Rüyada Yaldız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yaldız görmek ne manaya gelir? Rüyada görülen yaldız nasıl yorumlanmalı? İşte cevapları...
Rüyada Yaldız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yaldız Görmenin Manası ve Yorumu

Rüyada yaldız görmek, albeni, büyüklük taslama, kendini beğenmişlik ve riya manalarına gelir. Rüyasında yaldız gören kimse, laflarına yalan karıştırmaya başlayacağına yorulur. Doğru yoldan ayrılır ve uç davranışlarıyla çevresindekilere zararı dokunacağına delalet eder.

Rüyasında yaldız gören kişi eğer bu sanat ile uğraşıyorsa, estetik ve güzel bir nesneyi yaldızladığını gördüğünde hayırlıdır fakat çirkin, bir şeye benzemeyen nesneleri yaldızladığını görüyorsa bu rüya hayır değil şer getirir diye yorumlanır.


Rüyada Yaldızlı Eşya Görmek

Gördüğünüz eşya sizin eşyanızsa ve yaldızlanmışsa çevrenizdeki kişilerin size söylediklerini allayıp pullayarak söylediğine, olduğu gibi değil de hep şişirerek anlatarak sizin gözünüzü boyadığına rivayet edilir. 


Rüyada Evin Yaldızla Kaplandığını Görmek

Ev içindeki aile bireylerinin bir sır saklıyor olduğu manasına gelir.


ruyada-yaldiz-gormek-.jpg

Rüyada yaldız görmek, kişinin iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağı demektir. Rüya sahibinin maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağı anlamına gelir.


Rüyada Yaldız Yapan Kişi Görmek

Yaldız yapan kimse işini güzel yapıyorsa imrenerek izliyorsanız doğru yoldasınız demektir, eğer baştan sağma yapıyor ve beğenmiyorsanız etrafınızdakileri huzursuz ettiğiniz, hareketlerinize ve sözlerinize çeki düzen vermeniz gerektiği manasına gelir.


Rüyada Yaldızlı Kağıt Görmek

Neşeli haberler alınacağına işarettir. Güzel gelişmelerin yaşanacağı manasına gelir.


Rüyada Altın Yaldız Görmek

Rüyada altın yaldız görmek, kişinin sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alacağına delalet eder.


Rüyada Altın Yaldızlı Bardak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında altın yaldızlı bardak görmesi, kişinin gireceği çalışmalarda büyük başarılar elde edeceği anlamına gelir.


Rüyada Yaldızlı Yazı Görmek

Kişinin rüyasında yaldızlı yazı görmesi, rüya sahibinin bolluk ve bereket iç inde yaşayacağı demektir. Kişinin hayırlı işlere imza atacağına da alamet eder.


Rüyada Yaldızlı Kumaş Görmek

Rüyada yaldızlı kumaş görmek,   kişinin uzun süredir halledemediği devletle alakalı sorunları halledebilmek için bazı kimselerden destek alacağına yorulmaktadır.   


Rüyada Yaldızlı Kuran Görmek

Kişinin işlerinde bazı olumsuzlar ile karşılaşacağı ve işlerinde mağlubiyet ile burun buruna geleceğine alamettir. Rüya sahibinin çevresindeki sevdiği insanlarla güzel vakitler geçireceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Yaldızlı Bardak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yaldızlı bardak görmesi, kişinin yakın bir dostuyla tartışma yaşayacağına ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.