Rüyada Yara Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yara görmek ne manaya gelir? Rüyada görülen yaralar görüldüğü bölgelere göre nasıl yorumlanır? İşte tüm sorularınızın cevaplarını farklı biçimdeki rüyalardan derlediğimiz bu yazıda anlatıyoruz.
Rüyada Yara Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yara Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yara görmek, görüldüğü bölgeye göre farklı yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin mal ve mülk kaybına uğrayacağına, çeşitli hastalıklar ile boğuşacağına, zorlu bir süreç içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen yara, eşittir para dense de kimi yorumculara göre bu durum hastalık demektir. Yaralandığınızı görmek bazı yorumcular tarafından hayırlı olmayan ve üzüntü veren hastalık olarak yorumlanmıştır. Bu yorumcular kesilen ya da yaralanan yerden görülen et için hem hastalık hem de para kaybı şeklinde yorum yapmıştırlar.

Rüyada yara görmek, görüldüğü şekillere göre şu anlamlara gelir:


Rüyada Sağ Elde Yara Görmek

Rüyasında sağ elde yara gören kişinin erkek akrabalarından mal elde edileceği anlamına gelir.


Rüyada yara görmek

Rüyada yara görmek, kişinin yakın çevresinde bulunan birinin büyük bir hastalık geçireceği demektir. Rüya sahibinin bu durum yüzünden çok üzüleceğine, adeta depresyona gireceğine, bu süreçte ailesinin yardımı ile kandisine geleceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Sol Elde Yara Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sol elde yara gören işinin kadın akrabalarından mal elde edileceği anlamına gelir.


Rüyada Ayakta Yara Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında ayakta görülen yara tarım ve ziraat faaliyetlerinden mal elde edileceği delalet eder.


Rüyada Topukta Yara Görmek

Rüyasında topuğunda yara gören kişinin çocuklarından gelecek mal ve mülke rivayet eder.


Rüyada Karında Yara Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karnında yara görmesi kişinin, hayatında karşısına çıkacak olan sıkıntılı olaylara ve üzüntülere yorumlanmaktadır.


Rüyada Kafada Yara Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre kötü ve kedere neden olacak bir olayın gerçekleşeceğine yorulur.


Rüyada Baldır Yarası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baldır yarası görmesi kişinin uzun ömür anlamına gelir.


Rüyada Bacak Yarası Görmek

Rüya sahibinin bacak yarası görmesi ailenin ve sülalenin bol çocuklu ve büyük olacağı anlamına gelir.


Rüyada Göğüste Yara Görmek

Rüyasında göğüste yara görmesi hastalık anlamına gelir. Rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bırakması gerekeceğine, sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet eder.


Rüyada Kalp Yarası Görmek

Rüyasında kalp yarası olduğunu gören kişinin hayatına yeni birinin gireceğine, çok etkileneceğine adeta aşık olacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Yaralandığını Ve Kan Akmadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yaralandığını ve kan akmadığını görmesi faziletli işlerin gerçekleşeceğine, zahmet sonucu gelen başarıya ve bol kazanç anlamına gelmektedir.


Rüyada Kanamalı Yara Görmek

Rüya sahibinin eline para ve mal geçeceğine, bol kazançlı bir işe gireceğine, akrabalarının veya çevresinde bulunan insanların bu durumu kıskanacağına, kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.


Rüyada Birini Yaralamak

Rüya sahibinin rüyasında birini yaraladığını görmesi kişinin üzüleceğine ve vicdan azabı çekeceğine rivayet eder.


Rüyada Kendini Yaralamak

Rüyasında kendisini yaraladığını gören kişinin Allah katında büyük bir günah işleyeceğine, hastalıkların ardı sırası kesilmeyeceği manasına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum