Rüyada Yazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yazı görmek ne manaya gelir? Rüyada görülen yazı nasıl yorumlanır? Rüya tabirlerine göre rüyada görülen yazı ne anlamlar taşımaktadır? İşte cevaplar...
Rüyada Yazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yazı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yazı görmek, başarı manasına gelir fakat bu başarı kişi için sevindirici olsa da etrafındaki kimseleri pek memnun olmayacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günlerin ardında feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada görülen yazının manası, çeşitlerine göre değişik durumlar ifade etmektedir. Bu anlamların bazılarına bakarsak:


Rüyada Gökyüzünde Yazı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gökyüzünde yazı görmesi kişinin iş hayatında duraklamalar yaşanacağına, köşede duran projelerini hayata geçireceğine, hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, iş hayatında başarılı olacağına rivayet etmektedir.


Rüyada yazı görmek

Rüyada yazı görmek, kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağı demektir. Rüya sahibinin ailesine eskisinden daha fazla zaman ayıracağına, bol kazançlı işlere gireceğine, çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Kırmızı Yazı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kırmızı yazı görmesi kişinin ailesi ile birlikte güzel günler yaşayacağına, iş hayatında ortaklıklar kurulacağına, bu ortaklıklar yüzünden büyük tartışmalar yaşanacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Yazı Görmek

Başarı demektir. Başarılı olunacağına ve etraftakiler tarafından kıskanılacağına işarettir. Rüyada yazı görmek saygının hiç eksik olmayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri görüşülmeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet eder.


Rüyada Güzel Yazı Görmek

Güzel yazı, çıkar gözetmeksizin, verilen görevleri layıkıyla yaptığınızı gösterir. Çirkin yazı ise çıkar ilişkisi olduğuna işarettir. Rüyada güzel yazı görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağı anlamına gelir.


Rüyada Yazı Kalemi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yazı yazılan kalem görmesi kişi için  yeni bir iş ya da evlat sahibi olacağına, güzel günlerin yaklaşacağına delalet etmektedir. Rüyada yazı kalemi görmek maddi açıdan zarara uğrayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.


Rüyada Yazı Tahtası Görmek

Genel anlamda bereket ve başarı demektir. Öğrenci için eğitimde başarıya, çiftçi için tarlada bol mahsüle ve çalışan için zam almaya işarettir. Rüyada yazı tahtası görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum