Rüyada Yanak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yanak görmek ne manaya gelir? Rüyada yanak görmek nasıl yorumlanmalıdır? Rüyanızda yanak gördüyseniz bunun anlamı nedir? İşte cevapları...
Rüyada Yanak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yanak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yanak görmek, bolluk, ferahlık, iyi geçinme, hayırlı kısmet, fırsat ve sanata yorulur. kişinin hanesine bolluk geleceği söylenir. Rüyada iki yanak birden güzel görünüyorsa rüya sahibinin iç sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.


Rüyada Dolgun Yanaklı Olmak

Rüyada dolgun yanaklı olmak , demek yukarıdaki sayılan hayırlara işaret eder.

ruyada-yanak-gormek.jpg

Rüyada yanak görmek, keder ve rüya sahibinin hastalığa yakalanacağı demektir. Kişinin bu hastalıktan kurtulacağı fakat çok fazla etkisinde kalacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yanağın Buruşuk Veya Sarkık Olması

Rüya sahibinin yanağının buruşuk veya sarkık olduğunu görmek, rüya sahibinin üzüntü, korku ve hastalığa delalet eder. Kişinin üzüleceği haberler alacağına rivayet eder.


Rüyada Yanakların Çökük Durması

Rüyada yanakların çökük durması ise üzüntü ve sıkıntı manasına geldiği belirtilmiştir. Kişinin borcunun artacağına delalet eder.


Rüyada İki Güzel Yanak Görmek

Rüyada iki güzel yana görmek,  etrafındakilerle olan ilişkilerin de düzeleceği mutluluk getireceği biçiminde yorumlanır. Kişinin dostlarının artacağına işaret eder.


Rüyada Al Yanak Görmek

Yanakların al olması sağlıklı olması demektir. Bu bakımdan al yanak görmek iyi yorumlanır. Rütbe, ünvan ve kıdem manalarına gelir.


Rüyada Sarı Yanak Görmek

Kişinin  hastalığa yakalanacağına yorulur. Hastalıklı yanak görmek korku, itibar kaybı ve üzüntü manalarına gelir.


Rüyada Siyah Yanak Görmek

Aynı sarı yanakta olduğu gibi itibar kaybı ve üzüntü manalarına gelir. Kişinin aile bireylerine arasının açılacağı demektir.


Rüyada Yanaktan Öpmek

Rüyada yanak öpmek bekarlar için kısmet, evliler ve yaşlılar için ise güzel haber diye yorumlanır. Kişinin büyük bir aşk yaşayacağına da delalet eder.


Rüyada Pis ve Kirli Yanak Görmek

Yanakların tozlu, çamurlu olması dindar olacağına işarettir. Kişinin Allah katında iyilik ve güzellik göreceği manasına gelir. 


Rüyada Temiz ve Bakımlı Yanak Görmek

Toplum içinde saygınlık ve itibar kazanacağınız manasına gelir.

ruyada-yanak-gormekk.jpg

Toplumu idare eden bir yapısının olacağına işarettir.


Rüyada Yanakların Kızarması

Rüyada utanıp yanakların kızarması onları öpen kimseye işarettir. Eşi ile muhabbetlerinin güzel olacağına yorumlanır.


Rüyada Yanakları Güzel Kız Görmek

Hayırlı ve eve bolluk getirecek bir kısmet şeklinde yorumlanır. Hanesinden bereketin eksik olmayacağına delalet eder.


Rüyada Şiş Yanak Görmek

Rüyasında şiş yanak gören rüya sahibinin, ailesiyle arasının açılacağına yorumlanır. Fakat kişinin maddi sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.


Rüyada Yanak Sıktığını Görmek

Rüyasında yanak sıktığını gören rüya sahibinin, iş hayatında büyük sorunlarla mücadele edeceği demektir. Kişinin aynı zamanda işini iyi yapmayacağına da delalet eder.


Rüyada Yanağın Delindiğini Görmek

Rüyada yanağının delindiğini görmek, kişinin dinine çok önem verdiğine işarettir. Nerede olursa olsun namazlarını aksatmayacağı manasına gelir.


Rüyada Biriyle Yanak Yanağa Olmak

Rüyasında biriyle yanak yanağa olduğunu gören kişinin, kısmetinin açılacağı demektir. Kişinin tutkulu ve uzun süreli bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum