Rüyada Yastık Görmek - Beyaz Yastık Görmenin Anlam ve Yorumu

Rüyada yorumcuları yastık görmek konusunu betimlemektedirler. Rüyanızda yastık gördüyseniz tüm sorularınızın cevabı bu yazıda...
Rüyada Yastık Görmek - Beyaz Yastık Görmenin Anlam ve Yorumu

Rüyada Yastık Görmek

Zenginliğe yorulmaktadır. Huzurun var olacağına işaret eder. İpek kumaştan yumuşak yastıklar zenginlik göstergesidir ve rüya sahibi için maddi kazanç elde edileceği anlamına gelir. Bir yerden yüklü miktar para geleceği ya da miras kalacağı şeklinde yorumlanır. Kişinin sorunlarının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada Yastık Görmek

Rüyada görülen yastık zenginlik, fırsat, sağlık ve huzur demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya dinleneceği ve hem sağlık hem de iç huzur bulacağı bir tatil dönemine demektir. Kadın için rüyada yastık görmek, bekar ise zengin bir eş, evli ise çok iyi bir arkadaş kazanacağı anlamına gelmektedir. Diğer yorumculara bakıldığında rüyada görülen yastığın manası, karşılaşılacak fırsatlar ve rahata ermek demektir. Genç yaştaki erkekler için karşılarına çıkacak olan fırsatları değerlendirmeleri halinde iş bakımından iyi yerlerde olabileceği ve iyi kısmetleri değerlendirdiği takdirde hayırlı bir eş bulabileceğine delalet eder.

Rüyada Beyaz Yastık Görmek

Rüya sahibinin uzun bir aşk hayatına sahip olacağına delalet eder. Beyaz yastık aynı zamanda mutluluk, huzur ve müjdeli haber anlamına gelir. Rüya sahibinin akrabalarıyla arasında var olan sıkıntıların son bulacağına, mutlu ve huzur dolu olacağına rivayet eder. Kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Kirli Yastık Görmek

Rüya yorumcuları tarafından bu düş, tehlike olarak betimlenir. Rüyada kirli yastık görmek, kişinin çevresinde kötü ve kindar insanların olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine rivayet eder. Rüya sahibi zor bir dönemden geçecektir. Bu süreçte ailesinin desteğini arkasına almalı ve ayakta kalmalıdır.

Rüyada Köşeli Yastık Görmek

Rüyada görülen köşeli yastık haysiyet sahibi olarak yüksek rütbeye veya kademeye ulaşmak manasına gelir. Rüyada köşeli yastık görmek, kişinin çok başarılı birisi olduğuna, en kısa sürede hayallerine ulaşacağına, elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada İpek Yastık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ipek görmesi hem zenginlik hem de tutkulu bir aşkın işaretidir. Rüyada ipek yastık görmek, kişinin elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi gücünü yeniden geri kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmamaya, huzurlu bir hayat yaşamaya yorulmaktadır.

Rüyada Renkli Güzel Bir Yastık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında renkli güzel bir yastık görmesi temiz yastık makam, mevki sahibi olmak ve hayırlı işlere imza atmak anlamına gelir. Rüyada renkli güzel bir yastık görmek, çok rahat edilen bir döneme girmeye ve güzel günler görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada Yastık Üzerinde Oturmak

Rüya sahibinin rüyasında yastık üzerinde oturduğunu görmesi kişinin eski zamanlarda bir hizmetçi edinir denirdi. Günümüzde ise kıdem atlayacağı, ona yardımcı olacak bir görevli kimse verileceği şeklinde yorumlanır. Rüyada yastık üzerinde oturmak, iş hayatında rahatlama manasına gelir. Bu rahatlamanın sonucunda kişi huzur dolu hissedecektir.

Rüyada Yastığı Kucaklamak

Rüya sahibinin rüyasında yastığı kucakladığını görmesi bol kısmet demektir. Rüyada yastığı kucakladığını görmek, kişinin eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çökeceğine, yakın zamanda etrafındaki insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada Yastığa Dayanarak Keyif Yapmak

Rüya sahibinin rüyasında yastığa dayanarak keyif yaptığını görmesi yakında ve kısa zamanda gelecek büyük miktarda para ve zenginlik demektir. Rüyada yastığa dayanarak keyif yapan kişinin, çok güvenilir dostlara sahip olduğuna ve bu dostlarıyla iş kuracağına delalettir. Rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, dostlarıyla beraber omuz omuza verip bütün sıkıntıları aşacağına rivayettir.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada UyumakRüyada Yorgan Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum