmaya çalıştığını görmesi, kişinin bu ara yapmaktan çekindiği bir durumla karşı karşıya kaldığını ve bu yüzden psikolojisinin bozuk olduğu anlamına gelmektedir. Rüyada silgiyle yazı yazmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet eder.


Rüyada Yazdığın Şeyin Silinmesi

Rüyada yazı yazarken yazdığı şeyin sürekli silindiğini gören kimsenin çok sinirleneceği bir durum yaşayacağına, katlanamayacağı kadar büyük bir sinir harbi yaşayacağına delalet eder.  Rüyada yazdığın şeyin silinmesi güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağı anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum