Rüyada Yaban Keçisi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yaban keçisi görmek ne manaya gelir? Rüyada yabani keçi gören kimse rüyasını nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre yabani keçi görmek nasıl ifade ediliyor? İşte cevaplar...
Rüyada Yaban Keçisi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yaban Keçisi Görmek

Rüyada Yaban Keçisi Görmek

Rüyada yaban keçisi görmek, ahlaksız kadın manasına yorulur. Rüyasında yaban keçisi gören kimse erkek ise bu kadın ile zina yapar. Aralarındaki yasak ilişki ortaya çıkınca halk içinde itibarını kaybeder. Rüyada görülen yaban keçisi, görüntüsüyle karşılaşacağınız kadının özelliklerini taşır. Eğer yaban keçisi iri ve sağlıklı görünüyorsa zengin bir kadın demektir. Zayıf, çelimsiz ya da hasta keçi fakir kadına delalet eder.

Kimi rüya tabircisine göre rüyada yaban keçisi görmenin manası iyidir. Bolluk ve bereket anlamlarına gelir. .


Rüyada Yaban Keçisi Görmek

Rüyada yaban keçisi görmek, kadın manasına gelir. Kimilerine göre ahlaksız bir kadındır kimilerine göre iyi ve güzel bir kadındır. İri ve heybetli olursa zengindir, değilse fakirdir. Rüyada yaban keçisi görmek, rüya sahibinin hanesinden bereketin ve bolluğun eksik olmayacağına işarettir.

ruyada-yabani-kecisi-gormek.jpg

Rüyada yabani geçi görmek, kişinin güzel bir kadın ile evleneceği, bu kadının zengin olacağı ve rüya sahibini rahata ve huzura erdireceği demektir. Kişinin eşiyle birlikte ömür boyu mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Yabani Keçi Gören Kadın

Rüyada yabanı keçi görmek, Eğer bu rüyayı bir kadın görürse kısmetinin açılacağı manasına gelir. Bekar ise evlenir, iş arıyorsa bulur, dilekleri gerçek olur. Rüyada yabani keçi görmek, rüya sahibinin kıskanç birisi olduğuna, yatırımlarının karşılığını alamayacağına delalettir.


Rüyada Eve Yaban Keçisi Girdiğini Görmek

Rüyada eve giren keçi bereket getirir. Haneden bolluğun ve huzurun eksik olmayacağına da delalet eder. Rüyada eve yaban keçisi girmesi, eline hayırlı kazanç geçirmeye, kazancı yatırıma dönüştürüp hayallere ulaşmaya işaret eder.


Rüyada Yaban Keçisi Öldürmek

Rüyada yaban keçisi avlamak ya da yaban keçisi vurmak avcılık ile uğraşılmıyorsa eğer toplum içinde itibar kazanmak manasına gelir. Saygı duyulan birisi olacağına işarettir. Rüyada yaban keçisi öldürmek gücü ve kudreti simgeler. Kişinin bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.


Rüyada Yaban Keçisi Bulmak

Rüyada bir yaban keçisi bulan ve sahiplenen kimsenin evine bereket, hanesine mutluluk gelir. Kişinin yardımsever birisi olduğuna da delalet eder. Rüyada yaban keçisi bulmak, emeklerin karşılığını almaya delalettir.


Rüyada Yaban Keçisi Yakalamak

Rüyasında yaban keçisi yakaladığını gören rüya sahibinin, iş hayatında büyük bir sıkıntıyla mücadele edeceği demektir. Bu sıkıntıyla uğraşırken asıl yapması gereken işleri aksatacağına işaret eder.


Rüyada Yaban Keçisi Sürüsü Görmek

Rüyasında yaban keçisi sürüsü gören kişinin, sevdiği mesleği yapacağı demektir. Rüya sahibinin sağlıklı bir hayat sürecine delalet eder. Rüyada yaban keçisi sürüsü görmek, kişinin ani sinirlenen birisi olduğuna, öfkesini kontrol etmesi gerektiğine rivayettir.


Rüyada Yaban Keçisi Yavrusu Görmek

Rüyada yaban keçisi yavrusu görmek, rüya sahibinin, uluslararası bir firmada yönetici olacağı demektir. Kişinin bu sayede saygın birisi olacağına rivayet eder. Rüyada yaban keçisinin yavrusunu görmek, sorunlara kısa sürede çözüm bulmaya delalettir.


Rüyada Erkek Dağ Keçisi Görmek

Rüyada erkek dağ keçisi görmek, rüya sahibinin, işinde yavaş yavaş ilerleyeceğine yorulur. Kişinin işinde çok büyüyeceğine ve büyük miktarda paralar kazanacağına işaret etmektedir. Rüyada erkek dağ keçisi görmek, verilen emeklerin karşılığın almaya rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.