Rüyada Yanardağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yanardağ görmenin manası nedir? Bu rüya nasıl yorumlanmalıdır? Yanardağı hangi şekilde görmek iyi hangi şekilde kötüdür? İşte cevaplar...
Rüyada Yanardağ Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yanardağ Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yanardağ görmek, genelde kötü şekilde yorulmaktadır. Rüya tabirlerinde yanardağın manası tehlikedir. Genel kanı bu yöndedir. Rüyasında yanardağ gören kimse için iş hayatında yapacağı bir hatalı davranış sebebiyle başına sorun alacağı ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Diğer bir grup rüya yorumcusuna göre rüyada görülen yanardağ; aşk ve coşku olarak yorumlanır. Eğer genç bir erkek ya da kadın ise büyük bir aşka tutulacağına işarettir fakat bu aşk sonunda mutluluk görünmemektedir. Daha olgun yaştaki ve evli kişiler için ise gönülsüz olarak iş ya da başka bir sebeple çevre değiştireceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Püsküren Yanardağ Görmek

Rüya sahibinin rüyasında püsküren yanardağ görmesi kişinin uzun bir aradan sonra iş hayatında atılacağına, yaşadığı olumsuzluklar yüzünden yorgun düşeceğine delalet eder.


Rüyada Yanardağ Lavı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında yanardağ lavı görmesi kişinin ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşayacağına, günahlarının var olacağına, tövbe etmesi gerekeceğine rivayet eder.


Rüyada yanardağ görmek

Rüyada yanardağ görmek, kişinin şiddetli kavgalar, boşanma, iş hayatında kötü gidişat ve zorlu bir süreç olacağı demektir. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Yanardağ Patlaması Görmek

Patlayan yanardağ büyük kavgaların ve küslüklerin işaretidir. Hele ki büyük bir gürültü ile patlayan yanardağ, büyük sorunların çıkacağına ve işlerin karışacağına işarettir.


Rüyada Yanardağın Lav Püskürtmesi

İş yerinde yöneticileri tarafından pek beğenilmeyen biri olduğuna ve kariyerindeki gidişatın kötü olduğuna işarettir.


Rüyada Yanardağdan Çıkan Lavlardan Kaçmak

İş hayatındaki kötü gidişin çökme noktasında olduğunu gösterir. Neredeyse kovulmak ya da istifa etmek üzere olunacağına yorumlanır.


Rüyada Yanardağdan Alev Topu Çıkması

Çıkan alev topu parlak turuncu renkteyse ve göğe doğru yükselmişse bu durum makam ve para manalarına gelir.


Rüyada Yanardağın Duman Püskürtmesi

Rüya sahibinin rüyasında yanardağın duman püskürdüğünü görmesi kişinin sıkıntılar ile boğuşacağına delalet etmektedir.


Rüyada Yanardağdan Korkmak

Yakın arkadaşlarla veya yakın akrabalarla tartışılacağı şeklinde yorumlanır.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.